1 NOK
szukam pracy pracowałem w angli lecz tam juz sie pozmieniało zycie podrożalo a wyplaty coraz mniejsze a po to sie jedzie za granice zeby cos zarobic a tam juz niema po co jechac a do rzeczy ...
Witam mam pytanie czy ktoś się orientuje czy w Oslo jest polski adwokat lub mówiący po polsku za wszelkie informacje dziękuje i pozdrawiam
Witam. W listopadzie ubiegłego roku skończył mi się urlop macierzyński i od 18 stycznia 2012 wróciłam do pracy do miejsca, w którym pracowałam przed urodzeniem dziecka. Dodam, że umowę mam od 2008 ...
Szukamy najlepszych brygadzistów na projekty do Norwegii! Dołącz do ekipy! Dla skandynawskiego potentata w branży budowlanej, realizującego kompleksowe projekty i inwestycje w obszarze ...
Witam, szukam dorywczej pracy przy sprzątaniu. Mam doświadczenie w sprzątaniu biur i domków prywatnych. Mam prawo jazdy i mówię po angielsku. Nie mam samochodu a po Oslo poruszam się ...
Witam Mam taką sytuację. Pracowałem w Norwegii od marca do grudnia zeszłego roku i zarobiłem brutto 193000 nok. Z końcem grudnia zostałem zwolniony. Obecnie wczoraj przyjechałem do Norwegii i ...
Witam wszystkich jestem tu nowy dostalem oferte pracy przez adecco przy filetowaniu lososia czy ktos moze wie cokolwiek na ten temat ? z gory bardzo dziekuje
BERGEN Szukam pracy opiekunka do dziecka/pomoc domowa lub inna praca sezonowa/wakacyjna od lipca do polowy wrzesnia. Informacje pod: domi9226@o2.pl
Wyższe wykształcenie ekonomiczne (choć raczej nic ono tu nie pomoże) Poszukuje czegokolwiek (ale pewnego) najlepiej przy rybach/produkcji/pakowaniu/magazynie/stróż nocny, zbiory (najlepiej owoce ...
Witam, Czy moglibyście mi powiedzieć ile teraz czeka się na dostanie pozwolenia na pracę? Z góry dziękuję Pozdrawiam
markus d
11-06-2012 11:55
Witam, jestem młodą osobą od wielu lat jestem zafascynowany norwegią i bardzo bym chciał tam zamieszkać w niedalekiej przyszłości, z tym, że najpierw wypadało by znaleźć pracę w owym cudownym kraju. ...
Witam serdecznie Szukam, podejmę każdą prace obecnie mieszkam w Oslo ale nie stanowi to problemu jak trzeba będzie to można zmienić miejsce zamieszkania. Angielski w stopniu ...
Witam! Czy w Norwegii jest możliwość sprzedawania rękodzieła na jakichś małych bazarkach, targach itd? Bo póki co śledząc info na ten temat widzę, że są tylko duże targi w Lillestrom KUNST + ...
Mój partner ma firmę w Norwegii, ostatnio kupił samochód na swoją działalność i jak wiadomo wtedy też ubezpiecza się auto na firmę, nie na osobę prywatną. Chłopak tak własnie chciał zrobić powiedział ...
Witam! Potrzebuję podpowiedzi ludzi, którzy może przerabiali taki problem lub maja wiedzę co z tym fantem począć. Mianowicie firma norweska w której pracuję się rozpada. Nie dostaniemy pieniędzy za ...
Witam Mam pytanie dotyczące wypowiedzenia o pracę: Mój tato dostał ofertę pracy, do tej pory pracował w firmie 5 lat. Ma do wykorzystania 22 dni urlopu, który ma zamiar wykorzystać od 25 czerwca. ...
Witam, chętnie zaopiekuje się Twoją pociechą. Mam 23 lata mieszkam w centrum Oslo, zajmowałam się w Polsce bliźniakami, potrafię gotować sprzątać. w mieszkaniu chcę zaaranżować livingroom ...
Witam mam 36l jestem odpowiedzialna,sumienna i pracowita dlugoletnie doswiadczenie jezyk angielski bardzo dobry dodatkowo wloski i rosyjski,referencje.Zainteresowanych prosze o kontakt ...
sebastian roszkowski
07-06-2012 09:02
hei czy ktos z was orientuje sie moze czy jezeli od tego roku nie mieszkam juz w no czyli nie mam tam adresu,ale caly ubiegly rok pracowalam to czy dostane zwrot podatku na moje norweskie konto jak ...
