Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nowy przepis odnosnie jazdy na polskich blachach - Norwegia

Czytali temat:
Miroslaw Kiersznik (1682 niezalogowanych)
2 Posty

(ewaewa79)
Wiking
Ostatnio moj pracodawca powiedzial mi, ze musze juz myslec o zmianie samochodu na norweski, bo zmienily sie przepisy i teraz mozna jezdzic tylko pół roku na polskich tablicach...
Nie wiem czy to prawda, ale weszlam na strone toll i tam jest caly czas tak samo-rok.
Czy ktos ma jakies nowe informacje na ten temat???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nie zmieniaj całego samochodu, zmień tylko tablice, a będzie dużo taniej. tablice najtaniej pewnie będzie dorobić w Polsce. niech znajomi się rozejrzą w Kraju. myślę że za jakieś 50 złotych dorobią ci śliczne norweskie blachy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(ewaewa79)
Wiking
Dobry pomysł! Chyba tak zrobię... Tanio i bezproblemowo, che, che...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
piotr g
(froyland)
Nowicjusz
jasta102 napisał:
nie zmieniaj całego samochodu, zmień tylko tablice, a będzie dużo taniej. tablice najtaniej pewnie będzie dorobić w Polsce. niech znajomi się rozejrzą w Kraju. myślę że za jakieś 50 złotych dorobią ci śliczne norweskie blachy
Ty jesteś tak głupi, czy ci płacą za twoje posty???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
jasta102 napisał:

Jasta, mogłeś chociaż dołączyć jakiś głupi uśmiech.....bo jak widać nie wszyscy biorą Twoją wypowidż za żart.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Greg Cruel
(Cruel)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Coraz lepiej..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sethur napisał:
Coraz lepiej..

E tam Sethur zerknij w prawo na ogloszenia. Mechanik samochodowy oferuje *morzliwosci negocjacji*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Sethur napisał:
Coraz lepiej..

E tam Sethur zerknij w prawo na ogloszenia. Mechanik samochodowy oferuje *morzliwosci negocjacji*

Hehehe.. widzialem.. wbilo mi sie w oko.... Myslalas kiedys o uderzeniu w jakis edukacyjny biznes?.. Ja chyba wlasnie mysle.. Szkola Podstawowa dla Doroslych.. (eSPedeDe).. Patrzaj(!).. jaka nisza(?)..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ba! Nawet mialam w PL taki biznesik. Kilka pieknych lat prowadzilam kursy przygotowujace do matury lub do egzaminow z j. angielskiego.
Doswiadczenie mam, ale w espedede mogloby mi nie wyjsc. Dosc szybko moglabym byc oskarzona o zabojstwo, lub o kilka zabojstw Wiesz... cierpliwosc ma pewne granice
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok