Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ludzie mam dosc!!!! Dajcie jakakolwiek prace w NO! - Norwegia

Czytali temat:
Przemek M (2076 niezalogowanych)
11 Postów

(bonio21)
Wiking
Skonczylem technikum mechaniczne wraz z matura mam prawo jazdy kat B wlasnie robie na C .W tym kraju nie da sie zyc pomozcie znalezc prace w Norwegii zaplace ,tylko nikt nie daje szansy znalezc pracy w Norwegii czy tez innym kraju pomijajac to bagno czyt. PO... w ktorym wlasnie siedze od urodzenia ! Jak moge znalezc prace w Norwegii chocby na sezon ucze sie jezykow znam na poziomie ponadpodstawowym niemiecki i angielski ,zaczalem uczyc sie norweskiego ale wciaz mysle ze i tak mi sie nie uda,moge pracowac na roli pomocnik kazda praca byle nie w PL (skonczylem 21 lat) chcialbym jak najwczesniej zaczac prace, nie bede pracowal w tym pop...... kraju za 1500 brutto!!! POMOCY!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
każdy polak w Norwegi zarzuca na siebie białe prześcieradło i straszy młodych chłopców BUUUU
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
ANDY A.
(ANDY1300)
Nowicjusz
Dajcie ? Przyjedz i wez se jakakolwiek prace tak jak my wzielismy Mi nikt nie dal .Jak bedziesz czekal az ktos ci da , to moze ci troche zejdzie.Rusz dupe i zacznij dzialac..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(bonio21)
Wiking
o to chodzi ze zarabiajac takie marne grosze to nawet na urlop sobie nie odloze ,rozumiem ze ktos powie , ze ,,trzeba bylo sie uczyc'' ,ale ja i tak powiem swoje ze to jest nie do zniesienia co tutaj sie dzieje naprawde chcialbym miec normalne zycie a nie ciagle myslec co bedzie dalej i tak do 67 lat zalezy mi zeby znalezc prace za granica.Moge kopac rowy ,ale wiem ze bede robil to za normalne pieniadze!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
bonio21 napisał:
Skonczylem technikum mechaniczne
znam na poziomie ponadpodstawowym niemiecki i angielski ,zaczalem uczyc sie norweskiego
i to jest Twoj punkt wyjscia....

bonio21 napisał:
pomijajac to bagno czyt. PO...
daj sobie spokoj z ta polityka.... wylacz TV, nie przegladaj WP ani onetu... bedziesz zdrowszy
skoro chcesz przyjechac do NO - juz teraz zacznij odzwyczajac sie od klotni na wiejskiej...

bonio21 napisał:
zaczalem uczyc sie norweskiego ale wciaz mysle ze i tak mi sie nie uda
POMOCY!!!

no to nie wiem czy z takim podejsciem cokolwiek Ci sie w zyciu uda..... AAAAAAAAA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
bonio21 napisał:
o to chodzi ze zarabiajac takie marne grosze to nawet na urlop sobie nie odloze ,rozumiem ze ktos powie , ze ,,trzeba bylo sie uczyc'' ,ale ja i tak powiem swoje ze to jest nie do zniesienia co tutaj sie dzieje naprawde chcialbym miec normalne zycie a nie ciagle myslec co bedzie dalej i tak do 67 lat zalezy mi zeby znalezc prace za granica.Moge kopac rowy ,ale wiem ze bede robil to za normalne pieniadze!
w NO od dawna jest 67... i nikt nie rozpacza z tego powodu... nie rozumiem tego argumentu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
praca byle nie w PL (skonczylem 21 lat) chcialbym jak najwczesniej zaczac prace, nie bede pracowal w tym pop...... kraju za 1500 brutto!!! POMOCY!!!
Zauważ, żaden boardcode i przycisk uśmieszków nie jest pokazany, one są nadal w użyciu
nie rozpczaj bo mnie za nie wiele więcej trzeba było wyżyć z rodziną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(bonio21)
Wiking
Tak sie wydaje przyjedz ,a tu niespodzianka i za co wrocic! Z checia bym przyjechal i poszukal ,nie ide na latwizne mowiac ,,dajcie prace'' tylko ze mam dosc szukania tych ,,niby ofert'' moge oddac nawet cala pierwsza wyplate nie ma nic za darmo ja to doskonale rozumiem ale trace juz powoli nadzieje na znalezienie czegokolwiek ,jednemu sie udaje drugiemu nie i dlatego prosze o pomoc!

Norweskiego chetnie sie ucze ,chodzilo mi o to ze trace nadzieje na znalezienie pracy w np w NO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(bonio21)
Wiking
W No moze jest od 67 lat ale jaka oni maja emeryture a jaka masz w PL o to mi chodzilo co ja kupie za ta emeryture
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
bonio21 napisał:
Tak sie wydaje przyjedz ,a tu niespodzianka i za co wrocic! Z checia bym przyjechal i poszukal ,nie ide na latwizne mowiac ,,dajcie prace'' tylko ze mam dosc szukania tych ,,niby ofert'' moge oddac nawet cala pierwsza wyplate nie ma nic za darmo ja to doskonale rozumiem ale trace juz powoli nadzieje na znalezienie czegokolwiek ,jednemu sie udaje drugiemu nie i dlatego prosze o pomoc!

Norweskiego chetnie sie ucze ,chodzilo mi o to ze trace nadzieje na znalezienie pracy w np w NO

nie bądż pierdoła ....w bergen np roboty w budowlance nie brakuje . weż się ogarnij w temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok