Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Anna Kowalska Asia P. paulina paulina Paulina Jarek Żochowscy (3685 niezalogowanych)
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
marianek napisał:
Jasna napisał:

Z tym mistrzem swiata, to trafiłas, bo od samego poczatku masz parcie na szkło i starasz sie byc na pudle (podium), ale krótka jestes i marnie to widze.....
Wiec ciesz sie miejscem w 5 dziesiątce, bo to i tak dobry wynik jak dla ciebie.....

Marian, a co to za rywalizacja? jakie sa kryteria i kto ustala ranking?

Pewnie Gabriel jest pierwszy - przez zasiedzenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
optimus reaktywacja napisał:

OD Gabriela to proszę się delikatnie ... odpimpać ... lubo ... ODPIERDOLIĆ... !!! .
---
A Już zwłaszcza Ty Optimusie ...
---
Dla Mnie Internet to swoista Odskocznia i forma zabijania Nudów na Delegacji w Obcym Kraju w Moim Wieku .
---
W Polsce miałem Inne potrzeby i zajęcia i nie miałem przede wszystkim Komputera ...!!!
---
Tu w Norge ... po pracy , nie Mam co robić , ani gdzie pójść .!!!
Przykład ...Mo i Rany ... wpraszałem się na Kawę i co ...GÓWNO...!!! ...
---
To siedzę na necie ... i pieprzę od rzeczy , wyśmiewając się zwłaszcza z przygłupów z tytułami mgr nie potrafiącymi nieraz sklecić prostego zdania ...
---
Taką sobie obrałam taktykę parę lat temu i tego się trzymam ...
---
Jestem Stary i nie Mam już żadnych obowiązków rodzinnych ani ekonomicznych ...
Nie zapieprzam dlatego na dwóch trzech etatach i nie noszę rąk jak Szympans do ziemi ...
---
... TO FORUM TO MOJA ... SWOISTA RODZINA ... i tyle ...
---
ODPOCZYWAM ... i korzystam z dobrodziejstwa Tego Kraju Jakim Jest Spokój ...
---
Natomiast , bardzo się dziwię Innym Młodym ... którzy mając rodziny , siedzą godzinami na necie ...!
To jest tragedia , jednak jak to w rodzinie ... jedni są Normalni ... a inni również tylko inaczej ...
Ech pada deszcz i trzeba siedzieć w domu ... WŁAŚNIE NA NECIE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
gabriel napisał:

OD Gabriela to proszę się delikatnie ... odpimpać ... lubo ... ODPIERDOLIĆ... !!! .
---
A Już zwłaszcza Ty Optimusie ...
---
Dla Mnie Internet to swoista Odskocznia i forma zabijania Nudów na Delegacji w Obcym Kraju w Moim Wieku .
---
W Polsce miałem Inne potrzeby i zajęcia i nie miałem przede wszystkim Komputera ...!!!
---
Tu w Norge ... po pracy , nie Mam co robić , ani gdzie pójść .!!!
Przykład ...Mo i Rany ... wpraszałem się na Kawę i co ...GÓWNO...!!! ...
---
To siedzę na necie ... i pieprzę od rzeczy , wyśmiewając się zwłaszcza z przygłupów z tytułami mgr nie potrafiącymi nieraz sklecić prostego zdania ...
---
Taką sobie obrałam taktykę parę lat temu i tego się trzymam ...
---
Jestem Stary i nie Mam już żadnych obowiązków rodzinnych ani ekonomicznych ...
Nie zapieprzam dlatego na dwóch trzech etatach i nie noszę rąk jak Szympans do ziemi ...
---
... TO FORUM TO MOJA ... SWOISTA RODZINA ... i tyle ...
---
ODPOCZYWAM ... i korzystam z dobrodziejstwa Tego Kraju Jakim Jest Spokój ...
---
Natomiast , bardzo się dziwię Innym Młodym ... którzy mając rodziny , siedzą godzinami na necie ...!
To jest tragedia , jednak jak to w rodzinie ... jedni są Normalni ... a inni również tylko inaczej ...
Ech pada deszcz i trzeba siedzieć w domu ... WŁAŚNIE NA NECIE...

Nie ma sie co krygowac panie G, po prostu istnieje duze pradopodobienstwo, ze w hierarchii Mariana jestes na pudle z nr 1 - Duza ilosc postow na kazdy temat. Natomiast motywy dla ktorych publikujesz sa nieistotne w tym kontekscie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
optimus reaktywacja napisał:... Duza ilosc postow na kazdy temat. Natomiast motywy dla ktorych publikujesz sa nieistotne w tym kontekscie.
Nie na każdy temat ... niestety ...!
---
Tylko na takie tematy , gdzie Osobiście domniemywam iż COŚ wiem ...
I nic ponadto ...
Ech ... kiedyż to przestanie siąpić tenże deszcz .!?.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Izzy napisał:
nie obawiaj się świnią nie jestem i nie próbuję się komuś przypodobać wywlekając prywatną rozmowę ...wiesz takie nędzne szukanie poklasku i nie zapomnij co 6 godzin możesz
i serio idz swoją drogą

Możesz wierzyć bądź nie, ale ta lawina minusów nie ode mnie jest.

Ja się nie próbuję przypodobać.. po prostu mam totalnie dość Twojej obłudy. Podejrzewam, że innym nadawałaś na mnie tak jak mi na nich, a na forum to super koledzy.. więc wolę nie mieć z Tobą do czynienia. Niniejszym zakańczam temat
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Jasna napisał:
Izzy napisał:
nie obawiaj się świnią nie jestem i nie próbuję się komuś przypodobać wywlekając prywatną rozmowę ...wiesz takie nędzne szukanie poklasku i nie zapomnij co 6 godzin możesz
i serio idz swoją drogą

Możesz wierzyć bądź nie, ale ta lawina minusów nie ode mnie jest.

Ja się nie próbuję przypodobać.. po prostu mam totalnie dość Twojej obłudy. Podejrzewam, że innym nadawałaś na mnie tak jak mi na nich, a na forum to super koledzy.. więc wolę nie mieć z Tobą do czynienia. Niniejszym zakańczam temat

ostatni raz wdałam sie w coś podobnego 17 lat temu jeszcze w pierwszej klasie liceum,widzisz jasna siedz sobie cały dzień na necie i knuj i knuj ile ci fabryka zapoda i rób dalej z siebie to co robisz a to że ktoś Cię prześwietlił i nie jesteś pewna jak to się stało ,to po prostu spytaj osobiście i nie wciągaj mnie w swoje brudy .......bo dalej się ośmieszasz szukając na siłę sprzymierzeńców ...po co jasna kur...po co
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Gabriel Bąk
(Gab)
Wiking
Jasna napisał:

Ja się nie próbuję przypodobać.. po prostu mam totalnie dość Twojej obłudy. Podejrzewam, że innym nadawałaś na mnie tak jak mi na nich, a na forum to super koledzy.. więc wolę nie mieć z Tobą do czynienia.

Pani "Izzy" jest osobą z bardzo niską samooceną własną. Jej zachowania wskazują na to jednoznacznie.I śledząc jej wpisy, w których jest pełno jadu, złośliwości (czasem ubranych w "ładne słówka" ), dochodzę do wniosku, że ma bardzo smutne życie i jest, mówiąc wprost...nieszczęśliwa.

Ps. Pani "Izzy", bez urazy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Gab napisał:
Jasna napisał:

Ja się nie próbuję przypodobać.. po prostu mam totalnie dość Twojej obłudy. Podejrzewam, że innym nadawałaś na mnie tak jak mi na nich, a na forum to super koledzy.. więc wolę nie mieć z Tobą do czynienia.

Pani "Izzy" jest osobą z bardzo niską samooceną własną. Jej zachowania wskazują na to jednoznacznie.I śledząc jej wpisy, w których jest pełno jadu, złośliwości (czasem ubranych w "ładne słówka" ), dochodzę do wniosku, że ma bardzo smutne życie i jest, mówiąc wprost...nieszczęśliwa.

Ps. Pani "Izzy", bez urazy

Ciężko mnie urazić przez to całe moje nieszczęście
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
marianek napisał:
Jasna napisał:

Z tym mistrzem swiata, to trafiłas, bo od samego poczatku masz parcie na szkło i starasz sie byc na pudle (podium), ale krótka jestes i marnie to widze.....
Wiec ciesz sie miejscem w 5 dziesiątce, bo to i tak dobry wynik jak dla ciebie.....

jest widownia są i aktorzy, usiądź wygodnie zajmij miejsce i oglądaj ....ten cyrk
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
witam, prawda jest taka, że sprzedaż domków to proceder nielegalny i znany tylko w Oslo. Ale najgorsze jest to, że mimo iż zapłacisz za prace nie koniecznie musisz ją mieć. Jestem osobiście tego przykładem, gdzie osoba która sprzedała mi domek po miesiącu napisała do Norwegów że już wróciła i moje zastępstwo się kończy. Piszę to jako przestrogę dla innych osób, szczególnie tych które słabo znają język.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok