1 NOK
Witam wszystkich może wiecie na jakiej stronce mogę sprawdzić rozkład autobusów,muszę się dostać z Brevik do Moss Pozdrawiam
Mariusz H
22-05-2011 15:50
SZUKAM PRACY W TRONDHEIM PRZY SPRZĄTANIU , NIANIA , POMOC DOMOWA,PORZĄDKI NA OGRODACH.
[file]
Witam chciałbym rozliczyć się z podatków przez internet a dokładnie przez alltin.Jestem na etapie poznawania tej strony a mam problem ponieważ moje zeznanie podatkowe wysłane pocztą nie doszło więc ...
Witam jestem studentką IV roku Akademii Sztuk Pięknych. Oferuję malarstwo oraz rysunek na zamówienie - portrety, krajobrazy, abstrakcje, tematy okolicznościowe. Mogę malować również na ścianach i ...
Jak to jest z placa dla pracownika za 17 maja? kazdy ma platne za 7,5 godziny czy nie?
Witam. Jakie warunki trzeba spelnic by nabyc prawo do zasilku dla bezrobotnych lub zasilku socjalnego? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
Witam mam pytanko czy mozna wystawic fv bez danego zleciena ? I jaki jest termin na wystawienie Fv w Norwegi z gory bardzo dziekuje Wam za pomoc
Małgorzata aaaaaaaaa
20-05-2011 16:32
czy ktoś wie prawnie ile czasu przysługuje w norwegi polakowi dakpenger ,gdzie to można sprawdzic
Witam! Bardzo proszę o konstruktywną opinię. Właśnie zakończyłem pracę w Polsce i znajomi Norwegowie namawiają mnie na przeprowadzkę do Bergen. Załatwili już nawet mieszkanie na jakiś czas. Mam ...
Witam, oferuję pomoc w nauce języka angielskiego dla dzieci oraz dla dorosłych. Posiadam ceryfikaty (FCE, CEA, poziom C1) oraz długoletnie doświadczenie w praktycznym zastosowaniu jezyka ...
POSZUKUJE Dziewczyny z doswiadczeniem i DOBRYMI referencjami do pracy przy sprzataniu prywatnych domkow. Najlepiej z autem i mieszkajaca w okolicach Ullensaker (Kløfta, Skedsmo..) Oferuje ...
witam. mieszkam i pracuje w norwegii od 10/2010. w sierpniu przyjezdza do mnie na stale dziewczyna ze swoim synem. teraz mam pytanie jakie powinna miec ze soba dokumenty swoje i syna i czy jest ...
Czy ktoś z Was zmieniał adres korespondencji w tym banku (bądź innym)?? Chodzi mi o to czy wystarczy zmienic adres na poczcie czy trzeba też to zrobic bezpośrednio w banku. Pytanie pewnie dla wielu ...
Poszukujemy pracy w Norwegii, chłopak-mgr inżynier ochrony środowiska z dużym i wieloletnim doświadczeniem w budownictwie (wykończenia) min. w Norwegii. Dziewczyna nauczycielka języka angielskiego i ...
Szukam pracy w okresie od połowy maja do 30 sierpnia. (znam język angielski w stopniu dobrym) Podejmę każdą pracę.
Mam zamiar na stałe wrócić do kraju.Czy ktoś może mi podpowiedzieć co muszę zrobić aby zrezygnować z zasiłku rodzinnego.Z góry dzięki.
potrzebował bym informacji na temat pozwolenia na prace dokładnie chodzi mi o to aby kolega do mnie przyjechał i załatwił sobie wszystkie papier żebym mógł w późniejszym czasie mu ja załatwić co ...
Spóźniłem się o jeden dzień z wysłaniem karty rejestracyjnej przez internet . Czy mimo to zasiłek zostanie mi wypłacony czy lepiej zgłosić się do Nav ?
Łukasz Łukasiński
15-05-2011 16:07
witam wszystkich serdecznie jak w temacie poszukuje pracy dla kobiety{mojej kochanej żony} od połowy lipca będę naprawdę wdzięczny pozdrawiam kontakt na pw
Witam serdecznie. Mam na imie Monika, mam 25 lat. Chetnie podejme prace w Norwegii jako opiekunka, osoba sprzatajaca lub pomoc w ogrodnictwie. Jestem spokojna, cierpliwa i sumienna osoba
Sprzedam Opla Astre 1.6 benzyna kolor czerwony na PL tablicach.. cena 2 500nok WIECEJ INFORMACJI W WIADOMOSCI PRYWATNEJ.
Witamy! Jestesmy dwiema studentkami, jedziemy na cały sierpien do pracy do Norwegii (konkretnie Oslo). Szukamy pracy w charakterze sprzątaczek domów,biur,opiekunek do dzieci,prac ogrodowych,w ...
Kamila Węcka
13-05-2011 14:41
witam! mam pytani mam syna z porazeniemmozgowym. jakie przywileje i dodatki z tego tytulu w norwegi.
Witam! Mieszkam w Islandii ale znalazlem prace w Oslo i w nastepnym tygodniu przylatuje, czy ktos moze mi napisac jakie formalnosci mnie czekaja? tzn. nr ID norweski... ...
szukam pracy jako fryzjer damsko-meski w norwegii.?sa jakies szanse
Para studentów podejmie się wakacyjnej pracy w Norwegii. Byliśmy tam już 2 razy w 2009 i 2010 roku. Mamy doświadczenie w sprzątaniu, malowaniu domów oraz w prostych pracach ogrodniczych. Szukamy ...
Witam , chce pilnie sprzedać auto , które gupiłem rok temu na kredyt , nie wiem jak sie za to zabrać , myślę że wystawie go na finna , ale co puźniej ? co z bankiem ?
czy moze wie ktos dlaczego niektore osoby jeszcze nie otrzymaly roziczenia za 2010? juz koniec miesiaca a powinno przyjsc na poczatku kwietnia.. no i na stronie altinn tez nie ma zadnych wiadomosci. ...
Witam. Obecnie jestem w norwegii na kontrakcie. Szukamy pracy na stale w budownictwie.
Witam ! Chciałbym zapytać jak wyglądają wyjazdy do Polski dla osób przebywających na zasiłku dla bezrobotnych. Chciałbym zaznaczyć że moja rodzina(żona i dzieci) przebywają w Polsce. Czy powinienem ...
Witam, takie pytanko rozliczał mnie znajomy..i wyszło ze muszę dopłacić 6tys nok a więc w Norwegi pracuje od czasu do czasu tzn świeta 1-2 tyg wakacje 2 miesiące, w tamtym roku zarobiłe 75tys.nok a ...
fire .
08-05-2011 09:58
Pilnie poszukuje opiekunki do dwóch dziewczynek 4 i 2 lata praca pn-pt od 8 do 15 lommedalen i okolice bearum tel.46384221 Asia
Witajcie. Bardzo chcę wyjechac do Norwegii z koleżanką ale nie mamy tam nikogo, kto mógłby nam w jakiś sposób pomóc. Na pewno zaglądają tu osoby takie jak my, które też chcą jechac ale boją się ...
Witam. Szukam pracy jako opiekunka lub przy sprzątaniu w okolicach Gjovik. Posiadam własny samochód, więc z dojazdem nie ma problemu. Tel. 46267791, mail valdek1969@wp.pl Pozdrawiam Agata .
Szukam pracy sezonowej w Norwegii od 1 lipca do 31 sierpnia, najlepiej w restauracji, opiece, sprzątaniu, ew. inne. Znam j. angielski. Mój mail: beakwiat@poczta.onet.pl Pozdrawiam wszystkich
Witam forumowiczow prowadze firme w norwegi i nie mam zbyt wiele papierkow zeby rozliczal mnie norweski ksiegowy pomyslalem zeby samemu udac sie na kurs regnskap ale pytanie gdzie ? jezyk znam w ...
Czy ktoś z Was zna firme nor.bygg . Chcą 350kr.za zabezpieczenie obsady stanowiska nie wiem czy to nie jest oszustwo.Proszę o pomoc .
TABLICE REJESTRACYJNE O NUMERZE LCH 10203 !!! Samochód stał na parkingu w Sarpsborgu u mechanika. Samochód został uszkodzony ( powybijane szyby i demolka w środku) zostały skradzione również 3 ...
witam! czy ktoś mogłby udzielic mi informacji na temat warunkow pracy w fabryce produkujacej zywnosc do sklepow smaki swiata??? z gory dziekuje
szukam pracy jako opiekunka dziecka lub przy sprzataniu pomieszczeń biurowych w Oslo lub okolicach, może być jako zmienniczka, mam doswiadczenie w pracy przy sprzataniu, pracowałam pół roku przy ...