Chcialbym wynajac pokoj do 4tys stavangerze lub okolicach . Nie palacy,nie naduzywajacy alkocholu nie balaganie pokoj na dluzej . Pokoj moglbym wynajac od 1 czerwca. Naprawde jesli ktos chcialby ...
Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji z siedzibą w Warszawie poszukuje na terenie Polski, Wielkiej Brytanii, Belgii, Grecji, Norwegii, Szwecji, Dani, Niemiec, Irlandii, Włoch, Hiszpanii, ...
Witam serdecznie. Całkiem niedawno miałem stłuczkę samochodową nieopodal Oslo. Mój samochód został niefortunnie stuknięty przez drugie auto i teraz nie dość, że po wymianie pewnych części karoserii, ...
Witam. Pomagam w organizowaniu kursów na prawo jazdy na Ukrainie na wszystkie kategorie. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, odbiór dokumentu itd. oraz ...
Przemysław xxx
04-06-2012 18:27
Witam, szukam pracy od lipca w charakterze opiekunki do dzieci/ pomocy domowej. Mogę wyjechać za granicę. Mam 22 lata. Na co dzień, od ponad roku, zajmuję się dwiema dziewczynkami (w wieku ...
Yatsek :)
04-06-2012 18:21
Witam poszukuję pracy , norweski nie ma problemu , angielski też , pracy się nie boję , najbardziej interesują mnie okolice Oslo, Lilestromm , skedsmokarset , Skjetten Aurskog Holand. Nr tele ...
Witam szukam jakichkolwiek informacji na temat norweskich uprawnien do obsługi zurawi wiezowych. Chyba w Norwegii jest to G2, jesli ktos wie jak je wyrobic ile koszt. to prosze o informacje, ...
Witam wszystkich, Mam 25 lat, poszukuję jakiejkolwiek pracy, najlepiej przy sprzątaniu w Måløy lub Nordfjordeid (plus okolice). Tel.: 94493004
witam.w jakim okresie wyplacaja zwrot podatku za 2011rok.
markus d
03-06-2012 17:25
Witam, JAKIE SA NAJNIEZSZE STAWKI za podstawowe prace, typu hausekeeping w hotelach, praca w restauracjach itp.? A takze przy sprzataniu np. domow prywatnych, jaka jest srednia stawka za godz ...
markus d
03-06-2012 15:24
Jestem nowa na forum, ale w no od jakiegos czasu. Prosze o pomoc w znalezieniu pracy, moze to byc sprzatanie lub praca w ogrodnictwie lub gdzies na produkcji. Pracowalam juz wczesniej w tych ...
Wraz z dziewczyną poszukujemy pracy w Norwegii. Mamy 20 lat i jesteśmy studentami politechniki na wydziale budownictwa. Myśleliśmy o pracy w zbieractwie. Czy byłby ktoś w stanie podać namiary na ...
Witajcie Czekam na list polecony z banku. Dostałam awizo, ale nie mogę odebrać listu na poczcie bo laska na poczcie powiedziała mi, że potrzebne jest norweskie ID, czyli numer personalny. Mam ...
Witam. Poszukuję pracy w okolicach Oslo. Dokladnie prace moge zaczac od 12 lipca. Planuje ją skonczyc z połową września, ale nie wykluczam zostania w Norwegii na dluzej Interesuje mnie kazda ...
Dzięki za odpowiedzi. Byłam z papierem z numerem fodselnummer i za paszportem i z dowodem i Bóg wie czym i skierowano mnie do ichniejszego US. Także listu nadal nie mam. Otworzyłam inne konto. ...
....
Witam chcialbym znalezc prace za elektryka lub elektromontera posiadam hot work licence na cala skandynawie ostatnio pracowalem w Finlandii na elektrownii atomowej znam jezyk angielski technicznie ...
mam zamiar przyjechac do norwegi od 6lat mieszkam w irlandi mam plynny angielski ale brak norweskiego jaka szansa na znalezienie pracy>???prosze o pomoc??
Hej. Mam pytanie. Moze mi ktoś podpowie, za co byłbym wdzięczny. Jeśli zamierza przyjechać do mnie, do Norwegii moja dziewczyna, z która zamierzam zostać tutaj na stałe, czy: 1. Samo to ze jest ...
Witam W Czerwcu mam zamiar przeprowadzić się do męża który od jakiegoś czasu pracuje w Oslo. Jakie dokumenty będą mi potrzebne? Dodam że spodziewamy się dziecka. Czy dokumenty muszą być ...
