Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kamil . (1157 niezalogowanych)
1 Post

(piecka2308)
Wiking
Zanim zaglosuje na te pania musi mi przedstawic dokumenty swiadczace o polskim pochodzeniu,minimum 5 pokolen wstecz.Chce by reprezentowal mnie prawdziwy Polak lub Polka.Nie ma sie o co gniewac,ale niestety mamy juz doswiadczenie(bynajmniej ja) z naszej ojczyzny i wiemy jakiej narodowosci typy reprezentuja Polakow w kraju i na arenie miedzynarodowej.Wiemy kto sprzedaje nasz narod. Dziekuje pieknie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Jakie pierwsza jakie jedyna. A o MNIE ani slowa nie bylo ponad 2 lata temu gdy z ramienia FrP startowalem w wyborach lokalnych w Skien kommune..... A obywatelstwo mam podwojne wiec POLAKIEM jestem zarowno formalnie jak i realnie.

Moze za 2 lata jak mnie wybiora (z racji dosc wysokiej pozycji na lisci FrP) bedzie artykul
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Jakie pierwsza jakie jedyna. A o MNIE ani slowa nie bylo ponad 2 lata temu gdy z ramienia FrP startowalem w wyborach lokalnych w Skien kommune..... A obywatelstwo mam podwojne wiec POLAKIEM jestem zarowno formalnie jak i realnie.

Moze za 2 lata jak mnie wybiora (z racji dosc wysokiej pozycji na lisci FrP) bedzie artykul

moze masz za male koneksje z portalen mojanorwegia.pl?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Co nieznaczy ze mozna pisac ze pierwsza i jedyna osoba z polskim obywatelstwem startujaca w wyborach lokalnych. A za 2 lata bedzie mozna napisac ze wybrany polak we wladzach Grenland kommune (juz po udanym sammenslåing av kommuner)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Co nieznaczy ze mozna pisac ze pierwsza i jedyna osoba z polskim obywatelstwem startujaca w wyborach lokalnych. A za 2 lata bedzie mozna napisac ze wybrany polak we wladzach Grenland kommune (juz po udanym sammenslåing av kommuner)

Zycze powodzenia, znajomy chcial startowac w zyborach, ale norki stwierdzili,ze nie potrzebuja polaka w szeregach lokalnej wladzy. Podobno Polacy sa najwieksza mniejszoscia w Rogaland.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Dzieki teraz mnie na liscie FrP wstawia na miejsce ktore wchodzi. Doceniaja zaangazowanie w partie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów

(DorotaKorzeniecka)
Nowicjusz
ojojoj...ale jazda...(nie wiem jaka minke dac...czy sie smiac czy plakac...)
ale chyba te
smutne...
nie znam tej pani...
przeczytalam ,wszystkie komentarze...ufff... i wnioskuje,ze za duzo negatywu jest w stosunku do niej i moze byc troszke prawdy...
osoba startujaca w wyborach powinna miec opinie -dobra...
nie mowie,ze celujaca..bo nikt nie jest idealny..
ale kazda publiczna osoba,kiedy ma obrac publiczne stanowisko i reprezentowac innych..grupe spoleczna..powinna..zwlaszcza - DAWAC DOBRY PRZYKLAD I WNOSIC JAKIES NORMY...
A UCZCIWOSC NA PIERWSZYM MIEJSCU!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok