1 NOK
Witam, a jak jest z pracą dla nauczyciela j. niemieckiego i angielskiego? Albo dla nauczyciela przedszkola? Może ktoś zna agencję mogącą pośredniczyć? Tylko nie adecco... Proszę o odpowiedź na maila ...
Witam. Od niedawna mieszkam w Sandefjord i obecnie poszukuję pracy, podejmę się każdego zadania, w Polsce pracowałem na stanowiskach kierowniczych i dyrektorskich w branży It, multimedia, rtv, agd, ...
Witam. Poszukuje zatrudnienia na terenie Norwegii. Szukam pracy jako stolarz-cieśla (z zawodu), jak i również sprzątanie, malowanie, praca przy produkcji, kelner, pracownik zieleni, opieka nad ...
Pracowałeś za granicą? Możesz odzyskać swój podatek! Pieniądze czekają na Ciebie! Średni zwrot podatku to aż 800 euro! Profesjonalne i szybkie prowadzenie sprawy gwarantowane. Jeśli pracowałeś ...
Poszukuję murarzy z doświadczeniem w układaniu cegły klinkierowej. Poproszę o CV na mail k-wojtek-yo@o2.pl
Witam mam zamiar kupić samochód (Ford Fokus) w komisie Forda. Moje pytanie brzmi jakie ubezpieczenie mam wykupić i gdzie się najlepiej opłaca ? Jeżeli taki temat już był to przepraszam, ale nie ...
Witam mam takie pytanie odnosnie pracy w godzinach nadliczbowych. Na umowie mialem 37.5 godz a faktycznie pracowalem 5x9 godz + sobota 9 godz w sumie 14 nadgodzin te w tygodniu sa liczone jako +40%? ...
Patryk T
10-09-2011 02:09
Umiejętności: - programowanie sterowników PLC: Siemens , Relpol - montaż oświetleń LED: mieszkania, restaracje , samochody - montaż monitoringu (kamery) - montaż systemów rozliczeniowych do ...
mieszkam w skien szukam pracy jako opiekunka do dzieci lub do sprzatania jestem ososba ODPOWIEDZIALNA pracowita mowie troche po norwesku nadal sie ucze jezyka . moj nr telef 96670898 Pozdrawiam
odkupie uklad domkow lub pojedyncze domki do sprzatania. najlepiej w oslo lub okolicach (asker, sandvika, stabekk). annna
witam!!! mieszkam na høvik. siedze w domu i wychowuje rocznego synka wiec jak by jakas kobietka z okolic chciala to moge zajac sie jeszcze jednym maluszkiempilnowalam juz wczesniej trzy letniego ...
Czy można znaleś prace kierowcy w norwegi ? Posiadam wszystkie kategorie prawa jazdy . Pozdrawiam
Posiadam numer personalny tymczasowy oraz Skatekort nie posiadam własnej firmy czy mogę wykonać usługę dla firmy Norweskiej ale ta firma potrzebuje rachunek za prace jak to zrobić .Proszę o pomoc jak ...
Mieszkam w centrum Stavanger i poszukuję pracy w jakiejkolwiek dziedzinie. Mówię po angielsku i znam podstawy norweskiego. Mogę przejąć domki do sprzątania. Może ma ktoś informacje o wolnych ...
Witam serdecznie szukam pracy w specjalnościach mechanika, diagnostyka, blacharstwo, lakiernictwo, naprawy maszyn, samochodów, technologia montażu w okolicach Oslo. Pozdrawiam
ec.europa.eu/eures/eures-searchengine/ powodzenia
ec.europa.eu/eures/eures-searchengine/ powodzenia
Witam... jestem nowy i mam pytanie... czy ma ktoś moze kontakt lub pomoże w załatwieniu pracy dla 2 osób na okres do grudnia 2011r. przy filetowaniu ryb??? oczywiście sie odwdzięczę... pozdrawiam
Mam małe pytanko odnośnie przesyłek pocztowych z Polski do Norwegii KOSMETYKOW i LEKÓW BEZ RECEPTY.Czy komuś zatrzymano przesyłkę na kontroli celnej w Norwegii?Czy musiał coś płacić?Jeżeli tak,czy ...
WItam Mam pytanko,poniewaz chce przerejestrowac samochod na norweskie blachy mam pewien problem ,mechanicy w pracy powiedzieli mi ze auto nie przejdzie kontroli bo musze wymienic podlużnice w ...
Witam, Tak jak w tytule szukam domków w okolicy Sandviki, Asker, Bærum, Jar, Høvik. Proszę o kontakt mailowy noaurina@gmail.com
Witam wszystkich. Mam prośbe proszę pomożcie mi Zarejestrowalam sie na policji zeby moc zlozyc wniosek o pozwolenie na prace tylko problem polega na tym ze pierwszy wolny termin to 15 wrzesnia ...
Witam Mam pytanie czy wie ktoś może jakie są limity tygodniowe wypłaty z karty w banku SpareBank. Dziekuje z góry za informacje.
witam wszystkich chcialbym w przyszlosci wyjechac z Polski do Norwegii, moje pytanie do wszystkich jest w jakich pracach facet moze zarobic najwiecej, jakie kursy -szkolenia w polsce warto skonczyc ...
Dzien doberek!!! Czy ktos jest w pracy w Norwegii z tej agencji. Interesuje mnie oferta na kucharza... Bede wdzieczna za kazde info. Pozdrowka!!! Ola
Witam, szukam pracy na budowie lub jakiejkolwiek innej. Potrafię malować, budować ścianki gipsowe, mogę pracować jako pomocnik przy pracach wykończeniowych. Znam biegle język angielski, jestem na ...
[b]MALARZ - TAPECIARZ - PŁYTKARZ - MONTER PODŁÓG - DRZWI - OKIEN - PŁYT GIPSOWYCH I INNE... WIELOLETNIE DOŚWIADCZENIE W BUDOWLANCE... [/b] TEL +48 505 37 37 23
Szukam pracy w charakterze stolarza/stolarza meblowego.18 letnie doswiadczenie w branzy stolarskiej z czego 12 lat pracy przy meblach na zamowienie. Posiadane dosiwadczenie,projektowanie,ciecie i ...
Witam. Mam pytanie czy można pracować mając przyznany zasiłek dla bezrobotnych (dagpenger)???? Jeśli tak to ile godzin w tygodniu mogę dorobić żeby nie stracić zasiłku????? Poroszę o pomoc.
Nå blir det billigere å starte AS e24.no/naeringsliv/naa-blir-det-billigere-aa-starte-as/20095246
Umiejętności: - programowanie sterowników PLC: Siemens , Relpol - montaż oświetleń LED: mieszkania, restaracje , samochody - montaż monitoringu (kamery) - montaż systemów rozliczeniowych do ...
Witam, szukam pracy jako opiekunka do dziecka w Oslo, Bergen lub Stavanger... W tym roku skończyłam dzienne studia licencjackie na Uniwersytecie Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy na wydziale ...
Wiem że to pewnie nierealne ale poszukuję pracy w Stavanger... Jestem nauczycielką języka angielskiego i fizjoterapeutką, mam doświadczenie w wielu pracach (opieka nad dzieckiem, praca w kawiarni, ...
ogłoszenie grzecznościowe!!!!!! kolega poszukuje pracy jako mechanik samochodowy , aktualnie pracuje w snap drive i szuka innej pracy ma 15 lat doświadczenia i pracował rok w serwisie volkswagena w ...
Cześć Mam pytanie. Staram sie o praktyki zawodowe w Norwegii( głównie by przełamać barierę w posługiwaniu się językiem norweskim) i czy może ktoś zna formułę oficjalnego listu (podania) jaki się ...
Witam serdecznie. W najbliższych miesiącach planuję przeprowadzkę do Norwegii na stałe. Obecnie od dwóch lat pracuję jako konstruktor technolog - głownie projektowanie 3D.(Solidworks) Czy ktoś ...
Chcę wyjechać na stałe do Norwegii jak tylko obronie pracę miagisterską(Politechnika Śląska w Gliwicach- Inżnieria środowiska - gospodarka odpadami) {obrona przewidywanana koniec wrzesnia), posiadam ...
Witam! Kilka lat temu regularnie każej wiosny wyjeżdżałem do pracy w Norwegii ( w ogrodnictwie). Później nastąpiło pare zmian w moim życiu, jakiś czas mieszkałem i pracowałem w UK. Od 4 lat jestem ...
Witam! Jestem 22 letnim absolwentem techniki dentystycznej, który przyjechał do No po przygodę! Kilka tygodni temu podjąłem się wyzwania przyjechania do Norwegii na motocyklu z namiotem-jak ...
Witam, piszę w imieniu meża, któremu należy się 12 tygodni taciertzyńskiego. Czy ktoś orientuje się w przepisach norweskich w kwestii pobierania tego świadczenia. Mianowicie mąż chce zrezygnować z ...
Witam, chcialbym sie zarejestrowac na bezrobociu aby normalnie byly mi wypłacane pieniadze z tym ze nie moge sie nigdzie doczytac jakie musze spelniac warunki tj po: 1. ILE MUSZE MIEC PRZEPRACOWANE ...
Witam Pracowałem w Norwegii 6 lat na legalu, 3 .Tego roku planowałem zakoczyc prace w Norwegii , kupiłem sprzęt i trochę ziemi , żeby rozpocząc własną działalnośc w Polsce . Informowałem szefa o ...
Antoni Perez
26-08-2011 02:34
Witam, Nie mogę dojść do ładu z tymi tabelami. Przyznali mi tabelę 7100. Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak ma dojść z kwoty brutto (domyślam się, że GRUNNLAG to właśnie to znaczy)) do kwoty podatku ...
Szukam pracy w charakterze sprzątaczki, Oslo i okolice,posiadam własny samochód.Proszę o kontakt 92503801
Witam wszystkich – pozdrawiam z kraju – dostałem propozycje pracy przez ADECCO w norwegi – 144,50 NOK /h Brutto , za mieszkanie opłata minimum 3600 NOK – wszystkie dane dostępne ogólnie na necie . ...
Witam. Mieszkam w Trondheim i podejme kazda prace
Witam,orientuje sie ktos o cenach np.montaz kuchni ??
Pilnie poszukuję pracy, wszystko jedno co! Sprzątanie, opieka nad dzieckiem. ?Jestem z Oslo. Moj nr tel 40598645
dodam wątek bo ci co redagują strony na MN nie wiedzą albo bardzo słabo orientują się także dodam że Norwedzy odnaleźli nowe złoża ropy naftowej na Morzu Północnym , jest to drugie co do ...
Odstąpię po kosztach bilet na 25 sierpnia br. Kontakt via mail, Forum lub osobiście w m. Łodzi. Szczegóły: Flight DY1023 - 2011 sie 25 Departure 21:55 Warszawa (WAW) Terminal A Arrival 23:50 ...
powrot poniedzialek. Jedyne koszty to zmiana danych,kupilismy bilety z torp i tych nie wykorzystamy wiec chetnie oddam zeby sie nie zmarnowaly jakby ktos chcial
Poszukuję opiekunki do dziecka 2 letniego w Porsgrunn.Godziny pracy do uzgodnienia.
Witam Szukam Hudraulika lub firmy. Praca dorywcza lub zlecenie. Potrzebuje zrobić przyłącze i odpływ 2 zlewy i toaleta. Dobrze płatne! zuparomana7 @ prokonto . pl Wyslij nr tel. - zadzwonie.
Bardzo Ci dziekuję za podpowiedź.Pozdrawiam.Asia
Witam mam pytanko..nie mam pozwolenia na prace,moglam jedynie pracowac 3 mies.na extra pomoc..Co mam teraz zrobic czy wystarczy ze na pare dni pojade do polski czy musze byc dluzej by znow na 3 ...
Dostałam zwrot podatku na konto norweskie z roku 2010 w dniu 24.06.11 a teraz przyszło pismo że muszę ten zwrot oddać. Oni są jacyś nie normalni, dają a potem zabierają, tak nie może być. Mają taki ...