Witam czy jest jakiś bank w no gdzie założę konto bez paszportu na dowód osobisty?
Chce odejść z pracy ale nie jestem pewien czy dostane zasiłek. Z tego co wiem to przysługiwał po 3 miesiącach, po jakimś czasie czas ten został zmieniony na 2 miesiące. Po roku 2010 przepisy ...
czy gaz jest niebezpieczny ??
Masz rację: Ale chaos. Wesołych Świąt.
Cześć! Szukam pracy dla studenta w Stavanger od lipca. Znam biegle angielski i bardzo dobrze francuski. Mam prawo jazdy kat. B. Mogę pracować fizycznie, mogę opiekować się dziećmi... Może macie ...
Jak ustawic? czy jest taka opcja? bo teraz czas tutaj plynie inaczej niz w rzeczywistym Przepraszam z gory , nie wiem jak znalazo to sie w tym dziale, klikalam na ogolny, a jest w podatkach. ...
Witam W restauracji w której pracuje potrzebują ludzi do pracy. Min dziewczyny jako pomoc kelnerską chłopaków do noszenia talerzy Praca rewelacyjna nie jest , bo dosyć ciężka imało płatna ok ...
Ala MAkota
28-04-2011 14:20
wstyde sie za to co ludzie wyprawiaja
Witam chcę wysłać wiadomość do mojego byłego pracodawcy by wypłacił mi pieniądze (Feriepenge) chcę napisać po norwesku może mi ktoś przetłumaczyć to na norweski. "Witaj proszę o wpłatę ...
Witam. Poszukuję osoby mówiącej po norwesku, chętnej do podjęcia współpracy coś na zasadzie przedstawicielstwa handlowego, natomiast ja zajmuję się dowozem towaru do Norwegii (odliczamy wszelkie ...
Witam Wszystkich!!!! Mam pytanko:Moj maz jedzie na poczatku maja do Kristiansand do pracy na stanowisko kucharza w restauracji przez Firme Nor-Pol z Zamoscia. Proponuja mu 139 kr.brutto za ...
Alexandra M.
25-04-2011 22:32
Stavanger-Krakow sprzedam bilet cena 1000kr ze zmiana nazwiska.Kontakt +48183315260 lub 46379228
Witam. prosze Was o pomoc. Dostałem ze skatu Forelopig oversikt over skatter 2010 i Selvangivelse 2010. Wystarczy to, żeby sie rozliczyć? Chciałbym to wypełnić i im odesłać. Nie mam zadnych Pin ...
Witajcie..Nie moglem znalezc tematu wiec pytam tu..Czy w Szwecji jest wymog badan lekarskich do pracy tak jak w Polsce? Pracowalem pare lat w UK i tam nie ma nic takiego i ciekaw jestem jak jest w ...
czy moze mi ktos przeslac link albo napisac czy czwartek,piatek przed swietami Wielkiej Nocy i poniedzialek 2-gi dzien sa dniami platnymi jako ze sa na czerwono w kalendarzu czy nie?dzieki
hej mam takie pytanie czy ktos sie orietuje jakie formalnosci trzeba zalatwic przy wyjezdzie z norwegii na stale.. co z zwrotem podatku i feriepenger, czy zostanie to rozliczone wczesniej czy w roku ...
Witam. Poczytałem trochę to forum i na samym początku proszę ludzi którzy zniechęcają do wyjazdu mówiąc jak to ciężko pracę znaleźć - proszę ich o nie odpisywanie. Moi kuzyni tworzą profesjonalną ...
witam ,to pierwszy post i raczej w dobrym miejscu.mam konkretne pytania w sprawie podatków a w szczególności co mam robić. moja historia: praca w norwegii od 3 lat -działalność gospodarcza w ...
mam pytanie czy jesli na zeznaniu podatkowym zgadzam sie z tym co mi wyliczyli to czy musze te dokumenty podpisac i wyslac do nich czy nic z tym nie robic???