1 NOK
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Bezsilność i frustracja norweskiej policji i po co im broń żeby 2 godziny się zastanawiać czy zastrzelić morderce .
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Masz pracę na wakacje? Pamiętaj aby zamówić kartę zwalniającą z podatku. tajnatechnologia.blogspot.no/2013/07/jed...wosc-czy-spisek.html
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polak skazany 7-krotnie za jazdę po pijaku po paru litrach wodki cud że potrafił jeszcze rozmawiac z pałami!!!!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rzucał w przypadkowych ludzi pieniędzmi Może chłopakowi pieniądze szczęścia nie dały
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zdjęcie Stoltenberga na okładce rasistowskiej książki Autor pokazał rzaczywistych mieszkańców Norkowni, jednym słowem" babilon ras i śmietnik ...
Jestem po rozwodzie, mamy dwojke dzieci,ktorymi zajmujemy sie po 50%.Teraz przypada czas wakacji kiedy dzieci beda ze mna i chcialbym zeby spedzily ten czas u babci u mojej mamy.Czy chlopcy moga ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia jednym z najbezpieczniejszych krajów dla kierowców w Europie Super! Kolejny raz,podoba mi sie zdjecie( poprzednio:do czego nadaja sie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Potrzebujemy Polaków i Szwedów! w końcy jakiś znaczący norweg zabrał głos w sprawie szkalowania polaków - dziękujemy panie Ole Borten Moe
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Koniec lotniska Gardermoen chyba pietra dobuduja bo obydwa skrzydla portu siegaja prawie do pasow
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Terminy Skatteoppgjør 2012 już znane Mam pytanie czy ktos sie orietuje na kiedy jest przewidziane nastepne wyplaty podatku?ja sie nie rozliczalem a ...
Witam mam pytanie czy może leci ktoś z Warszawy do Oslo - Gardermoen 21.07.2013 ??
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Czy muzyka może robić z nas gorszych kierowców? THE PRODIGY i niema bata na wariata hehehehehee
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu POLAK = NIEWOLNIK (skandaliczne traktowanie Polaków w Norwegii) podziękujmy za ten stan rzeczy pokoleniu urodzonemu w polsce miedzy 1945-1965 (bez ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ciężkie czasy w budownictwie Pora ruszyc glowa i wyobrazic sobie do czego doprowadzi zmowa milczenia obecnych tu w Norwegii i legalnie pracujacych, ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zaginął Dariusz Motyka norwegia gdzie???jakie miasto?
65 78
08-07-2013 20:31
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Teraz benzyna zdrożeje tak a dzis BP95 .. 15,35!!!! co ich obchodzi kanał i dolar? mają swoją rope? nie kumam tego tłumaczenia.. hamówaaaas
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwescy pracownicy coraz więcej chorują Imigranci juz sa zarażeni braniem ''zwolnień lekarskich''
Krzysztof Wojtczak
08-07-2013 11:47
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wzrośnie kaucja za butelki zwrotne? Powinni dostosowac swoje automaty do przyjmowania puszek po polskim piwie
pati muzia
08-07-2013 10:00
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweska żywność najdroższa w Europie bo w Norwegii wszytko jest naj ..........
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia odmówiła azylu Snowdenowi bo nikt nieche podpasc USA. ten koles i tak zginie zastrzela go tak samo jak wszystkich tych co mowili ze ...
65 78
05-07-2013 20:50
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kto zapłaci za książęce urodziny? kto zapłaci ? spoleczeństwo wrzuci się podwyżki za paliwo, żywność, bramki można szaleć na urodzinach. Policja ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 6 Polaków i samogon brawo! sukces norweskiej policji w sezonie ogórkowym słupki pójdą w górę po fali krytyki rządu norweskiego na temat stanu ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polska chce odzyskać lawety armatnie z czasów II wojny światowej wow brzmi ciekawie
seicento do sprzedania w katowicach ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Mało chętnych na loty Kristiansand-Gdańsk stek bzdur po pierwsze samolot pełny leiałam dwa razy a po drugie bilety wcale nie sa tanie !
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kraśnik musi oddać Norwegii ok. 4 mln złotych Musicie zrozumiec ze to jest Norwegia a nie prywatny folwark burmistrza Krasnika,a po za tym pewno ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dlaczego cudzoziemcy zabijają częściej? Uwzględniają dane od początku 2013 r. ,lecz dlaczego zapominają jaką masakrę spowodował Anders Breivik ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jak powstały norweskie fiordy? Wspaniałe krajobrazy
http://foch.pl/foch/1,132038,14199157,Kobiety__ktore_nienawidza_mezczyzn__powodzenia__jeczybuly___.html#Cuk Nie powiem nic poza tym, iż sporo radości przyniósł mi ten artykuł
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pożar lasu w Finnmark To napewno wina jakiegoś polaczka lub kacapa nie ma innej opcji.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia dyskryminuje pracujących cudzoziemców? Polacy i inni obywatele EU nie maj moliwoci darmowej nauki j. norweskiego. A inni socjalobiorcy ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Czworo Polaków uratowanych na morzu Trochę szczęscia nie zaszkodzi. Żeby bezpiecznie wypływać w morze trzeba mieć trochę pojęcia o pływaniu a ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Epidemia różyczki w Polsce - norweski Instytut zdrowia publicznego zaleca szczepienia nparawde mozna byc w pierwszych 20 miesiacach ciazy?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie zadowoleni z Vinmonopolet Ciekawe kogo brali do tej ankiety ? Bo jakoś nie chce mi się w to wierzyć ze norki chcą pozostac przy tym ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zaostrzenie przepisów deportacyjnych No może zrobią porządek z tym marginesem
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Od dziś dwa razy więcej za bramki Dlaczego te pieniądze wydawane są na cele nie związane z transportem samochodowym? O co z pieniędzmi z podatków?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ściślejsza współpraca z Republiką Afryki Południowej (RPA) Biznes z kokosami
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Silniki łodzi znów na celowniku złodziei panowie w robocie się nie pije!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Cały świat pisze do Breivika... JA TEŻ BYM DO NIEGO NAPISAŁA, OJ NAPISAŁA! Nie napiszę... gdyż uważam, że ten morderca, a właściwie potwór w ludzkim ...
Wiadomość od : piter21LatOslo 30 Czerwiec 2013, 07:55 hej masz chec na sex ? ja jestem w Oslo i chetnie sie spotkam zadal sobie troche trudu zeby wiedziec ze pisze do faceta? 22 lata i takie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Uchylone drzwi dla podwykonawców Alpine Bau ahhaha... myslleli ze skoro polskie firmy zarobily na bankructwie to i tutaj tak sie da??? ciekawe co ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Słoneczny weekend w Norwegii Ech...co tam pogoda! Dla mnie zawsze swieci slonce,jesli moge zalogowac sie - na stronie reklamowej p.c!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Mięsożerne ekologiczne świnie Po grochowce sie nie puszcza bakow?
pati muzia
28-06-2013 23:50
wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Anders-B...73375,wiadomosc.html norweg typowy
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wszystkie nowe miejsca pracy zajmują imigranci sie nie ma co dziwić. zawsze najsłabsi odpadają. tak to w życiu jest ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Studia? Nie, dziękuję. TYLKO CO TAKIE STUDIA W NORWEGII SĄ W OGÓLE WARTE.NIE MÓWIĘ JUŻ O ICH POZIOMIE NAUCZANIA.POZIOM JEST PODOBNY DO SZKOŁY ...
Remek R
27-06-2013 15:44
ja tam myślę, że tolki pomieszali trochę z tym przekładem tam raczej napisane jest, że on chce zbudować Bitch City pozbiera wszystkie bitches z poboczy dróg, hoteli i anonsów i w jednym miejscu ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu NAV chce wysłać Polaków do ojczyzny jasta może w końcu opuścisz ten kraj
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ministerstwo czuwa... Nie długo skończą się wczasy w Norwegi nie którym Raczej nie ciapatym
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lekcja 5 – jak się przedstawić Na powyższym przykładzie jest taki zapis :-Jeg bor i Oslo i Islands gate. Natomiast podczas wymowy fonetycznej Lektor ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pierwsza pula wyników rozliczeń podatkowych gotowa a kiedy mi przyjdzie rozliczenie ???
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nie chcą uznać pastafarianizmu za religię A myslalem ze mozna wierzyc w co sie chce...a tu zong...monopol na wladze i religie..
Art Decor
26-06-2013 05:41
www.facebook.com/pages/Lataj%C4%85cy-Pot...929789527954?fref=ts
alexkawa napisał: W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Oslo najdroższym miastem świata pier# jak wszelkie tego typu nibyraporty. kto byl w Tokio i Oslo, ten wie jaka fundamentalna ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Katastrofalna sytuacja norweskiej policji w najbogatszym państwie- jasne zlikwidujcie policję po co ona komu siedzą gryzą ołówki w biurach i piją ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wielu uważa, że Unia Europejska (UE) ma zbyt duży wpływ w Norwegii jeszcze wszystkim ta jeb**a Unia wyjedzie bokiem....Unia Europejska Kalifatow ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Prawie połowa mieszkańców Oslo przeciw organizacji Olimpiady mnie nikt nie pytal. ale niechce
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Sprzedaż mieszkania? Dozwolone tylko pisemne oferty znow więcej kasy dla pośredników...super.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Aurlandsdalen (część II) Byłem w Aurlandsdalen parę dni temu i ... zawiodłem się. Dolinka jak dolinka. Zarośnięta krzakami, że niewiele widać. ...