1 NOK
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Co właściwie mówi lis? Przeczytajcie! Moje dzieci uwielbiają tę piosenkę!
anka .....
15-11-2013 12:33
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 11 listopada 11.11.2013 zapraszam na Marsz Niepodległości do Warszawy, kto był w zeszłym roku wie, że nie ma czego żałować !
pati muzia
14-11-2013 20:22
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wierchuszka LO zniechęca do płacenia gotówką I tak to sie odbije na osobach ze wscho. granicy jak to mowia- Niemcy Norki nie doruszenia- Fakt.Bylo ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Przesłuchanie potrójnego mordercy już dziś Kolo jest pewnie przerażony...oto co mu grozi joemonster.org/art/25448/Norweski_kurort_dla_kryminalistow
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Cierpimy na złe wykształcenie Dokladnie tak,a nawet wiecej! Jak juz te norweskie oszolomy,wypompuja cala rope,to wroca do swoich korzeni.Czyli ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kraj kalek i osób niezdolnych do pracy? Raczej kraj symulantow,leserow i obibokow!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Gwiazda Północy na mieliźnie Szanowna redakcyjo. Czy poprawna jest odmiana norweskich nazw własnych? ( w Haugalandzie i Sunnhordalandzie) Jeżeli ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Mozart szachów z Norwegii najseksowniejszym!?!?!?! whata fck... wyraznie widac ze jakas forma uposledzenia gosci na jego facjacie...
don wasyl
12-11-2013 18:12
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu NAV: "Podoba się Wam projekt naszej nowej strony?" Ja juz wczoraj zetknełam się z ta stronką chcać wyslać Karte meldunkową. Pogubiła cie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Do najbliższego sąsiada 2 kilometry... (lekcja 120) pga to skrot od på grunn av, a nie pågående.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie coraz mniej tolerancyjni? wyjebac czarnuchow do Afryki....a muslimow do muslimowa...a ksiezy na ksiezyc...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Znaleziono czaszki pedofilów? a co to ma wspólnego z Norwegią?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Hurtigruten zarobił prawie 200 milionów koron! co to jakiś artykuł sponsorowany?? a kogo to obchodzi !! news dnia..
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Przekręt na miliard koron w branży malarskiej A SZCZEGÓLNIE SĄ PRZEKRĘTY Z POLSKIMI WŁAŚCICIELAMI.POWINNI NAJWIĘCEJ TAKICH KONTROLI ROBIC WŁAŚNIE W ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Gdzie w Norwegii straszy? a w rogalandzie straszy jasta102 i takie dziwne niebieskie zjawy z napisem politi- ci to dopiero strasza miejsc nie ...
don wasyl
10-11-2013 13:50
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Coraz więcej Norwegów wątpi w sens pomocy Norwegowie mają poważny problem z myśleniem , pomoc dla Afryki , to wyrzucanie pieniedzy w błoto...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Abonament telewizyjny wzrośnie o 45 koron Do roboty? A co oni niby maja robiac,skoro na niczym sie nie znaja? Zawod: telewizyjny nieudacznik!
Witam czy stypendium przyznane w szkole jest wypłacane co miesiąc czy dwa razy do roku pytam bo rożne sa opinie .A jak jest naprawdę?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Brakuje humanistów, muzułmanów i katolików ale bardzo dobrze mi meczteow nie brakuje
pati muzia
07-11-2013 21:37
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Smaki Norwegii – surstek OHYDNE,TYLE NA TEN TEMAT.
Martyna Martyna
07-11-2013 07:09
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Sudańczyk porwał autobus i zamordował trzy osoby oczywiście żaden dziennik ani tabloid nie wspomina że to dziki czarnuch. ponadto na profilach ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 756 milionów koron nieprawidłowo wypłaconych zasiłków a moim zdaniem lepiej dać dziesięciu wiecej niż przez błąd jednemu za mało , zostawcie NAV w ...
''Ma być wydalony z Norwegii jeszcze dziś'' co wy piszecie hahaha
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Mężczyzna grożący śmiercią pracownikowi NAV został zatrzymany przez policję Następny zadowolony petent.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Gmina Oslo vs Harald Langemyhr 1:1 Bardzo dobrze ze wzięli się za takich krwiopijców co dorabiają się fortuny na czyimś garbie. tak trzymać ......
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Walka z radykalizacją no nareszcie...
witam na forum. poszukujemy kolegow badz kolezanek dla naszego 18 mies synka,do wspolnych zabaw,spacerow... kleppe
tomasz tomasz
05-11-2013 15:07
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Oto jedno z najlepszych europejskich zdjęć natury! zdjecie jest nieprzecietne... tzn najwyzszej klasy....
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "Wszystko w Norwegii jest drogie, prócz heroiny" Wreszcie ktos przekazal prawdziwy obraz Norwegii.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zabójstwo w Bergen zapewne sledczy rozpoczeli dzis swoja prace o 7:45... oj nie lubie poniedzialku....
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie szpiegują dla Amerykanów Nie dziwie sie. Przeciez tutaj kazdy donosi, a wiec nic trudnego doniesc na obcego.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nowy marszałek Stortingu jest masonem Naprawde mam mala prosbe aby ludzie ktorzy tlumacza pewne artykuly najpierw poczytali tez cos na innych ...
Luk K
03-11-2013 14:23
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Potrzeba pielęgniarek i ekonomistów Pielegniarki i ekonomistow da się sprowadzić. Z nauczycielami będzie jak w przysłowiu o Marcinach.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Straszny poród w Norwegii? rodzilam 2 razy w Stavanger 1 porod z komplikacjami ale bardzo wszystko mile wspominam lekarz sie odrazu pojawil, ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Seminarium "Polakker i Norge" - wyniki badania Mojej Norwegii Walldemar był sprawa zakończona.
czy może ktoś z forumowiczów mieszka w Narvik? bo jeśli tak to może z okazji polskiego święta Dziadów wypadałoby złożyć kwiaty, bądź zapalić jakiś znicz w imieniu Polonii za tych rodaków którzy ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wieczór polskich filmów w Oslo 9.11.2013 Kto takie terminy wymyśla? śmiechu warte, widać ze nie ktos nie ma nic do gadania, i bierze co dają!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dziś premiera kontrowersyjnej książki Najwazniejsza jest kasa, po trupach do celu, ma adwokata wiec jest uczciwa. Miałem ochote na stworzenie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Cmentarne trendy w Norwegii pomysl tak zryty jak jasta102 i reszta norkow
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Badania kabotażu idą pełną parą Tez jest faja aplikacja do używania zamiast CB radia, cos na zasadzie Yanosik tylko, że działa w Skandynawii ...
witam tak jak w tytule,szukam pracy na kilka dni,z zawodu jestem malarzem szpachlarzem. 96692821
Rafal M
01-11-2013 13:51
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Krytyka abp. Michalika w norweskiej prasie ...sukinsyny w czarnych sukienkach zawsze beda bronic swoich....banda pedalow i pedofili...9mm i ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Stary, gdzie moja (przemytnicza) bryka? JEZDZIC DALEJ I ZARABIAC KASIORE I SMIAC SIE Z TYCH PRZYGLOPOW, CELNIKOW, SEDZIOW I POLICAJOW. A NA PWROCIE ...
numer tel
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Groził, że wysadzi biuro NAVu w powietrze Czy macie informacje o narodowości delikwenta? Ciekawi mnie również kim był poprzedni agresor który ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Uroczystości Wszystkich Świętych oraz Narodowego Święta Niepodległości w Oslo Po 1wsze primo: wszystkich swietych,nie jest ...
Witam wszystkich serdecznie! Lubię to forum dlatego też postanowiłem się wreszcie zarejestrować. Mam nadzieję nikogo nie urazić wyjeżdżając na wstępie z prośbą Otóż chodzi o numer- Ompa til du dør. ...
Michał mi$
29-10-2013 20:49
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 31 października Rjukan zobaczy słońce Chyba od wrzesnia do marca ,a nie pazdziernika ....
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ośmiu mężczyzn schwytanych w ciągu czterech dni nikt nie pisze jakiego sa pochodzenia, ale jesli chodzi o nas to odrazu jest napisane ze polacy
bo by nie leciał sasem i nie bylby przecież pijany. Poza tym jakby był polakiem to było by to slowo pierwsze zaraz przed bomba...
Krzysztof K.
28-10-2013 13:54
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Biszkoptowe naleśniki Musza byc pyszne
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Śmierć na Ambonie super ;-]
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie to piraci! Gdzie oni robili te badania?? Ja kazdego dnia jade 100 km do pracy i z powrotem. W pracy tez jezdze caly czas samochodem i ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polak oskarżony o napaść został zwolniony z aresztu raz piszecie e poszkodowany miał 40 lat , teraz 37... czy wy redaktorzy umiecie pisać ??
don wasyl
26-10-2013 17:19