1 NOK
Witam! Mam problem, w sobotę przyszedł mi do zapłacenia podatek w dwóch ratach po 12,500 koron Fakty są takie założyłem firmę w maju lecz nie wystawiłem żadnej faktury, bo nie pracowałem, byłem w ...
Witam ,kto się orientuje do kiedy jest wypłacany podatek dla firm jedno osobowych??
Witam, jestem tu nowa i nie chcę popsuć rynku aby nie obniżyć zbytnio ceny za usługę lub nie strzelić kulą w płot. Usługa ma polegać na wykonaniu instalacji elektrycznej w łazience i kuchni. ...
hej! czy ktoś z Was kiedyś zakładał takie konto ??? jeśli tak napiszcie jakie wrażenia a może w jakimś innym banku ktoś się w to bawił ??? chcę wiedzieć czy po prostu warto się w to bawić ...
witam intesywnie sie zastanawiam nad powrotem do polski i ukonczeniem kursu pilarza. chcialem was spytac czy jest zapotrzebowanie w tym zawodzie ? moze ktos pracuje i podzielil by sie doswiadczeniem ...
Witam, Planuje wyjazd do Norwegii. W związku z poszukiwaniami pracy chciałabym zapytać jakie dokumenty będą potrzebne (wymagane od potencjalnych pracodawców). Czy świadectwa pracy, dyplomy ...
Szukam pracy jako pedagog/ nauczyciel/przedszkolanka. Posiadam wykształcenie na specjalności: Pedagogika opiekuńcza i resocjalizacja oraz doświadczenie w prowadzeniu zajęć dla dzieci i młodzieży ...
Szukam pracy Witam mieszkam w Oslo i szukam pracy. Mam doświadczenie w sprzątaniu przedszkola, hotelu, biura. Mogę się zaopiekować dzieckiem lub dziećmi, sama mam syna 4 letniego który uczęszcza ...
Mam prośbę chce pracować w drammen i potrzebuje adresów i informacji o tamtejszych zakładach proszę o pomoc.
Gocha Karcz
04-10-2011 21:33
Witam serdecznie pilnie szukam pracy ,mam spore doswiadczenie w pracach remontowych ,wykonczenia wnetrz ,malowanie ,szpachlowanie ,gładz ,fizelina .Jestem sumienny i dokładny .
ok....a jeżeli oni mają firmy , to ja dla nich mogę pracować....i wtedy daje im skatte i nr konta
witam szukam kancelari prawnej w, której znają Polski w rejonie telemarku (dobrze aby udzielała porad bezpłatnie ) dziękuje za pomoc
Witam, Jestem zatrudniona w jednej firmie sprzątającej ,a dostałam propozycje sprzątania prywatnych mieszkań legalnie. Moje pytanie jest takie : jakie dokumenty muszę dać właścicielom mieszkań i ...
Jest szansa
Pilnie szukam roboty wykonczenia wnetrz ,posiadam spore doswiadczenie .Pracowałem w Oslo i Kopenhadze .Dieki za jakies wiadomosci pozdrawiam Tomi
Witam. Pytanie jak w tytule. Mam kilkanaście lat doświadczenia w instalacjach "kablowych". Ostatnie kilka lat to głównie CCTV, ale też elektryka, TV SAT, domofony, sieci komp., alarmy ...
Hey pilnie szukam pracy potrafie malowac wykonywadz gładz i wiele innych prac budowlanych ,ostatnie 8 lat pracowałem w Danii teraz szukam pracy w Norwegi moge wykonywac w sumie kazda prace jestem ...
Witam, Czy ktoś ma jakiś ciekawy pomysł na buisness w Norwegii???
Na wstępie , chcę zaznaczyć ... ... TO ŻADNE PODŚMIECHUJKI... --- Ot po prostu , Ja też bywam nieraz leniwy i rozkapryszony ... Częściej jednak ...jestem...TOTALNIE... NIESYSTEMATYCZNY... ...
Mariusz Ścisły
30-09-2011 19:41
Mam pytanko odnośnie podatku za 2010 rok. Przyszło mi pismo że mam dopłacić 6 827NOK podatku, mój dochód to 382 574, zaliczkę mam pobraną wg. tabelki w wysokości 98 054 a oni chcą 104 759. Dziwi mnie ...
Pilnie szukam pracy przy malowaniu szpachlowani gladz karton gips ,posiadam spore doswiadczenie pracowałem w Oslo i Kopenhadze +48500574396 pozdrawiam Tomek
Pilnie poszkuje pracy przy malowaniu ,szpachlowaniu ,karton gips ,gładz fizelina .Posiadam spore doswiadczenie pracowałem na terenie Oslo i Kopenhagi.
Poszukuję pracy jako kierowca w Oslo lub okolicach. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie
Witam, zastanawiam sie nad wyjazdem do Norwegii podobno tam sa najwyzsze zarobki. Własnie koncze staż w polsce przy wyrabianiu pamiątek z metalu. Mój zawód to technik informatyk. Czy mam jakieś ...
Witajcie Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w znalezieniu pracy. Obecnie znajduję się w Polsce, mój chłopak pracuje i mieszka w Norwegii (Rogaland, Stavanger). Bardzo byśmy chcieli zamieszkać ...
Witam serdecznie, chciałbym prosić bardziej doświadczonych o poradę w sprawie zatrudnienia. pracuję w norweskiej firmie od blisko 3 lat, firma ta wykonuje specjalistyczne usługi dla innej firmy ...
Czak Noris
27-09-2011 20:32
Witam, Chciałbym się rozeznać jak wygląda zapotrzebowanie na tego typu usługi w Norwegii. Mam tu na myśli termoizolacje jak i hydroizolacje fundamentów budynków podpiwniczonych. 1. ...
PARA PILNIE POSZUKUJE POKOJU MIESZKANIA KAWALERKI LUB HYBLA OD ZARAZ W OSLO I OKOLICE KWOTA DO 7000 NOK JESTESMY OSOBAMI PRACUJACYMI BEZ NALOGOW PROSZE O KONTAKT NA PROFIL POZDRAWIAM
Piotr ptyś
27-09-2011 10:22
otóż dzisiaj zostali złapani polaczkowie którzy to za pretekstem pracy przy malowaniu domu przemycali sobie 2,2 kg kokainy do Norwegii , kokaina była w bardzo sprytny sposób schowana w zbiorniku na ...
witamszukam pracy może być sprzątanie lub opieka nad dzieckiem(możliwe u mnie w domu),mam 26 lat,posiadam numer personalny i prawo jazdy B,jeśli ktoś wie o jakimś wolnym etacie oto mój e-mail: ...
Malgorzata Dziachan
25-09-2011 11:02
witam, szukam pracy, najchętniej jako opiekunka, chociaż chętnie zobaczę również inne oferty. Mam 24 lata i przyjechałam do Norwegii głównie po to, by nauczyć się języka i zmarznąć. Dlatego ...
Witam, Jesteśmy miłą parą, nie palącą i lekko zdesperowaną. Od dłuższego czasu nie możemy znaleźć pracy, w związku z czym nie mamy też w Polsce mieszkania. Od dłuższego czasu szukamy pracy w ...
Witam serdecznie wszystkich. Podpowiedzcie mi proszę w jaki sposób mogę odebrać pieniądze od osoby u której pracowałem.Dodam że osoba ta mnie nie zarejestrowała(praca na czarno) Czy są może ...
Czy moze mi ktoś powiedziec jak rozwiązać następujący problem.Od dluższego czasu jestem na permiteringu dostałem z nav list ze mam iść na 10 miesięczny kurs wszystko fajnie ale ... czy jak bede ...
Od paru mies.nie dostaje wyplaty,pracodawca tlumaczy sie ze nie ma pieniedzy chocaiz je ma co mam robic??? Mam umowe o prace i jestem zarejestrowany......
Witam. Jestem miłą, otwartą, komunikatywną osobą. 30.09 planuje wylot z Polski do Norwegii, myślę o Oslo. Czy jest tutaj może ktoś, kto byłby w stanie pomóc mi znaleźć pracę, żeby się tylko ...
Mam tranfer bezrobocia norweskiego do polski, zachorowalem i mam zwolnienie lekarskie, czy i ile platne jest wowczas z bezrobocia czy innej instytucji ? czy zwolnienie przedluza status ...
Witam wasz wszystkich moja sytlacja jest masakryczna bo gosc sciagnol mnie i mojego kumpla do Pracy z Polski dal nam umowe o prace na 6 miesiecy mielismy pracowac dla firmy sezonowej na makrele chce ...
