Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1359 niezalogowanych)
39 Postów

(paradoks108)
Nowicjusz
Lindemans napisał:
paradoks108 napisał:
A skąd niby u autora artykułu pewność, że chcieli ukraść? Może chcieli pożyczyć, może nawet w zacnym celu

Nie moja sprawa, zrobisz co uważasz, ale taki permanentny śmiech często jest spowodowany guzem na mózgu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Jesli nie Twoja sprawa, to komentuj moje posty, a nie moja glowe, lub ewentualne guzy, ktore chcialbys tam widziec Medyku z bozej laski
Jak sie nie ma argumentow, to sie "wali"personalnie, a to jest typowa cecha prostakow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(paradoks108)
Nowicjusz
Lindemans napisał:
Jesli nie Twoja sprawa, to komentuj moje posty, a nie moja glowe, lub ewentualne guzy, ktore chcialbys tam widziec Medyku z bozej laski
Jak sie nie ma argumentow, to sie "wali"personalnie, a to jest typowa cecha prostakow

...no właśnie dokładnie skomentowałem twój post. Ponieważ nie wiem co miał oznaczać, skupiłem się na tym, co może oznaczać taki histeryczny śmiech. A w połączeniu z tym / / tikiem nerwowym możnaby się jednak zastanowić nad swoim zdrowiem.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Nie, nie skomentowales mojego posta, tylko rzekomego guza w mojej glowie, welniaku
Kim ty jestes, zeby na forum MN probowac stawiac, nieudolne i prostackie diagnozy medyczne ? Hæ?
To nie byl histeryczny smiech, to bylo zwyczajne rozbawienie wywolane twoim postem Do tego sluza ikonki, gdybys z jakichs powodow tego nie rozumial . Nawet jesli nadal tego nie rozumiesz, to nie bede brac z ciebie przykladu i doszukiwac sie w prostacki sposob, jakie moga byc przyczyny tego stanu

- ta ikonka, to nie tik nerwowy, tylko zwyczajne "oczko". Bossshhhe, jakie ludzie maja braki w wiedzy

Uprzedze cie, ta ostatnia ikonka, to rowniez nie tik nerwowy, ona wyraza glebokie zdziwienie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok