1 NOK
Witam Miła, dyspozycyjna, bez nałogów, dobra motywacja do pracy, angielski biegle, prawo jazdy B, szukam pracy od zaraz Biegle angielski w mowie i w piśmie, moge tłumaczyc tel. 92561968 ...
Dziękuję bardzo za duży odzew. do usunięcia
Witam chciałbym wam zaproponować program 20dollars2surf, w tym programie zarabiamy na tym że instalujemy sobie malutki baner reklamowy, na którym wyświetlają się reklamy a my dostajemy punty za każdą ...
Witam, szukam opiekunki. Miasto Stavanger. Wiecej informacji na priv. Pozdrawiam
Dwóch malarzy szuka pracy za granicą. Solidni, doświadczeni bez nałogów. Malowanie, tapetowanie, karton-gips i inne prace wykończeniowe. Komunikatywny angielski i podstawy niemieckiego ...
WSZYSTKICH OSTRZEGAM przed zatrudnieniem w firmie BOGDAHLBYGGSERVICE !!!!!!!!!!!! JEST TO OSZUST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pracujesz za fri kasy nie wypłaca ...
Proszę o pomoc. Jesteśmy ekipą ciesielską, poszukujemy pracy w Norwegii. Wykonujemy konstrukcje ciesielskie, dachowe, domy szkieletowe, pokrycia dachowe i obróbki, montaż okien i włazów. Poza tym ...
Witam Od niedawna jestem bezrobotny, poszukiwania pracy w Krakowie jak na razie idą kiepsko jedyna oferta pracy w „Budostalu 8” 1900 zł brutto + premia - praca wyjazdowa na śląsku - mam się ...
Witam. Czy może ktoś się oriętuje, czy są większe problemy (niż normalnie) z kredytem na dom lub mieszkanie, w momencie kiedy się prowadzi własną firmę?
Witam.Pracuje w norwegiii pierwszy rok i przy rozliczeniu skorzystam a 10% znizki i mam pytanie czy mogą się rozliczyć razem z żoną? i czy moga zsumować obie ulgi podatkowe?
Mamy z mezem po 50 lat. Ja pracuje ale maz niestety... mamy zamiar kupic tutaj mieszkanie , czy to dobry pomysl...
markus d
21-01-2012 17:31
na dodatek trafił .....kulą w płot . jednak frajerów nie brakuje
witam czy poradzi mi ktos jak co i ile za feriepenge?W TYM TEMACIE JESTEM ZIELONY PRACOWALEM ok roku ( 9mcy w norwegii na payslipie napisane mam do zwrotu feriepengi 196tys koron nie wiem kiedy i ile ...
Witam żeby była jasność to nie jest żaden scam setki dowodów wypłat to jest porostu dochód pasywny..... Wpłata minimalna: 20$ Formy płatności: AlertPay, LibertyReserve Plany inwestycyjne: ...
markus d
20-01-2012 22:20
Szukam pracy....Doświadczenie w pracy na magazynie,przy prostych remontach,malowaniu,praca na recepcji hotelowej,kelner, mile widziana każda Praca fizyczna...sprzątanie,prace magazynowe, praca ...
Hei, jeg heter Sabina. Jeg søker jobb som renholder i Bergen. Jeg kan vasker huser og lailgheter. Witam, mam na imie Sabina. Mieszkam ponad rok w Norwegii okolice Bergen. Interesuje mnie praca ...
Witam serdecznie. Mam pytanie do wszystkich orientujących się w branży budowlanej w Norwegii. Otóż noszę się z zamiarem wyjazdu do tego kraju (raczej wiosną). Chciałbym podjąć prace jako monter ...
MECHANIK SAMOCHODOWY Z 10 LETNIM DOŚWIADCZENIEM SZUKA PRACY W STAVANGER
Witam! Mam 24 lata i jestem mamą 21m dziewczynki Jestem osobą odpowiedzialną, cierpliwą, bez nałogów. Posiadam doświadczenie w opiece nad dziećmi. Chętnie zaopiekuję się dzieckiem we własnym lub ...
W tej chwili opiekuje sie czternasto miesiecznym chlopcem, chetnie zaopiekuje sie tez drugim dzieckiem u siebie w domu w Haslum. Jestem osoba spokojna, odpowiedzialna lubiaca dzieci. chlopiec jest ...
Witam wszystkich serdecznie. Jak w temacie szukam pracy od zaraz - sprzątanie na okres 2 miesiecy. Jestem osobą dokładną, sumienną pracowitą. Pracy fizycznej się nie boję. Jestem osobą pogodną. ...
Witam mam na imię Jarek i poszukuje pracy. Jestem w Norwegi od 3 lat i posiadam wszystkie niezbędne papiery do podjęcia pracy, posługuje się językiem norweskim w stopniu komunikatywnym. Do tej pory ...
Jaroslaw Puchała
17-01-2012 14:20
Witam, jestem menadzerem stoiska LAKKBAR umieszczonego w SKI ( kolo oslo ). Moja pracodawczyni norweszka poszukuje Polek chętnych do pracy na stanowisku Manicure naturalny damski, męski oraz szybki ...
witam , poszukuje pracy w oslo . Malarz , szpachlarz , panele itp prosze o kontakt 40583187
Witam WAs Mam pytanie, gdyż jestem "Nowy" w Norwegi, jak i gdzie można usyzkać dodatki socjalne na dziecko, dofinansowanie do przedszkola, dofinansowanie do mieszkania, zasiłek rodzinny ...
Rafal Rolek
17-01-2012 08:18
Firma IBH ( Ing.B. Habberstad AS) poszukuje pracownika. Jesteśmy wyspecjalizowana Firma działającą w branży budowlanej. Od 1991 roku dostarczamy gotowe rozwiązania z zakresu uszczelniania ...
Czy ktoś jest zorientowany jak wyglądają formalności przy załatwianiu kredytu mieszkaniowego w Norwegii.Biorąc pod uwagę że jest stała praca. Czy banki robią problemy obcokrajowcom i czy potrzebny ...
Yatsek :)
15-01-2012 20:09
Witam serdecznie! Ciekaw jestem Waszych opinii i spostrzeżeń na temat pracy w gastronomii. Jestem zainteresowany, gdyż za miesiąc będę już na miejscu w Oslo szukał pracy. Szczególnie interesują ...
Witam serdecznie poszukuje firm sprzatajacych w Oslo. Jesli znacie jakies strony gdzie sa adresy mailowe badz telefony bede wdzieczna.
Dostałam pismo z NAV, gdyż staram sie o zasiłek i niestety jest ono dla mnie niezrozumiałe. Prosiłabym bardzo o pomoc osoby znające jezyk. Z góry dziękuję! Krav om Dagpenger - manglende vedlegg ...
Witam. mam kłopocik z ogarnięciem jednej rzeczy. pracuję w norge juz ponad 4 lata. w poprzednich latach nie spełniałem warunków na pendlera a w dodatku w 2011 roku moje dochody były nieco ponad ...
Witam, bardzo proszę o informacje na temat firmy Proff Bemanning AS Starumsveien 117 2850 Lena, zatrudniają w budownictwie. Czy warto za ich pośrednictwem pracować????? Pozdrawiam
witam. za dwa tygodnie wybieram sie do Stavanger . Szukam lokalizacji banku Nordea a tym miescie jezeli wogole bank ten ma tam oddzial. Chyba ze poradzicie mi gdzie i w jakim banku zalożyc konto by ...
Yatsek :)
14-01-2012 17:40
Witam. Od niedawna jestem w Oslo,poszukuje pracy w firmie sprzatajacej,moze byc sklep wykladanie towaru jesli wystarczy angielski na poczatek.W Polsce pracowalam w sklepie jako kasjer ,sprzedawca ...
Witam Chciałbym się dowiedzieć jaka jest procedura przy sprzedaży towarów z Polski osobom prywatnym z Norwegii? Jeżeli towar jest dostarczany naszym transportem to kto i jak opłaca koszty cła i ...
Witam, Ciekawi mnie jakie warunki trzeba spełniać (doświadczenie, konkretne studia) żeby zostać autorisert regnskapsfører. Kończyłam studia z zakresu rachunkowości w Polsce. Niedługo zaczynam pracę ...
witam Młoda para poszukuje stalej pracy Miasto: Oslo, Bergen lub inne ON praca na produkcji, magazynie Jezyk angielski podstawowy Ona niania, sprzatanie jezyk angielski komunikatywny ...
Witam wszystkich Mam problem Niedawno dokładnie 11 miesięcy temu zginął mój tata w Fetsund który pracował legalnie i uczciwie. Dokładnie to się stało podczas pracy bo pracował na śmieciarkach i ...
Witam, mam takie pytanie ostatnio robiłam łączenie rodzin w skatt no i od ręki udało mi się to załatwić jeden papier dostałam na miejscu z moimi danymi i z kim i kiedy robię to łączenie a drugi po ...
running a small cafe in Northern Norway If you think of relocating for a year or more, have some cooking talent and skills, have some organizational skills and feel like you want to start your own ...
Witam chcialbym zlaozyc firme w norwegi i chialem sie dowiedziec jak to wyglada ale nie mam numeru personalnego mam tylko ten tymczasowy wsumie wszystko bylo zalataiwne na wariata nie pracuje teraz ...
Jesli byl poruszany juz ten watek to prosze o wyrozumialosc ale rzadko udzielam sie na forum i nie znalazlem tego szukajac od kilku godzin. Moze mam cos ze wzrokiem... Do sedna sprawy: Pod ...
ciekawski ciekawski
12-01-2012 17:09
ja znam odezwij sie na prv
Witam! Chciałbym założyć firmę z kolegą. Chodzi mi o to,żebyśmy razem 50/50 byli właścicielami. Wspólne konto,obowiązki i w razie czego odpowiedzialność. Mógłbym założyć własną i go zatrudnić,ale nie ...
witam mam problem z szefem jakis tydzien temu powiedzzial ze jestem idiotka pracuje jako fryzjerka a takze teraz sobie ubzdural ze bede pracowac 5godz dziennie za 100kr minus skat bo chcialam ...
Witam Wielka prośba, ostatnio założyłem konto w nordei i chciałem przelać kase na polskie konto w pkobp. Coś jednak mi nie chce przejść. Czy jesteście mi w stanie pomóc, jak to mam zrobić. Czy ...
witam zjechałem własnie do oslo po swiatecznej przerwia potrzebuje pracy od zaraz posiadam duze doswiadczenie w budownictwie zajmuje sie wykonczeniami i kafelkowaniem posiadam swoje narzedzia i ...
Witam. Poszukuje pracy jako malrz szpachlarz pracownik budowlany. Jeżeli ktoś może pomóc w jakiś sposób proszę o pomoc. Pozdrawiam
Jak w temacie potrzebuje informacji na temat miesiaca z połową podatku. Pracuje w no legalnie od czerwca. Z tego co mówią znajomi powinienem zapłacić w miesiącu listopad bądź grudzień tylko połowe ...
Mam pytanie to znających temat. Kiedy powinno się zarejestrować się w NAV jako bezrobotny po okresie 2 miesięcznego wypowiedzenia? Czy ja mogę o tym decydować? Czy może być taka sytuacja, że ...
Witam, Mam pytanie dotyczące prawa pracy w Norwegii. Jeżeli pracownik pracuje ponad 30 dni bez umowy o pracę, ponieważ Pracodawca zapewnia, że umowę wystawi, gdy tylko dostanie dokumenty (tj. ...
rafal kot
10-01-2012 18:07
Witam.mam pytanie... czy to prawda ze jezeli zwolnie sie samemu z zakladu pracy (nioedpowiednie warunki placowe i wykorzystywanie) to czy moge starac sie po pewnym czasie(ktos mi mowil ze okolo 2 ...
Witam serdecznie, ubiegam sie o kredyt w Pl na norweskie zarobki bank wymaga sprawdzenia w odpowiedniu polskiego BIK-u czyli Experian.no powiem szczerze ze po wejsciu na tą stronę ciężko mi się ...
Witam. Poszukuję pracy przy sprzątaniu domków, biur, sklepów lub przy opiece nad dziećmi w Stavanger. Mam 25 lat i bardzo zależy mi na wyjeździe, dlatego jeżeli ktoś może pomóc w jakiś sposób proszę ...
Witam w nowym roku . Z tego co wiem pracodawca może naliczyć 10,2% lub 12% feriepenger od podstawy do naliczania tego dodatku i w zależności od stawki (10,2 lub 12%) pracownik ma prawo ...
Ty biznesmen pobiles wszystkich tu na forum z tym tematem,zmien lekarza a ojcu obij gebe ze cie splodzil.....
marek kolodziejczyk
09-01-2012 20:14
poszukuję dowolnej pracy słałej lub sezonowej
..jak w temacie, czy ktos moglby mi podpowiedziec jak zmienic adress w systemie? CZytalem na forum i znalazlem link gdzie mozna zmienic adress przez internet, ale tam potrzeba jakis kodow(nie wiem ...