Cześć wszystkim! marzą nam się wakacje w Norwegii, niestety to drogi kraj, nie na nasze studenckie kieszenie.. :] dlatego chcielibyśmy troche popracować a za zarobione pieniądze pozwiedzać. Nie mamy ...
Skonczylem technikum mechaniczne wraz z matura mam prawo jazdy kat B wlasnie robie na C .W tym kraju nie da sie zyc pomozcie znalezc prace w Norwegii zaplace ,tylko nikt nie daje szansy znalezc pracy ...
Witam Być może życie zmusi mnie do wyjazdu jestem operatorem wycinarki laserowej , posiadam uprawnienia na wózki widłowe oraz suwnice chciałbym wiedzieć czy w Norwegii jest "popyt" ...
Witam, Dostałem weekendowy bonus na pomalowanie garażu u norwega. Praca oczywiście będzie na czarno. Garaż jest od 2 lat skończony, ale nigdy nie był pomalowany. Tutaj mam pierwsze pytanie - czy ...
Witam. Mam parę pytań w sprawie kupna auta w Norwegi. Posiadam tymczasowy numer personalny,pobyt na pracę oraz jestem w trakcie załatwiania meldunku n pobyt stały. Czy do kupna samochodu a ...
jeśli nie masz żadnego wykształcenia, bądź jesteś magistrem to nie czekaj już dziś czekają na ciebie oferty pracy www.mcdonalds.no/no/jobb_karriere/ledige_stillinger.html dodatkowo dostaniesz ...
Przez pięć lat, mój mąż rozliczał się w drugiej klasie podatkowej (żona bezrobotna w PL), teraz zaczęłam pracować i wiem, ze jeżeli zarobię rocznie więcej niż 20 tys. zł to będzie rozliczał sie w ...
Witajcie, Jestem doradcą online firmy Euro-Tax.pl, zajmującej się doradztwem w zakresie zwrotu podatku płaconego za granicą, w tym także podatku norweskiego. Chciałbym poznać Wasze opinie na ...
Witam, Chciałbym zaprezentować nową, ciekawą propozycję dla wszystkich, którzy chcieliby spróbować zarabiać pieniądze na rynkach finansowych. Okazuje się, że jest to możliwe bez wychodzenia z domu, ...
Witam serdecznie. Nazywam się Antoni Kacała, mam 25 lat, jestem z Wrocławia. W Polsce pracowałem dotychczas jako kasjer, kucharz, magazynier (bez uprawnień na wózki), i biurze obsługi klienta. Teraz ...
markus d
26-05-2012 19:10
Otrzymałem wezwanie do urzędu skarbowego żeby złożyć zeznanie podatkowe za 2010r uwzględniającego dochody uzyskane w Norwegii. Oprócz tego, zę w 2010r pracowałem 3 mies w Norwegii byłem jeszcze na ...
brzy dal
26-05-2012 09:08
Witam. Muszę złożyć dokumenty do nav na rodzinne mieszkam na Tveita .Gdzie mogę to zrobić? Dziękuje
Witam.Mam taki problem i prosze o pomoc-porade.Wg prawa urlopowego norweskiego pracodawca musi zapewnic 3 tyg nieprzerwanego urlopu w okresie wakacji ale nic nie jest tam napisane ze ja mam ...
Witam., Szukam pracy od zaraz jako cieśla konstrukcyjny. Jestem uczciwy, posiadam wszystkie dokumenty, świadectwa pracy z Norwegii, kurs podstawowego norweskiego oraz pozwolenia na pracę. ...
Cześć Jestem studentka 2 roku Farmacji w Krakowie i bardzo poszukuje pracy na wakacje . Mogę zajmować się zarówno dziećmi jak i osobami starszymi ze względu na to ze posiadam wykształcenie medyczne ...
Witam Kupie samochód typu Van np. chrysler, opel, nie VW
Witam. Może juz były podobne tematy, ale nigdzie nie ma na forum przyklejonych takich informacji, więc pytam. Jak jest naprawdę, bo na miejscu w norwegii każdy mówi co innego a w urzędach jest to ...
Witam Serdecznie Podepnę się do już istniejącego tematu. Mam parę pytań odnośnie pracy w Norwegii mianowicie mam zamiar wraz z żoną wyjechać a raczej chęci , do Norwegii na stałe. Pytanie a raczej ...
Witam was serdecznie. Mam do was pytanie?Ciężko znaleść prace w Norwegii??? Czy Norwedzy umieją język niemiecki?? Są jakieś biura pracy dla kobiet?do jakiś fabryk???produkcja??? ...