• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Pytanie o pozwolenie - Norwegia

Czytali temat:
(317 niezalogowanych)
37 Postów

(weronikam)
Nowicjusz
Witam,

Czy moglibyście mi powiedzieć ile teraz czeka się na dostanie pozwolenia na pracę?

Z góry dziękuję
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
wyślij aplikacje przez stronę UDI idż na politi i powiedz że trzeba ci pilnie . jak trafisz na poczciwego urzędnika to wyda registrebevis od ręki ...jeżeli nie to powie ci kiedy przyślą

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(weronikam)
Nowicjusz
Zarejestrowałam się na stronie i spotkanie mam na 20czerwca, wcześniejszego terminu nie było. Czyli jeśli dobrze rozumiem to jak uda mi się dogadać to dostanę od ręki? Dziękuję za informację
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
bądż powabna i uwodzicielska a napewno urzędnik zmięknie ....i da ci dziewczyno

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(weronikam)
Nowicjusz
Tylko szkoda że tam same kobitki siedzą, a przynajmniej siedziały jak byłam ostatnio Ale dzięki za rady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a to pech .....tego nie przeskoczysz . musisz poczekać na termin chyba

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(weronikam)
Nowicjusz
no niestety poczekam, ale mam nadzieję, że uda mi się dostać od ręki jak już tam pójdę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok
Цей сайт використовує файли cookie

Наш сайт використовує файли cookie для оптимізації роботи, аналізу трафіку та персоналізації контенту й реклами відповідно до ваших уподобань. Згідно з вимогами Google, ми використовуємо режим згоди, який дозволяє вам контролювати, які дані збираються та обробляються. Ви можете надати згоду на всі категорії файлів cookie або керувати своїми налаштуваннями. Більше інформації ви знайдете в нашій Політиці конфіденційності.

Необхідні

Ці файли cookie необхідні для функціонування сайту і не можуть бути вимкнені в наших системах. Вони встановлюються у відповідь на ваші дії, такі як налаштування конфіденційності, вхід у систему або заповнення форм. Ці файли не зберігають жодних персональних даних.

Аналітичні

Аналітичні файли cookie дозволяють нам вимірювати трафік сайту та аналізувати, як користувачі ним користуються. Це допомагає нам покращувати роботу сайту та адаптувати його контент. Ми використовуємо Google Analytics у режимі згоди, який діє відповідно до ваших уподобань. Якщо ви не надасте згоду, Google Analytics обмежить збір та обробку даних.

Маркетингові

Маркетингові файли cookie використовуються для персоналізації реклами, яку ви бачите як на нашому сайті, так і на сайтах партнерів. Завдяки їм реклама є більш релевантною та відповідає вашим інтересам. Google Ads працює відповідно до режиму згоди, який підлаштовує рівень персоналізації реклами до ваших налаштувань. Ви можете вирішити, чи хочете ви, щоб ваші дані використовувалися для персоналізованої реклами.

Керувати налаштуваннями
Відхилити всі
Підтвердити вибір
Прийняти всі