robert87 napisał: karta podatkowa przyjdzie razem z numerem personalnym NIE ...!!!
---
Karta podatkowa to Urząd Skarbowy ... Skattkontor...
---
Numer personalny to ...UDI ... urząd do spraw imigracji -
---
To całkiem dwie niezależne Instytucje Państwowe ...
---
Po kartę podatkową najlepiej udać się samemu do skattu .
oj chyba nie tak bo bylem dwa dni temu w skacie i pan mi powiedzial ze numer personalny przyjdzie za 10 i skadalem podanie w skacie ale czy karta przyjdzie razem z nim karta podastkowa
Lindemans napisał: Tak, numer personalny bedzie z karta podatkowa. To skatteetaten nadaje ten numer, a nie UDI ZNACZY iż nie jestem na czasie !? .
---
Mnie , najpierw przyszło pismo z UDI o zezwoleniu na pobyt i pracę razem z numerem personalnym , a dopiero z tym dokumentem , udałem się do skatta po kartę podatkową ...!!! .
Mnie , najpierw przyszło pismo z UDI o zezwoleniu na pobyt i pracę razem z numerem personalnym , a dopiero z tym dokumentem , udałem się do skatta po kartę podatkową ..
bo tak jest ,jesli masz umowe o prace dluzej niz pol roku
albo jestes na laczenie rodzin i nie potrzebujesz karty podatkowej
przy pracy do 3 miesiecy nie musisz sie rejestrowac w UDI i wtedy masz d numer razem z karta
Pytanie bylo : czy numer personalny przyjdzie z karta podatkowa(o ktora forumowicz juz wnioskowal).
Odpowiedz : tak, numer przyjdzie z karta podatkowa.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.