Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1125 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
marianek73 napisał:
andrzej, ty sie wez lepiej za te swoje dachy, bo w dołku jestes,pijesz i jeszce cos sobie zrobisz......
ps: mozesz mi powiedzaiec, co tzn. "uprawnienia budowlane do 1000m3 ?
aaaaaaaaaaaaaa i kwiaty ci podesle do chorzowa pod twoj adres
tak sie złozylo,ze wpadł mi rece twoj adres w pl, wiec badz czujny i podejmij goscia jak nalezy )))

---Mój adres ...ani numer telefonu , nie jest żadną tajemnicą i jest ogólnodostępny , z racji pełnionych funkcji , kiedyś Tam w Polskim budownictwie .
Inna sprawa to taka , czy ja zechcę z Kimkolwiek prywatnie rozmawiać , poza Gronem Osób... które już do tej Pory Osobiście poznałem dzięki forum , przebywając w Oslo...w tamtym i tym roku.

---Takie uprawnienia upoważniają daną Osobę do pełnienia obowiązków Samodzielnego Kierownika Budowy , w danym zakresie szczegółowych uprawnień... właśnie do 1000m3 .
. 10x10x10=1000m3... tyle liczy średniej klasy ...Dom Jednorodzinny .
Tym samym , Osoba taka może być samodzielnym kierownikiem domu jednorodzinnego z prawem do prowadzenia Dziennika Budowy , danego Obiektu ze wszystkimi prawnymi konsekwencjami ...
Lub każdego Innego obiektu budowlanego , o podobnej samodzielnej kubaturze , dla którego wystawiono niezależny Dziennik...Budowy..
Trochę się ostatnio pozmieniało ... od pięciu lat nie jestem na bieżąco w temacie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
taki spec,kierownik,majster,doswiadczenie,itp i nie moze przez rok pracy utrzymac?
cos z toba andrzeju jest nie tak chyba......
Pewnie pijesz i awanturujesz sie w robocie co skutkuje permiteringiem przez 9 meis w roku
wez sie w garsc, bo w chorzowie nic ani nikt na ciebie nie czeka.......
Wiec polataj troche i ogarnij se jakąs jobb,bo na tym twoim wypizdówku zaraz sniegiem jebnie
co do pracy jako kierowca C+E wszedzie powyzej tr.heim nie zarobisz wiecej niz 140nok/h wiec to zadna rewelacja! Tym bardziej,ze ty leniwy jestes i wiecej jak 37,5/uke nie chcesz robic......
Tyle tylko,ze jako kierowca pracujacy tutaj, musze cie zmartwic,poniewaz w skandynawii czas pracy kierowcy wynosi 15/dobe i z tego co sie orientuje pracodawcy wymagaja wykorzystywania go w 100%,a nawet i wiecej
Takze dobrze sie zastanów,bo lekko nie ma.....
Z drugiej strony, jak popracujesz ca 270h/mies i razy srednia stawka w landach ponizej tr.heim (170nok/h),to pół banki przytulisz rocznie brutto, a to tyle ile nie zarobiłes w całej swojej karierze w Norge
No, ale decyzja nalezy do ciebie.......
PS: Moje zdanie > pierdolnij ta budowalnke Ty jestes poliglota: Rosyjski podstawowy,norweski podstawowy,troche angielski do dupy,ale co tam........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok