Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Łukasz Ch (9505 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:Genialne te wasze teorie spiskowe, kontynuujcie

A co innego robić z nudów ? .
Lepiej siedzieć przed Kompem i pieprzyć o bydle czem , niż łazić zapijaczonym po ulicach i wydzierać ryja w niebogłosy ...! .
---
A Możem Znowum Siem Mylam ...? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
lemingom ku uwadze

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Lindemans napisał:
Gabriel napisał:

Miałem nadzieję , że jednak nie zabierzesz głosu bo ewidentnej degrengoladzie twojej idolki ... .
r]

Mojej idolki, fioletowy ? Nie przypominam sobie abym kiedykolwiek napisala cos, co mogloby sugerowac, ze ktoras z tych dwoch jest moja idolka

A teraz merytorycznie, fioletowy - Ja trzymam sie faktow : Justyna poddala sie bez walki, Marit przegrala z wirusowka

merytorycznie, a to dobre nie masz żadnej pewności ani żadnej wiedzy czy Justyna miała powody do rezygnacji wierzysz bądź nie w jej argumenty , i to sam tyczy się Bjoergen (jak możesz wiedzieć czy mówi prawdę czy wykręca się sianem?

"merytorycznie" przypuszczam że Bjoergen ma swoich sponsorów od których dostaje kase (money janku ) i rezygnując z powodu braku formy, nie dostanie wynagrodzenia, a rezygnując z powodu choroby dostanie bądź jest ubezpieczona... (choć mogę się mylić )

Nie wiem ile jest prawdy w tekście z polskich żurnalistów cytując Bjoergen że : "boli ją brzuch i jedzie do hotelu coś zjeść"

Manipulacja czy jej głupota???

Mam osobiste pytanie czy jesteś tak zapatrzona jak janek że to co polskie i to co Polacy mówią to z automatu jest be, a reszta świata na czele z Norwegami jest idealna?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Joseph napisał:

merytorycznie, a to dobre nie masz żadnej pewności ani żadnej wiedzy czy Justyna miała powody do rezygnacji wierzysz bądź nie w jej argumenty , i to sam tyczy się Bjoergen (jak możesz wiedzieć czy mówi prawdę czy wykręca się sianem?

"merytorycznie" przypuszczam że Bjoergen ma swoich sponsorów od których dostaje kase (money janku ) i rezygnując z powodu braku formy, nie dostanie wynagrodzenia, a rezygnując z powodu choroby dostanie bądź jest ubezpieczona... (choć mogę się mylić )

Nie wiem ile jest prawdy w tekście z polskich żurnalistów cytując Bjoergen że : "boli ją brzuch i jedzie do hotelu coś zjeść"

Nie zajmuje sie zgadywaniem, jakie ukryte powody miala Justyna, o ktorych nikt nie wie. Trzymam sie faktow, ktore sa podawane do publicznej wiadomosci, rowniez tych, ktore sama Justyna podala. Na teoriach "wymyslania", mozna wyjsc na idiote ktory w watku o Tour de ski wklejac obrazki z owcami, zydami itp , a to akurat mnie nie pociaga.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Joseph napisał:
Mam osobiste pytanie czy jesteś tak zapatrzona jak janek że to co polskie i to co Polacy mówią to z automatu jest be, a reszta świata na czele z Norwegami jest idealna?

Nie wiem, co ma do tego janek, ale ja nigdy nie twierdzilam, ze wszystko co polskie to be, a co norweskie, to dobre (moze przytoczysz cos, czy tylko tak wygodniej jest manipulowac ? ).

W tym watku, jak juz Ci napisalam wczesniej trzymam sie faktow, bez ubierania ich w teorie spiskowe i ukryte powody.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
idotka pisala o rabku spudnicy albo o fochach
to tak merytorycznie

to sa fakty i nie ma co tworzyc teori spiskowych ze polscy dziennikarze to klamcy

a fakty sa takie ze wbrew zasadom FIS zmieniono proporcje pomiedzy klasykiem a dowolnym
i to bez zachowania ustalonego terminy do wejscia zmian

dziwnym trafem te zmiany dawaly fory tej chorej kosztem Justyny

rownie dobrze mogli dopisac do czasu Justyny 10 minut

albo zrobic biatlon na 10km z jednym strzelaniem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Lindemans napisał:
Joseph napisał:

Nie wiem, co ma do tego janek, ale ja nigdy nie twierdzilam, ze wszystko co polskie to be, a co norweskie, to dobre (moze przytoczysz cos, czy tylko tak wygodniej jest manipulowac ? ).

W tym watku, jak juz Ci napisalam wczesniej trzymam sie faktow, bez ubierania ich w teorie spiskowe i ukryte powody.

ot tak to mi wygląda, że bierzesz to co mówi Bjoergen za "fakt" bo tak mówi, a to co mówi Kowalczyk za focha bo tak tobie pasuje..

Kowalczyk trzyma się faktów (przepisy FIS, bezsensowne tłumaczenie brakiem śniegu i odpowiedzią "bo było by nudno" ) (( wygrała tur de ski 4 razy z rzędu)) można to interpretować dwojako, zasłona dymna brakiem formy i chęcią przygotowania się do Soczi, a jak się nie uda to przez to że z daleka startowała i nie dogoniła czołówki lub wierzyć jej na słowo, tak jak Bjoergen jest chora bądź ściemnia.........................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Tu nie chodzi o słabość Bjoergen. Wczoraj większość komentatorów przepowiadała,że Marit wycofa się z TDS bo szkoleniowcy norwescy obawiają się, że Justyna będzie bardziej wypoczęta w Soczi.
"Choroby" żadnej nie ma, jest tylko taktyka

albo jej psychika siadla
eurosport.onet.pl/zimowe/biegi-narciarsk...yc-konferencji/hwwrd

"Eksperci" spod budki z piwem potępili Justynę, że zrezygnowała mówiąc dobitnie i wprost, o co jej chodzi. Ci sami "eksperci" rozumieją decyzję Marity o przerwaniu startu. Przecież "ze zdrowiem nie wygrasz". Niezła jest ta "kombinacja norweska", prawda?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
Genialne te wasze teorie spiskowe, kontynuujcie

Polecam artykuł na Vg "Helseansvarlig til VG: - Bjørgen har ikke omgangssyke"
choć jak inni "oświeceni" będziesz zaprzeczać faktom, a "nasza" Justyna NIE twoja, nie poddała się tylko zbojkotowała zawody a to wielka różnica.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok