1 NOK
Dziękuję za wszelkie dane, pozdrawiam, l
mam pytanko odnosnie urlopu maciezynskiego.a mianowicie mam dwa etaty. w pierwszej pracy moge pracowac do konca ciaży,drugiej nie dam rady ciagnąc za cięzko by było ze wzg fizycznych no i 12 h.to ...
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6d3e39c2e06c923f.html
Czy ktoś w okolicach Drammen może mi pomóc przy rozliczeniu podatku za 2010r. ? Dziękuję i życzę Wesołych Spokojnych Świąt dla Wszystkich Rodaków
Witam. Czy ktos z Was korzystał z zasiłku lub wie coś na ten temat ? Jaki staż pracy trzeba mieź aby mieć prawo do zasiłku ? Jak długo wypłacany jest zasiłek ? Ile wynosi taki zasiłek obecnie ? ...
Witam. Może ktoś mi pomorze. Otóż do sedna, prowadzę w Polsce firmę stolarską i chciałbym sprzedawać swoje meble w Norwegii. Mam kilku klientów, chcą u mnie zamówić meble kuchenne, ja bym je ...
Czy moze ktos slyszal cos o tej Firmie zatrudniajacejj Polakow w Norwegii? Bede wdzieczna za info. Pozdrawiam Serdecznie
Mam prośbę chciałbym wpisać w zeznanie podatkowe kilometry jakie dojeżdżałam do pracy, jak to zrobić? Czy ktoś wie czy mogę coś jeszcze odpisać skoro mieszkam tu z rodziną?
wITAM PILNIE POSZUKUJE PRACY W STOCZNI MA KTOS JAKIES NAMIARY NA JAKAS DOBRA FIRME ?
Witam, poszukuje kogos kto bylby zainteresowany prowadzeniem niewielkiej nalesnikarni w hønefoss, oczywiscie wymagany jezyk norweski na poziomie komunikatywnym. Nalesnikarnia dziala juz od ...
Jestem zdecydowany na wyjazd do Norwegii. Przede wszystkim ze względów finansowych, w Polsce pracuję nie przerwanie od 18 roku życia, dostaje dobre wynagrodzenie (2000-2500 tys zł), ale ceny tak ...
Witajcie. Od maja przenoszę się na stałe do Norwegii. Mąż jest tu już dosyć długo. Ja zabieram ze sobą dzieci. Na policji pobyt zgłoszony w Skatt też. Chcę się zarejestrować w Nav. Wiem, że muszę ...
Hei Zarejestrowałem się na stronie MinID i chcę wydrukować dokument do zeznania podatkowego i nie wiem jak i czy jest to możliwe ? Jeżeli jest to proszę o pomoc jak mam to zrobić . Potrzebuję już ...
Witam W maju jadę do pracy w Norwegi (budowlaniec) W Polsce pracuje jako kierowca w komunikacji miejskiej i dorabiam jako budowlaniec Moje pytanie Czy w Norwegi są etaty dla polaków kierowców w ...
technik mechanik lakiernik samochodowy z 11 letnim doswiadczeniem, bez nałogów, wysoka kultura osobista, pracowity uczciwy, jestem Świadkiem Jehowy, podejme prace na terenie Norwegi od zaraz, e-mail ...
Witam, chciałbym popracować w Norwegii przez miesiąc. Słyszałem, że wielu Norwegów szuka pomocy przy odnawianiu swoich domów i innych podobnych czynnościach. Czy ma to jakieś pokrycie w ...
Bogumila Jasinska
12-04-2011 00:59
Potrzebujesz pomocy w rozliczeniu norweskiego PIT-u? Dzwon pod numer 96837838-Kragerø. Pracuje w norweskim biurze rachunkowym.Pozdrawiam Marzena
Witam poszukuję kogoś kto pracuje jako nauczyciel, opiekun, wychowawca. Chciałbym dowiedzieć się jak wygląda edukacja w Norwegii jakie są kryteria itp. pozdrawiam
Oto szczegóły mojej oferty: Jestem pracownikiem firmy, która sezonowo zatrudnia pracowników, mieszczącej się pod Arviksand w Norwegi. Co roku pomagam w znalezieniu pracowników. Tym razem jednak ich ...
Witam przyjechalem do Norweg kilka dni temu i poszukuje pracy(obojetnie jakiej nie bede wybrzydal).Mam 22 lata jestem energiczny i nie boje sie wyzwan.Prosze o kontakt 40588948,bede bardzo wdzieczny. ...
WITAM CZY KTOS Z OKOLIC FREDRIKSTAD LUB SARPSBORG POMOGL BY MI W ROZLICZENIU PITU. A MOZE KTOS ZNA OSOBE KTORA SIE TYM ZAJMUJE.I JAKI JEST KOSZT ROZLICZENIA. PROSZE O POMOC.POZDRAWIAM
Moja żona przyjechała razem ze mną do Norwegii na paszporcie, ale na panieńskie nazwisko. Dowód zdarzyła zmienić, ale jak wyjeżdżaliśmy nie wiedzieliśmy, że możemy posługiwać się polskim dokumentem w ...
witam może ktoś wie gdzie na północy norwegii znajdują sie stacje z gazem ?
witam, razem z koleżankami poszukujemy pracy sezonowej na wakacje. Jesteśmy studentkami, mamy samochód. Interesuje nas rolnictwo, ogrodnictwo, pakowanie, wszelkiego rodzaju praca sezonowa itp, ...
Jak zarobić na handlu autami-czy na legalu można kupować i sprzedawać ,czy są jakieś podatki od tego ?
Witam serdecznie, chciałbym się zapytać was czy duża jest różnica jak rozlicza się samemu czy jako samboers??? Czy jak zaznaczę w rozliczeniu podatkowym "samboers" to mimo wszystko urząd ...
Witam Wszystkich. Pracuję Norwegii sezonowo tj. na wyciągu narciarskim przez okres zimowy. Pracę zacząłem 01.12.2010r i za miesiąc grudzień dostałem rozliczenie podatkowe na adres w Polsce. Moje ...
Mam zamiar prowadzić działalność gospodarczą w Norwegii. W tym celu potrzebuje informacji na temat zakładania i tworzenia stron internetowych w Norwegii- z domeną norweską. Proszę udzielcie mi ...
sprzedam bilet lotniczy krakow-stavanger 27.04 cena 1200 kr
czy rozliczajac sie na alltin z podatku trzeba zeskanowac dokumenty uprawniajace do odliczen.Nie mam akurat takiej mozliwosi i czy to konieczne.Moze wystarczy miec je przy sobie i przedstawic je w ...
Witam wszystkich mam pytanie ile musze przepracować w no żeby być uprawnionym do zasiłku Pozdrawiam
Polacy z Asker i Bærum!
Już poszło, wstawiłem linki. Proszę o odpowiedź.
Dałem linki, jakby coś wiedział o co chodzi, to proszę o kontakt.
moge rozliczyc podatek za 2010 rok jesli ktos potrzebuje.Mieszkam w Rogolandzie
heh powiem tak ci od tych rozliczeń gówno się znają.. rżną kasę od niezorientowanych Polaków za nic... dzwoniłam to nie pomogli ... heh wiedzą ,że straszy ale nie wiedzą w którym zamku... natomiast ...
dzięki powiatowy za to ,że cierpliwie odpowiedziałeś na moje pytanka jak zresztą wszyscy widzą.... koooofam cię normalnie
won z tym spamem z tym ,co się pojawia po każdym poście.. ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ▼ ...
Wescie podpowiedzcie bo chce wyjechac do Norwegii,z powodu takiego ze tu cukier juz po siedem zl,(!!!)na godzine mam na budowie osiem,co dzien coraz drozej i juz nie dajemy rady...znam dosyc ...
na jakich zasadach moge jezdzic autem zarejestrowanym w polsce albo niemczech ?mam pozwolenie na pobyt i na prace mieszkam narazie w niemczech przeprowadzam sie w maju
Kobieta,26 lat,prawo jazdy kat b,absolwent...UWM Olsztyn, K.Rolnictwo,biegły j angielski ... szuka pracy..na gwałt i szuka.... od wczoraj.. ale ważność na przedwczoraj ;(<lol>,jeśli nawet o ...
Mam takie pytanko do Polski przyszły mi papiery z Skatteettaten (nie jestem pewien czy to jest akurat nazwa urzędu), czy podana kwota w tych dokumentach zostanie mi przelana automatycznie na moje ...
Hmm witam wszystkich, szukam informacji ; -jak się pracuje -jak szukaliście pracy -jak są zarobki i wymagania dzięki wielkie za info
Odp.odatek no 2 Dni, 2 Godziny temu Oklaski: -87 nilsen napisał: witam,czy może mi ktoś objaśnić w prostych słowach jak samemu się rozliczyć z podatku w no.bez firmy rozliczeniowej które są ...
Witam,poszukuję pracy jako blacharz dekarz,papa termozgrzewalna ,posiadam terz doświadczenie w ciesielstwie szalunkowym, monter rusztowań,prace związane z kartongipsem jak i ...
Jesteśmy dwójką studentów Uniwersytetu Jagiellońskiego, którzy niebawem będą mieć okazję zacząć studia w Oslo, na tamtejszym uniwersytecie. Stąd też robimy "research" dotyczący głównie ...
Witam mam pytanko czy jak dostane kontrakt na 10godz tygodniowo to czy dostane normalnie pozwolenie na pobyt? Bo moge się starać o bezrobocie bo w zeszłym roku zarobiłam potrzebna kwote itd ale ...
bede sie rozliczal pierwszy raz, chce tez zlozyc odwolanie za po przedni rok, i nie wiem tez jak prawdlowo wpisac, ze pracowalem po godzinach u Norwega i za to za darmo moglem u niego ...
hej,,,witam wszystkich,,,mam male pytanko,,jakie warunki nalezy spelniac zeby otrzymac kredyt w banku w Norwegii,,,z gory dziekuje za informacje,,,
Witam. Wybieram się w połowie maja do Norwegi, bede chciał podjąć pracę w charakterze kelnera w jednym z miast. Jestem między Bergen a Oslo. Proszę wszystkich o wyrażenie swojej opinii na temat ...
Witam, jestem w Norwegii od niedawna i zarobiłam już trochę, chciałabym gdzieś te pieniądze odłożyć albo na jakąś książeczkę wpłacać dla mojego malucha, ma ktoś może doświadczenie z takimi sprawami ...
Witam wiem ze bylo juz pare podobnych postow ale mam mały problem gdyz nie znalazlem odpowiedzi. W 2010 r pracowalem przez 5 miesiecy w norwegii, co miesiąc dostawalem pasek z wynagrodzeniem. ...
Witam. Mam na imię Liliana, mam 27 lat i właśnie przyjechałam do Bergen razem z moim narzeczonym. Zaczynam naukę języka norweskiego, wykształcenie wyższe - ekonomiczne, aktywnie poszukuję pracy w ...
Nie piszcie na milosc boska o jakichs ciuckach....post jest na inny temat,na temat prosze...
witam kolezanki i koledzy potrzebuje przetlumaczyc trzy zdania,dostalem maly dokument z navu a juz nie pracuje w norwegii i nie rozumiem tego dokumentu .wysle na meila dokument prosze o pomoc dzieki ...
magda d
18-03-2011 17:44