Izzy napisał:
agaus napisał:
Izzy napisał:
agaus napisał:
Izzy napisał:
agaus napisał:
A co Wam przeszkadza ,że chłopak zamieścił post jaki zamieścił... Ty Izzy z tego co czytałam jesteś w PL i tam mieszkasz, chyba, że się mylę na h.j się zagnieździłaś na tym forum???
jak nie wiesz co napisać chodzi mi o te osoby, którym się podlizujesz to wychodzisz z tego mniej więcej tak miło było się pokłócić daje plusik psss.... niejaki Pan alex kawa czy kawka wielki ekspert na forum AŻ od 6 miesięcy ehhhh naprawdę nudzi wam się zajmijcie się czymś pożytecznym a nie piero....em głupot.....
czy ty w końcu zrozumiesz,że wszyscy o tym wiedzieli dziewucho i spłyń w końcu podłub sobie w nosie jak ci się nudzi
To dobrze, że wiedzieli, ale ja nadal nie rozumiem co Ty tu robisz

chyba zajmuję twoje miejsce ,walcz o miejsce w w pierwszym rzędzie jak ci uż ktoś tak radził 
I co Cę tak śmieszy??? Mam walczyć o miejsce w pierwszym rzędzie??? Czym ilością beznadziejnych postów ehhh.... Przez min. takich jak Ty to forum zeszło na psy... ostatnią rzeczą na jaką mam ochotę to dyskusją z Tobą... udzielaj dalej cennych wskazówek i rad... oraz oświecaj nas swoimi cennymi uwagami... Dziękuję za konwersację
proszę bardzo cała przyjemność po mojej stronie
jak presji nie możesz unieść to napisz do moderatora
Presją nazywasz bezsensowną wymianę postów z Tobą. Ojjj Izzy... Dobra nie bardzo mi się chce pisać... I po co mi to było zaczynanie tej bezsensownej wymiany zdań.... I co nabiłam sobie postów, celem czego???? Teraz mi wstyd... Wdałam się w dyskusję i z kim???
agaus napisał:
Izzy napisał:
agaus napisał:
Izzy napisał:
agaus napisał:
A co Wam przeszkadza ,że chłopak zamieścił post jaki zamieścił... Ty Izzy z tego co czytałam jesteś w PL i tam mieszkasz, chyba, że się mylę na h.j się zagnieździłaś na tym forum???

czy ty w końcu zrozumiesz,że wszyscy o tym wiedzieli dziewucho i spłyń w końcu podłub sobie w nosie jak ci się nudzi

To dobrze, że wiedzieli, ale ja nadal nie rozumiem co Ty tu robisz

I co Cę tak śmieszy??? Mam walczyć o miejsce w pierwszym rzędzie??? Czym ilością beznadziejnych postów ehhh.... Przez min. takich jak Ty to forum zeszło na psy... ostatnią rzeczą na jaką mam ochotę to dyskusją z Tobą... udzielaj dalej cennych wskazówek i rad... oraz oświecaj nas swoimi cennymi uwagami... Dziękuję za konwersację

proszę bardzo cała przyjemność po mojej stronie
jak presji nie możesz unieść to napisz do moderatora
Presją nazywasz bezsensowną wymianę postów z Tobą. Ojjj Izzy... Dobra nie bardzo mi się chce pisać... I po co mi to było zaczynanie tej bezsensownej wymiany zdań.... I co nabiłam sobie postów, celem czego???? Teraz mi wstyd... Wdałam się w dyskusję i z kim???