LUDZISKA UWAZAJCIE NA TO CO PODPISUJECIE W PRACY, ALBO ZAPISZCIE SIE DO ZWIAZKOW, BO NIEKTORE KONTRAKTY SA PO PROSTU zarabiste
Ostatnio moj pracodawca powiedzial mi, ze musze juz myslec o zmianie samochodu na norweski, bo zmienily sie przepisy i teraz mozna jezdzic tylko pół roku na polskich tablicach... Nie wiem czy to ...
Witam Serdecznie forumowiczów i forumowiczki chciałam podpytać się jak wyglądają w Norwegii polacy biotechnolodzy - chemicy - chodzi oczywiście o prace . Wdzięczna będe za podzielenie się ...
Jestem ciekawa jaki jest związek między safh.no a nokut.no Pytanie kieruję w szczególności do sykepleierów. Posiadam norweską autoryzację i pracuje jako sykepleier. Niedawno zmieniłam miejsce ...
pracuje w malej norweskiej firmie, pracują tam 3 osoby. Mam umowe na czas nieokreślony na pół etetu, w umowie jest napisane ze pracuje codziennie min 4 godz. Niekiedy zdarza się tak, ze rano , ...
czy ktoś może dać namiary na taniego ubezpieczyciela samochodów w Sandnes lub okolicy...z góry dzięki za info
Witam,czy ktoś z Was rozliczał się może w tej firmie z podatku?Jakie są Wasze opinie na ten temat i jak oceniacie ich pracę?
Witam, Odkupię układ domków do sprzątania lub pojedyńcze prace na terenie Bærum i okolic.
wieloletnie doswiadczenie w budownictwie komunikatywny angielski wlasny transport i graty potrzebne do pracy tel 40218378
Witam. Czy może ktoś mi udzielić odpowiedzi na następujące pytanie. Czy w Norwegii zmieniały się jakieś przepisy dotyczące wymaganych kwalifikacji pracowników zatrudnionych przy pracach remontowo - ...
Orientuje się ktoś może jaką płaci sie prowizje dla Maglera przy zakupie mieszkanie za pośrednictwem biura Terra ...
brzy dal
17-09-2011 16:55
MAM 20 LAT DOŚWIADCZENIA PRZY REMONTACH ,DOMY ,MIESZKANIA I INNE LOKALE - Z ZAWODU JESTEM MALARZEM - WYKONUJE PROFESJONALNIE : MALOWANIE ,SZPACHLOWANIE,GLAZURA ,TERAKOTA ,PODŁOGI,PŁYTY K. ...
Witam! Firma REINERTSEN Polen obecnie poszukuje wykwalifikowanych osób na stanowisko: DŹWIGOWY Miejsce pracy: Norwegia, okolice Oslo PRACA OD ZARAZ !!! Wymagania: -> Uprawnienia ...
witam szukam pracy dla siebie i moich dwóch znajomych. tylko ze jest taki problem ze tylko ja mówię po angielsku w stopniu komunikatywnym. szukamy pracy takiej jak: układanie płytek, paneli , ...
witam .Mam pytanie jak można znaleź prace w norwegii bez konkretnego zawodu kiedyś skończyłem zawodówke jako aparatowy przetwórstwa mięsa ale całe życie pracowałem jako strażak-ratownik(technik ...
czy ktos wie jakie dokumenty potrzebuje do wyrobienia nr.u personalnego norweskiego (moze byc ten tymczasowy) dzieki za pomoc
daniel .
13-09-2011 22:19
moze kts podpowie jak sciagnac dlug od pracodawcy skutecznie.
Witam !! Mam pytanie tego typu , dostałem do polski właśnie czek i jest on w polskiej walucie . A chciał bym go zrealizować właśnie w norwegi czy jest to możliwe ? Jesli tak to w jakim banku ...
witam wszystkich serdecznie.Czy ktos sie moze orientuje czy ja,jako glowny najemca mieszkania(umowa jest sporzadzona na moje nazwisko)moge wystawic taka sama umowe osobie ktora bedzie u mnie ...
Witam załozyłem bloga jak sie znalazlem w niemczech , norwegii i danii. niemcypraca.wordpress.com/ , zerknijcie , przeczytajcie dodajcie w komentarzach pare slow od siebie , napiszcie wasza historie ...
Moscisław taki tam
12-09-2011 21:50