Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Forum Norwegia

Napisz Obserwowane wątki
Od redakcji

Ekologia czy wandalizm? Norweski sąd każe zapłacić aktywistom gigantyczne odszkodowanie

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ekologia czy wandalizm? Norweski sąd każe zapłacić aktywistom gigantyczne odszkodowanie

Joanna Kuchnicka Joanna Kuchnicka 3 godziny temu

Xx1 napisał: Wystarczyło by ich do sadzenia drzew zabrać. Już po kilku godzinach, po pierwszych odciskach odechciało by im się tej ekologii. BIERZ!!! ...

Od redakcji

Norweska prasa rozgrzana do czerwoności. Wszystko przez konflikt Trumpa z Muskiem

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweska prasa rozgrzana do czerwoności. Wszystko przez konflikt Trumpa z Muskiem

Joanna Kuchnicka Joanna Kuchnicka 3 godziny temu

Cezary N napisał: Norweskie wiadomości poświęcają zbyt dużo uwagi i czasu wydarzeniom w USA. WSZYSTKIE wiadomosci glownie kreca sie wsrod USA. Nie wiem ...

Od redakcji

Koniec darmowych przejazdów. Kolejny norweski okręg rezygnuje z ulgi dla ukraińskich uchodźców

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Koniec darmowych przejazdów. Kolejny norweski okręg rezygnuje z ulgi dla ukraińskich uchodźców

Km13 Km13 3 godziny temu

W dupach się im pop****ło od pasożytniczego trybu życia. Dej dej dej dej. Cieszy że co raz więcej nacji otwiera oczy dostrzegając ten wrzód na tyłku.

Od redakcji

Obniżka stóp procentowych w Norwegii – co to oznacza dla Polaków z kredytami i jak kontrolować zadłużenie z GjeldsMonitor

W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Obniżka stóp procentowych w Norwegii – co to oznacza dla Polaków z kredytami i jak kontrolować zadłużenie z ...

avironek avironek 5 godzin temu

noregg napisał: Macie efekt mimo ze cena ropy w gore korona drgnela o 1 grosz to stopy w dol zwalily ten 1 grosz to nie jest do uratowania tu chodzi o ...

Anita Paśnik
Anita Paśnik 21-05-2010 10:06 1554 2

taxi

Witajcie Mam pytanko, czy zna ktoś jakieś tanie taksówki w bergen? Ostatnio jechałam 7000 i wyniosło mnie to sporo koronek. Może są jakieś tańsze ...

miralsa miralsa 16 godzin temu

Z dalszych dzielnic da się ogarnąć dojazd, tylko zależy, o której masz te zajęcia. Rano czasem autobusy są zatłoczone, a jak chcesz być punktualnie, to taxi ...

Bogdan Maz
Bogdan Maz 17-03-2023 20:07 1326 1

Koszta remontu

Witam, Jaki jest sredni, przecietny koszt remontu lazienki w Norwegii, tylko robocizna?

holdigreti holdigreti 18 godzin temu

Jeśli o kuchnię chodzi to polecam piekarnik w słupku mikrofale ( u mnie nie umiemy się obyć bez niej). Zlew mam granitowy z ociekaczem i sprawdza się bardzo ...

orime
orime 2 dni temu 153 1

Czy to impotencja?

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie zrobić z żoną.Dodam, że żona bardzo mi się podoba. Tylko ...

holdigreti holdigreti 19 godzin temu

Ale z czego wynikają Twoje niedomagania? Stres? Przepracowanie? Zła dieta? Jakieś choroby przewlekłe? Może to ma jakieś podłoże? Co do środków to jest tego ...

Janusz Miłosek
Janusz Miłosek 02-10-2011 11:49 2465 6

Meble

Witam gdzie kupie meble w okolicy vinterbro sa tu jakies sklepy z urzywanymi meblami moze w okolicy albo jakies lop markeyt pzd

holdigreti holdigreti 19 godzin temu

Jeśli chodzi o biały lub czarny stolik kawowy, to sporo zależy od reszty wnętrza – biały świetnie się sprawdzi w jaśniejszych aranżacjach, dodając lekkości, a ...

Więcej postów
Forum ogólne Tematy Odpowiedzi Ostatni post
Nie ma nowych postów
Rozmawiamy o wszystkim.
14170 96479
przez miralsa | 16 godzin temu Pokaż najpierw ostatnie posty
109 278
przez Marta Mestergruppen | 12-05-2025 13:56 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Internet, telefony, komputery, RTV, AGD itp.. w Norwegii
1004 5256
przez JozefMrozik | 16-06-2025 11:51 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
tylko dla tych co mają fioła:)
1176 13983
przez holdigreti | 19 godzin temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Rozmowy o podatkach, prawie pracy, uczciwych i nieuczciwych pracodawcach, działalność gospodarcza, kredyty, biznes.
9003 49046
przez holdigreti | 18 godzin temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Mieszkanie, nauka, szkola, turystyka i podroze, medycyna i zdrowie.
2801 15169
przez noregg | 2 dni temu Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Mamy w Norwegii
1368 18275
przez | 13-03-2025 09:10 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
nauka norweskiego, szkoły, kursy, metody ....
1023 5019
przez holdigreti | 29-05-2025 13:19 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
wszystkie :)
641 3244
przez Karolina999 | 02-05-2025 23:29 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów 100 2268
przez | 26-03-2025 13:06 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów
Szukasz kogoś, a może po prostu chcesz znaleźć nowych znajomych. Zajrzyj tutaj.
2077 9750
przez Hanna Dobuszewska | 09-06-2025 15:49 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów 240 472
przez Marcin199222 | 18-05-2025 19:49 Pokaż najpierw ostatnie posty
Nie ma nowych postów 60 512
przez maciek91 | 29-01-2019 19:29 Pokaż najpierw ostatnie posty

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok