1 NOK
Jako monter izolacji blacharz lub magazynier
Witam wszystkich forumowiczów.Poszukuję tak jak w temacie Polaków z Tromsø.Piszcie i zgłaszajcie się do pogawędek. Pozdrawiam, Tomek
Potrzebujemy dwoch-trzech zrecznych pracownikow majacych doswiadczenie w branzy budowlanej (m.in. ukladanie plytek, prace stolarskie, budowa lazienek. Mamy stary, drewniany dom w trakcie remontu. ...
Aleksandra Aarskog
16-06-2011 23:34
Chciał bym pracować jako pomocnik budowlany ale inne prace też przyjmę nie związane z budowlanką jak w tytule zapłacę za tą uprzejmość
Witam czy ktoś moze mi powiedzieć czy jeżeli moja żona urodzi dziecko w polsce a ja mieszkam i pracuje w Norwegii to czy należy mi sie jakiś urlop płatny z pracy bede wdzieczny za odp.
Witam wszystkich. Chętnie podejmę pracę jako pomoc w kuchni lub przy sprzątaniu domków, mieszkań, biur w okolicach Oslo na dłuższy czas lub na wakacje. Może ktoś potrzebuje zmiany na wakacje to ...
Witam wszystkich. Może na początek się przedstawie. Mam na imie Arek i kocham Norwegie. Byłem w tym kraju kilkukrotnie i zawsze mi mało.... Ale teraz mam inny cel. Mianowicie praca. Nigdy tam ...
Chętnie podejmę pracę na produkcji,sprzątanie lub pomoc w kuchni okolice Oslo. Posiadam samochód i doświadczenie w pracy w Norwegii. Kontakt kom.+47 462 677 91 lub mail valdek69@wp.pl Agata
10 letnie doswiadczenie i wykonuję generalnie wszystkie masaże tego świata.szukam jakiegoś otwarcia w Norwegii, czy ktoś moze mi pomóc? serdecznie pozdrawiam
Szukam pracy w okolicach Porsgrunn posiadam własne auto. Pomoc w gospodarstwie rolnym, remonty, pomocnik budowlany lub inne. Proszę o kontakt 4746572339
Szukam Pracy fizycznej np. pomocnika budowlanego lub innych piszcie jakie możecie może i się nadam jak coś zapłacę za załatwienie przy pierwszej wypłacie za tą uprzejmość
Witam W polowie czerwca wybieram sie do Norwegii raczej w ciemno.Przez 8 sezonow pracowałem w Irlandzkim hotelu.Znam dobrze ang i mam dobre referencje z poprzedniej pracy.Chciałbym z kims pogadac ...
Dzień dobry. Nazywam się Sylwia i jestem studentką pedagogiki. 16 czerwca przylatuje do Oslo i chętnie podjęłabym się pracy w charakterze opiekunki, pomocy domowej, itp. Będę dostępna pod ...
co mam roić??? otóż mam problem ponieważ chcę złozyć podanie o azyl w Norwegii, ale nie wiem jak to zrobić ?? , teraz mieszkam u kolegi w Oslo w baraku blaszanym o wysokim standardzie , i on mi ...
Witam wszystkich na forum. Mam pytanko. Pracuje od niedawna w Stavanger przydzielono mi ( trekktabell 7150 w Skattekort. Dostałem pierwszą wypłate za dwa całe tygodnie pracy 13793,85 koron. Według ...
Witam.. Wiem, ze zaraz mnie tu zjedza, zmieszaja z blotem itp.. ale mam takie prosciutkie pytanie, na ktore niestety nie moge znalezc prostej odpowiedzi; co i rusz czytam o innych stawkach. Niebawem ...
Czy ktoś wie w jakim terminie mogą przyjść pieniądze z rozliczenia podatkowego ?
jestem wykwalifikowanym stolarzem szukam pracy w calej norwegi tel 46573888
Witam gorąco Zna ktoś dobrego tłumacza lub biuro tłumaczeń w Polsce, które może przetłumaczyć stronę internetową z języka norweskiego na język polski, to bardzo pilna sprawa, będę wdzięczny za każdą ...
Witam.Mam karte podatkowa na 26% a firma pobiera mi 50% zaliczki na popdatek.Nie mam tez tabeli zaliczek bo nie bylo jej przy karcie.Na katrach kolegow z pracy jest napisane jakich tabeli powinni ...
czy jest w norwegii praca dla technika rolnika ze znajościa norweskiego?
zdzicho dobry
12-06-2011 13:53
Mam dosc niecodzienny problem. Mianowicie chcialem uzyskac pozwolenie na pobyt na policji, obawiam sie jednak ze zaczna cos sprawdzac i okaze sie ze dostalem w kwietniu wyrok na zakaz prowadzenia ...
Adecco = Arbeit macht frei
Witam, mam nadzieje ze nie jest to tutaj zakazany temat. Poszukuje sezonowej pracy w Norwegii dla 2 osób, praca fizyczna, ogrodnictwo, produkcja, malowanie domów, jest nam wszystko jedno. Czy ...
Witam. Przebywałem na zwolnieniu lekarskim od 10.05 do 18.05.2011 r.Dwa egzemplarze zwolnienia przekazałem pracodawcy. Pracodawca przesłał mi je z powrotem załączając pismo o takiej treści ...
czy ktoś wie do kiedy trzeba dopłacić podatek za zeszły rok? Czy urząd podatkowy przysyła fakturę, czy mam tego szukać na ich stronie (te całe MinID)
witam czy ktos wie czy mozna zwolnic osobe w norwegi za to ze jest w ciazy i czy jezeli to sie stanie czy uzyskam zasilek z nav.prosze o pomoc.
Witam, potrezbuje porady w jaki sposobmozna zalozyc skrytke pocztowa, jakie sa koszty miesieczne utrzymanaia takij skrytki. czy ktos moze zakladal i moze podzielic ie doswiadczeniem ? z gory ...
Czy ktoś się orientuje po ilu dniach od rejestracji na udi.no można zgłosić się po zaświadczenie?
Witam! NIEAKTUALNE
Witam Wszystkich Chciałbym w przyszłym roku wybrać się do prac y w Norwegii jako kierowca autobusu. Czytałem dużo na ten temat, ale są różne opinie dotyczące firm które zajmują się pośrednictwem ...
szukam mieszkania w trondheim dla 2 osób
Proszę o podpowiedź osoby, które są dłuższy czas w Norwegii i poznały tutejsze przepisy prawne związane z urodzeniem dziecka.. Sytuacja jest następująca: Dziecko przyjdzie na świat na przełomie ...
Poszukuję pracy na sezon dla dwóch kobiet ze znajomością angielskiego. Wiek 38 i 60 lat.
Cześć wszystkim. Czy ktoś z Was zna adresy kontakty do firm przyjmujących ludzi do pracy w roli rybaków pokładowych? Jeśli mozecie to dajcie namiary na forum czy prywatnie. Dzięki
Witam szanowne forumowiczki oraz szanownych forumowiczów. Jeżeli dubluję pytanie to przepraszam i proszę o podanie linku do sprawy. Moje pytanie brzmi, czy wypełniał ktoś z was takie oto dokumenty ...
Witam! Złożyłem przez internet podanie o nadanie numeru personalnego. Wszytko ładnie, bez problemów. Wydrukowałem wszystkie potwierdzenia i kody. Na końcu został ustalony termin stawienia się na ...
Witam mam pytanie czy mozna miec ponad 1000 godz nadgodzin w ciagu roku czy jesli mam tyle nie bede mial problemow potem ze tyle pracowalem dzieki
Elo elo Doradźcie proszę w jakim Banku najlepiej założyć konto bankowe? Interesuję mnie żeby było wszystko online i żeby była karta płatnicza. Jaki Bank,który jest tani w miarę a dobry i ...
Wyslalem prosbe do biura lindof o wystawienie zaswiadczenia potrzebnego do banku w Polsce ale odpisali mi ,ze musze byc zarejestrowany w Folkeregistere ale mam d-numer,pracuje na kontraktach ...
Ja tłumaczyłam dokumenty ze szwedzkiego na polski, ale nie pamiętam teraz, jak sie firma nazywała. Ale sprawdzę i postaram się napisać, czy zajmują się też norweskim...
Witam mam 36 lat Szukam stałej pracy Oslo-okolice .Ciężka praca nie jest mi obca..Jestem osoba pracowitą,sumienną,punktualną . Szukam pracy legalnej.Dam odstępne za znalezienie pracy. Kontakt ...
Założyłem konto w Postbanku i jeszcze nie otrzymałem tokkena. Nie mogę bez niego przelać pieniędzy przez internet. Dzwoniłem do nich ale to co usłuszałem to jeden wielki bełkot ponieważ dopiero się ...
Witam Jestem studentką szukam pracy w Haugesundzie jako kelnerka, opiekunka do dzieci, mogę rowniez sprzatac j.angielski-znajomość bardzo dobra, norweski-znajomosc podstawowa. Prosze o kontakt na ...
witam wszystkich. dostałem dzis telefon z NAV o kursie w oslo. tylko ze ja mieszkam 70 km od oslo poza tym mam permitering i byc moze wkrótce wróce do pracy. mam teraz pytanie czy mogę odmówic ...
Witam kochani :* Pisze w sprawie kolezanki bo sama sie nie znam i moze ktos pomoze. A wiec tak pewna osobka przebywa obecnie na zasilku ale na permiteringu tak zwanym jest juz na nim prawie roczek i ...
dziekuje gabrielu jestes jako nieliczny mily na tym foru hehe A powiedz mi jeszcze czy stawka bezrobotnego na zwyklym zasilku rozni sie od stawki bezrobotnego na permiteringu? Jelsi tak to dlaczego i ...
Smutna wiadomosc przeczytalem dzis.Zmarla Nasza najlepsza koszykarka w historii Malgorzata Dydek.Smutne a miala dopiero 37 lat.Zostawila dwoje malych dzieci
rozmawiałem z kolega na temat zwrotu podatku i on wyskoczył z tekstem jesli pracujesz poraz pierwszy w norwegi mozesz napisac w rozliczeniu na dole - 10% to jest jakas ulga nie wiem jaka mozesz niby ...
Jestem absolwentką filologii angielskiej i fizjoterapii, mam duże doświadczenie w pracy ze starszymi ludźmi, dziećmi i osobami chorymi w każdym wieku. Szukam w zasadzie jakiejkolwiek pracy, posiadam ...
CZY KTOŚ ORIENTUJE SIĘ CO OZNACZA KWOTA W OKIENKU NAV PO ZALOGOWANIU SIĘ PRZEZ MININ.DIFI.NO. ze strony min id wchodze na nav potem na din pensjon i po prawej mam kwote tak jakby zgromadzonych ...
Szanowni forumowicze. Wiem ,że temat zasiłków był poruszany wielokrotnie na forum i podzieliliście się już swoją ogromną wiedzą. Chciałbym usystematyzować wiedzę na ten temat w tym poście, ponieważ ...
witam chciałbym zasięgnąc jakichs informacji od kompetentnych osób jakie są szanse na prace w norweskich kolejach posiadam uprawnienia ustawiacza ,manewrowego i maszynisty lok spalinowych od 9 lat ...
artur maciukiewicz
26-05-2011 09:21
czy należy się jakiś urlop od pracodawcy norweskiego na narodziny dziecka,dziecko urodzi się w Polsce,dzięki z góry za informacje
Witam wszystkim własnie kończe studia w Wojskowej Akademii Technicznej wydz. Mechanika i budowa maszyn. Szukam pracy w zawodzie np. konstruktor w programie cad badz catia, moge pracowac jako mechanik ...
Witajcie, Mam daleko do pracy muszę na te koszty pracować ponad 2 dni w miesiącu. Podobno te koszty mozna odliczyc od podatku..Czy to prawda ? Jak to się robi, kiedy, jak dokumentuje ? Bardzo ...
Witam wszystkich, Reprezentuję agencję rekrutacyjną z Warszawy Obecnie dla naszego klienta pilnie szukamy osoby ze znajomością norweskiego i angielskiego do pracy w Łodzi Poniżej link do ...
przesyłam ofertę adecco 15 POWODÓW, DLA KTÓRYCH WARTO ZOSTAĆ PRACOWNIKIEM FIRMY ADECCO NORWEGIA Podejmując pracę w firmie Adecco Norwegia uzyskujesz: Legalne zatrudnienie w jednej z ...
Witam, poszukuje pracy w okolicach Oslo lub Nannestad, mam spore doświadczenie jako kierowca, posiadam prawo jazdy kategorii B, C i CE; przez ostatnie 4 lata pracowałem jako handlowiec w ...
WITAM! MAM 26 LAT JESTEM PRACOWITA,SUMIENNA UCZCIWĄ ,DYSPOZYCYJNĄ OSOBA POSZUKUJE PRACY JAKĄKOLWIEK (SPRZĄTACZKA,POMOC DOMOWA,OPIEKUNKA , W OGRODNICTWIE)KONTAKT gczarna24@wp.pl