1 NOK
Witam Wszystkich Proszę o poradę Jak już zdążyłem się zorientować jako socjolog raczej pracy bez płynnego Norweskiego nie znajdę wiec postanowiłem szukać pracy jako elektryk (technikum ...
Mam 32 lata i bardzo chciałabym wyjechać z Polski i podjąć pracę w Norwegii. - zaopiekuję się dzieckiem lub osobą starszą (przy okazji zadbam o dom) - mogę zająć się sprzątaniem w hotelu lub domu ...
Witam. Rok temu pracowałem w Oslo w warsztacie wulkanizacyjnym. Posiadam dokumenty niezbędne do legalnego pobytu i pracy w Norwegii. Pracowałem dla agencji Fagformidling ale niestety nie mogę już ...
Witam, czy zna może ktoś z was większe firmy zatrudniające ludzi do takich prac jak - praca w magazynie - obsługa na kasie w sklepie itd. Ogólnie prace bardziej fizyczne. Przykładowo firma ...
Patryk Patryk
16-03-2012 23:17
Witam... Wiem, ze te pytanie pewnie padalo ale nigdzie nie znalazlam... Chodzi mi dokladnie o pozwolenie na pobyt. Dowiedzialam sie, ze najpierw trzeba sie umowic na konkretny termin przez ...
Szukam firmy, zarejestrowanej w Norwegii - działającej,wykazujacej obroty, w celu zatrudnienia sie.
czesc.mam pytanie.czy w norwegii podejmujac prace mozna sie dogadac w j.angielskim,i jak na taka forme komunikacji zapatruja sie sami norwedzy. poszukuje pracy przy dystrybucji prasy lub piwa.jednak ...
Witam, podejrzewam, że wątek był już poruszany kilkukrotnie ale zaryzykuje i zapytam Otóż chodzi mi o załatwienie stałego numeru personalnego- gdzie i jakie dokumenty są potrzebne oraz ...
Sylwia Stachurowska
16-03-2012 01:48
po wyroku sadowym pracodawca jest mi winny 57 tys koron.komornik w norgie pisze mi on niema niczego do zajecia niema konta w banku niema nic .i co dalej niewiem.ma ktos jakis pomysl
Witam, mam pytanie odnosnie cen ulozenia glazury na terenie Norwegii. Zakladajac, ze klient zaopatruje w materiał łacznie z fuga i klejem jakie sa srednie ceny? Od czego uzaleznione sa dane ceny; ...
hej, czy ktoś z Was może mi pomóc?:niedługo przyjeżdżam do Bergen w poszukiwaniu pracy.Pracuje tu mój narzeczony,tzn.on pracuje dla polskiej firmy i przyjeżdża dość często do Polski,ale niedługo ...
Witam,jak w temacie pilnie poszukuje osoby,ktora zna dobrze jezyk norweski i pomoglaby w Navie w zalatwieniu zasilku dla bezrobotnych
witam, mam takie male pytanie, bo w sumie nie bardzo orientuje sie w tych sprawach, jakie dokumenty trzeba miec, zeby skladac pozwolenie na pobyt oraz ile okolo sie czeka, jakie sa wymogi itp ? w ...
Agata Durak
15-03-2012 22:39
Hej może ktoś się orientuje jaki może być koszt budowy domu ok 320m(4 piętra) kwadratowy o bardzo prostym dachu, chodzi mi dokładnie o postawienie domu "pod klucz" nie wliczając materiałów ...
Witam , pilnie szukam pracy w okolicach Asker , Drammen lub Heggedal. Posiadam duże doświadczenie w prowadzeniu samochodów do 3.5 t , przeprowadzałem transport w okolicach Oslo . Posiadam kat. B , ...
Witam! Czy może mi ktoś poradzić, co mam zrobić, aby rozliczyć się z naszym urzędem w Polsce za pracę w Norwegii. Sytuacja wygląda tak - pracowałem 11 dni w lipcu 2011, mam umowę (umowa zlecenie) z ...
Witam, myślę nad wyjazdem do Norwegi, Posiadam prawko kat C doświadczenie na betoniarkach, wywrotkach, oraz uprawnienia a kop-ład, Norweskiego nie znam lecz szybko się uczę, Angielski bdb. Kilka lat ...
Piotr Turzyński
13-03-2012 22:42
witam!mam kilkapytan. posiadam uprawnienia do pracy na wysokości - dokładnie ukończyłem szkolenie ,,bezpieczna praca na wysokosci metodą dostęmpu linowego-alpinizm przemysłowy czy ktoś może wie czy w ...
potrzebuje mechanika samochodowego w okregu Skien Posgrunn lub innej bliskiej miejcowosci prosze o kontakt na nr 96670898
Czy ktoś zna goscia z rzeszowa - Kaszuba który wysyła ludzi do pracy? co wiecie na ten temat???/
Witam, szukam pracy dla mojego ojca. Z zawodu jest lakiernikiem i posiada ponad 15 letnie doświadczenie, a od 13 lat prowadzi własny warsztat blacharsko-lakierniczy w Polsce, ukończył szkolenia we ...
Mam problem wypełniam właśnie na internecie dokumenty dotyczące łączenia rodzin i chce połączyć ze sobą dziewczynę i dziecko a w formularzu da się wpisać tylko jedną osobę:/ czy dla dziewczyny i ...
Jakie są koszta utrzymania jedno osobowej firmy w norwegi
Mam pytanie> czy mogę odliczyć od podatku alimenty na byłą żonę? Ja mieszkam i pracuję w Norwegii. Była żona mieszka w Polsce. Pozdrawiam.
Witam, Zatrudnie pania do sprzatania mieszkania w Oslo (Skøyen). Zainteresowane osoby prosze o kontakt na adres osloskoyen@yahoo.com Praca kilka razy w miesiacu. pozdrawiam S.K.O.
Szukam pracy w budownictwie : szpaclowanie , malowanie , panele podlogowe i scienne , glazura i terakota , montarz okien i drzwi , inne prace remontowo-wykonczeniowe . Jestem osoba odpowiedzialna , ...
Szukam pracy w budownictwie : szpaclowanie , malowanie , panele podlogowe i scienne , glazura i terakota , montarz okien i drzwi , inne prace remontowo-wykonczeniowe . Jestem osoba odpowiedzialna , ...
Witam Poszukuję kontaktu z kimś kto pracuję w Energy Team w Kristiansand. Za info z góry dzięki. Pozdrawiam euro_insttal@vp.pl
Do zamknięcia...
witam,chciałbym sie dowiedziec jaki jest okres pomiedzy złozeniem wniosku w NAVie o dagpenger a dostaniem decyzji o jego przyznaniu? ,dzis pani w NAVie powiedziała ze po dostaniu decyzji moge po 4 ...
Mężczyzna lat 45 podejmie pracę na terenie Norwegii. Posiadam doświadczenie w branży ogólnobudowlanej oraz jako mechanik samochodów ciężarowych. Posiadam również uprawnienia na wózki widłowe. Dobra ...
witam mam takie zapytanie czy znajdzie się osoba do pracy w charakterze forman pracujący na budowe wymagana bardzo dobra znajomość j.norweskiego w mowie i piśmie oraz czytania rysunków ...
Witam mam pytanko czy jest możliwe wczesniejsze wypłacenie feriepenger przez mojego pracodawce
Witam Wszystkich serdecznie! w ostatnim czasie poważnie z meżem myslimy o wyjezdzie do Norwegii. Jestesmy jednak realistami, a że nie mamy już po 20 lat musimy być rozważni . Czy mogłabym prosić o ...
dzieki bardzo za odpowiedz,jak by nie było to nasza ksiegowa jest troszke uciążliwa ale3 mam nadzieje ,że uda mi sie to załatwic jak nie z nią to bespośrednio so pracodawcy pójde z tą prośbą
TAX CARDroszę o wszelkie informacje na temat tej Tax Card??? z góry wielkie dzięki.
zdzicho dobry
10-03-2012 13:19
witam mam takie pytanie mam firmę budowlaną i potrzebuje kupić program do kosztorysowania robót budowlanych -remontowych może ktoś wie gdzie mogę kupić taki program . tylko proszę nie to ...
Witam. Czy wie ktoś jakie agencje pracy w Norwegii zatrudniają ludzi do warsztatów wulkanizacyjnych? Z tego co mi wiadomo to na pewno agencja Fagformidling ale czy tylko ta? Ewentualnie gdzie ...
witam chciałbym uzyskać radę lub poradę nawet prawną jak skutecznie rozwiązać umowę o pracę , czy muszą to być uzgodnienia pisemne z pracodawcą ,jakie dokumenty muszę dostać przy rozwiązaniu ...
Witam. mam prośbę do forumowiczów z doświadczeniem, bo im więcej czytam tym mniej wiem na temat Norweskiego socjalu. pracuję w Norwegii od 3 lat, dojeżdżając do pracy i spędzam w Norwegii w sumie ...
mam takie pytanko kto wie o ktorej rozpoczynają się jutro zawody w drammen ??
witam jakie dokumenty muszę zanieść do urzędu żeby starać się o permitering.pracuje u tego pracodawcy od 19 -10-2011 na niby normalnej Arbeidsavtale od tygodnia nie ma pracy jestem na takiej umowie ...
szukam doswiadczonej fryzjerki do salonu w centrum Drammen. Jezyk angielski lub norweski jest wymagany. tlf.92 48 74 68 e-mail: gldragon@hotmail.no Agne
Poszukuje opiekunki do czteroletniej dziewczynki mieszkajacej w centrum Oslo..od jutra w godzinach 7-14. prosze dzwonic pod nr.96750736..sprawa pilna.Pozdrawiam
Witam doświadczony kucharz podejmie pracę jak najszybciej czekam na konkretne propozycje najlepiej na maila leonecze_k@o2.pl
witam. Mam głupią sytuacje. a mianowicie w grudniu dostałęm 2 umowy o prace. Jedna na czas nieokreslony a druga do konca stycznia. jak rozmawiałem z pracodawca to ta pierwsza była tylko do Scad`u aby ...
Szukam budowlańca hydraulika który pomógł by mi znaleźć prace w Norwegii. Doświadczeni zawodowe: - instalacje wod-kan zewnętrzne, wewnętrzne, czytanie projektów, niwelator perfekt - produkcja ...
Witam. Szukam jakiejkolwiek pracy w Norwegi, moze to byc nawet praca sezonowa, fizyczna, budowlanka, magazyn, produkcja, myjnia cokolwiek... Jak ma ktos jakies namiary albo bedzie laskawy pomoc w ...
Witam! Jestem nowicjuszem w norwegi chciałbym sie dowiedzieć czegoś wiecej na temat możliwości jazdy autem na polskich tablicach rejestracyjnych po upływie roku pracy. Słyszałem rózne wersje które ...
Witam serdecznie chcialbym sie dowiedziec ,zmienilem samochod w styczniu, a dostalem do zaplaty podatek drogowy za stary samochod , czy mam obowiazek zaplaty tegoz podatku czy czekac az przysla mi ...
Witam.Mam pytanie ,czy musze tlumaczyc bilety do rozliczenia podatkowego z busow do Szczecina, bo tych promowych nigdy nie maja.Jak ktos cos wie niech napisze .
Czy ktoś może mi wyjaśnić zasady zwolnienia chorobowego, płatnego, w przypadku złamanej ręki? Lekarze w Polsce (tam miałam zakładany gips) powiedzieli, ze powinnam go nosić co najmniej 5 tygodni, ...
Witojcie Orientuje się ktoś jak długo można czekać na zwrot podatku za 2010 ? W skrócie rozliczałem ostatni raz standardowe 10 %. Niestety spóźniłem się z przesłaniem tego do skatu o jakieś 3 ...
witam szukam pracy jak spawacz136 na stoczni mam dosiacznie morze jakes namiary na stocznie dzieki
Zatrudnie Nianię z Jorpeland, która zaopiekuje się moim dwuletnim synkiem, nie zależnie od wieku, od zaraz, mile widziane doświadczenie.Stawka wynagrodzenia do ustalenia! Bez nałogów !!!!!! ...
witam sz ukasz spracy jak spawacz na stoczni mam dowiacznie mzoe jakes namiary na stocznie w nor dzieki
witam. Szukam pracy w Norwegii, najlepiej sezonowej jako sprzątaczka, myśle o sezonie letnim(czerwiec-wrzesień). Czy wie ktoś z was, gdzie i do kogo można sie z tym zgłosić? Na jakich stronach ...
Witam szukam jakiejkolwiek pracy 27 lat dla mnie i dziewczyny 24 lata. Praca niekoniecznie dla nas obu. Posiadam prawo jazdy kat.b.c.d kurs na przewóz rzeczy, wózki widłowe ks. sanepidu, niekarany. ...