Lindemans napisał:
Gabriel napisał:
Miałem nadzieję , że jednak nie zabierzesz głosu bo ewidentnej degrengoladzie twojej idolki ... .
r]
Mojej idolki, fioletowy ?
Nie przypominam sobie abym kiedykolwiek napisala cos, co mogloby sugerowac, ze ktoras z tych dwoch jest moja idolka
A teraz merytorycznie, fioletowy - Ja trzymam sie faktow : Justyna poddala sie bez walki, Marit przegrala z wirusowka
merytorycznie, a to dobre nie masz żadnej pewności ani żadnej wiedzy czy Justyna miała powody do rezygnacji wierzysz bądź nie w jej argumenty , i to sam tyczy się Bjoergen (jak możesz wiedzieć czy mówi prawdę czy wykręca się sianem?
"merytorycznie" przypuszczam że Bjoergen ma swoich sponsorów od których dostaje kase (money janku ) i rezygnując z powodu braku formy, nie dostanie wynagrodzenia, a rezygnując z powodu choroby dostanie bądź jest ubezpieczona... (choć mogę się mylić )
Nie wiem ile jest prawdy w tekście z polskich żurnalistów cytując Bjoergen że : "boli ją brzuch i jedzie do hotelu coś zjeść"
Manipulacja czy jej głupota???
Mam osobiste pytanie czy jesteś tak zapatrzona jak janek że to co polskie i to co Polacy mówią to z automatu jest be, a reszta świata na czele z Norwegami jest idealna?