1 NOK
witam ostatnio w pracy doznalem urazu barku i pekniecia jakiejs tam kostki i chcialbym uzyskac pomoc co do odszkodowania ale niebardzo wiem czy sie nalezy i jak sie za to zabrac, co zrobic w tym ...
Robert Piórkowski
29-02-2012 16:05
Witam mam takie pytanie czy jezeli zaczne pracowac tutaj legalnie , urzad pracy w polsce dostanie informacje ze zaczolem prace za granicą ??
Czy ktoś zna kwotę zarobków współmałżonka tzw. próg której on nie może przekroczyć w Polsce, żeby można ubiegać się w Norge o II klasę podatkową?
Witam, poszukuję kompetentnej osoby która, zajęłaby się zrobieniem korekty zeznania rocznego - najchętniej z Arendal lub okolic. Prosiłabym tylko, żeby to była osoba sprawdzona, bo na razie ...
Czy ktos ma doswiadczenie z wpisaniem instalacji lpg, w samochodzie osobowym, w vognkort tutaj w norwegii? Wiem ze trzeba pokazac samochod na biltilsynet ale interesuje mnie jakie sa szanse ...
Pilnie poszukuję do prac wykończeniowych. Nie będę owijał w bawełnę i się niepotrzebnie rozpisywał: znam się na malowaniu, szpachlowaniu automatycznym, szpachlowaniu ręcznym, tynkowaniu itp. Jestem ...
JESTEM MIŁA,SYMPATYCZNA I SUMIENNA DZIEWCZYNA W WIEKU 20 LAT.PILNIE POSZUKUJE PRACY PRZY SPRZĄTANIU LUB OPIECE NAD DZIECKIEM. MIESZKAM W OKOLICACH OSLO. DODAM,ZE POROZUMIEWAM SIE W JEZYKU ANGIELSKIM ...
poszukuje osoby z oslo lub okolic z biegla znajomoscia jezyka norweskiego.obowiazki pozyskiwanie zlecen na prace budowlane remontowe.placa 10 procent brutto od zlecenia. kontakt. ...
Zostałam zaproszona przez tą agencję na rozmowę, czy coś o nich wiecie? Czy pomagają pozałatwiać wszystkie potrzebne papiery, bądź znaleźć mieszkanie itp...
Szukam pracy w okolicach Oslo,Posiadam uprawnienia MAG i TIG,prawo jazdy kat B,uprawnienia na wozki widłowe, inzyniergarage@gmail.com Looking for a job in the Oslo area, I have a MAG and TIG ...
Czterech 18-19 letnich po maturze szuka pracy przy zbiorach/remontach. Znamy język angielski w stopniu zaawansowanym lub komunikatywnym, jesteśmy chętni do pracy(także w nadgodzinach). Proszę o ...
Macie może jakieś namiary do kogoś kto pracuje jako masażysta bądź jako fizjoterapeuta w Norwegii?
Mam pytanie Pracowalem 1.5 roku w norwegii do listopada zeszlego roku z tym ze mialem umowy przedluzane co drugii miesiac i teraz bylem3.5 miesiaca w polsce i mam pytanie czy moge sie jeszcze teraz ...
witam, 22 letnichlopak potrzebuje pomocy w znalezieniu pracy, praca na juz. zainteresowany jestem praca przy pomocy w budowlane. mowie w jezyku angielskim. zajmuje sie tez malowaniem, robieniem ...
Wojciech Lewandowski
26-02-2012 18:29
Witam Proszę o poradę,jak zamówić kartę płatniczą w skandiabank. Kilka dni temu założyłem konto w skandiabanken,mam konto lecz przydała by się jeszcze karta płatnicza,i tu pojawia się problem,przy ...
ARKADIUSZ SIKORSKI
26-02-2012 14:44
Witam. Poszukuje pracy w Tromso. Interesuje mnie kazde ogloszenie itd. Ewentualnie jesli ktos z Was ma takie informacje, to gdzie moge sie dowiedziec. Jakis numer telefonu do pracodawcy, albo ...
Szukam pracy od 7 maja. Podstawowe informacje: 1. Wiek - 26 lat 2. Doświadczenie w pracy: a) Pracownik produkcji w fabryce Philips; (Polska) b) Koordynator ...
Gdzie należy się udać,jakich formalności dopełnić jeśli zamierza się opuścić Norwegię na więcej niż 6 m-cy,czy można nadal przyjmować zasiłek rodzinny będąc już w Polsce?
Witam miałam tutaj wypadek oczywiście nie z mojej winy ja jeżdżę jeszcze na polskich tablicach czy muszę składać jakieś papiery do polskiej ubezpieczalni ????bardzo proszę o podpowiedz może ktoś miał ...
Witamy!!Kilka dni temu przyjechaliśmy z kolegą do Oslo w poszukiwaniu pracy. Posiadamy certyfikaty norweskie na monterów rusztowań tzw paragraf 46C no 335. Doświadczenie mamy niewielkie bo byliśmy ...
Praca dla handlowca w Norwegii Poszukuje osoby do nowo powstającego biura handlowo-usługowego w okolicy – południowa Norwegia – Drammen,Vestfold,Moss,Oslo wymagania: jezyk norweski znajomość ...
Hej, może ktoś z was się orientuje jak wygląda w Norwegii możliwość pracy w zawodzie technika farmacji lub chemika? Czy jest zapotrzebowanie na pracowników z takim wykształceniem? Czy są to zajęcia ...
Witam Może mi ktoś podpowiedzieć jak jest płatne wszystko powyżej 7,5 godziny dziennie, pracuje w branży budowlanej? Dzięki z góry za posty
pozdrawiam. ma ktos namiary na szybki kredyt w oslo cos jagby prowident w pl
Yatsek :)
23-02-2012 17:26
JESTEM SAMODZIELNYM DEKORATOREM WNĘTRZ WYKONAM WSZELKIEGO RODZAJU REMONTY POTRAFIĘ PRACOWAĆ W BRYGADZIE JAK I SAMODZIELNIE MAM 43 LATA PRAWO JAZDY ABT - SZUKASZ PRACOWNIKA DO SWEGO ZESPOŁU ...
Jestem kierowcą Autobusu, ciężarówki, operatorem koparki, ładowarki, wozidła technologicznego (dumper), wózka widłowego w jwdnym. Mieszkam w Oslo, komunikuje sie coraz lepiej po norwesku. Mam auto, ...
moi drodzy mamy klopociki mianowicie moj maz dostal tacierzynski urlop na nasza corke i wszystko bylo ok byl na pierwszym wyznaczonym terminie w polsce i dostal pieniadze bez problemu ale ja ...
szukam pracy jako zbrojarz jakby ktos wiedzial o pracy na takim stanowisku to prosze o informacje
Witam. Mieszkam obecnie w Oslo. Poszukuje pracy. Mam doswiadczenie w pracy na produkcji , sprzataniu oraz informatyce(konfiguracja sieci , naprawy , systemy operacyjne, budowa). Posiadam uprawnienia ...
Witam Czekam na list polecony z Polski i jakoś doczekać się nie mogę. Mam do Was pytanie, czy taki list przywozi mi do domu listonosz, czy też sama muszę wybrać się na pocztę w celu jego ...
Witam wszystkich forumowiczow.mam pytanko a mianowicie;Jestem hydraulikiem z duzym doswiadczeniem budowlanym,posiadam upr.spawacza,montera rusztowan,gazowe itp.Doswiadczenie w pracy na wysokosci na ...
Witam szukam informacji na temat agencji pracy sunndalvikar ,może ktos tam pracuje bądz pracował.
Witam! Mam pytańko odnośnie dag penger? czy po urlopie macierzyńskim należy mi się dag penger jesli pracowałam na 60% etatu? Poniewż chciałabym zrezygnować z pracy i przejść na dag penger ale nie ...
Franciszka Brzęczyszczykiewicz
20-02-2012 10:50
hei, stoję przed bardzo ważną decyzją, albowiem za kilka dni dostanę prawdopodobnie dwie umowy o pracę w niepełnym wymiarze godzin (obie około 65%). - czy jeśli danego dnia miesiąca marca będę ...
z własnych doświadczeń z bieżącego roku mogę Ci powiedzieć że wchodzisz na stronę udi.no rejestrujesz się i umawiasz przez internet wizytę w skattekontor, idziesz tam z paszportem lub dowodem ...
Witam Mam zamiar przyjechac do Norwegii w lipcu i ciekawa jestem jakie są szanse na znalezienie pracy w moim zawodzie, i czy ktoś ma wiedzę na ten temat. Jestem anglistką "native ...
Witam...zapewne byly juz takie tematy ale jakos nie moge znalezc Mianowicie od jakiej ilosci klientow mozna otworzyc firme sprzatajaca? I czy moge zaczac otwierac firme skoro nie mam paszportu a ...
Jestem mloda 23 letnia dziewczyna z 3 letnim doswiadczeniem przy sprzataniu znam biegle niemiecki, angielski w stopniu srednim ,norweski podstawy Dogadac sie Dogadam.. Jestem zdolna dziewczyna ...
Czy po macierzynskim norweski pracodawca moze nie przyjac mnie do pracy???
Katarzyna Wydrzyńska
18-02-2012 18:56
krzysztof ignaszak
18-02-2012 18:43
Poszukuje pilnie dziewczyn do sprzatania TYLKO z wlasna dzialalnoscia legalnie zarejestrowana. Praca polega na sprzataniu po budowie, wiec nie jest to zajecie ciagle. Glownie kilka dni po ukonczeniu ...
lech nor
18-02-2012 15:08
siemka poszukuje stalej pracy w norge,okolice lensvik,tronhejm,orkanger.jezdze tam do pracy sezonowo od paru lat ale hcial bym tu zostac na stale .pomocy.
Witam wszystkich poszukuję pracy na stanowisku sprzątaczka znacie może jakieś Polskie firmy lub miejsca gdzie potrzebują do pracy w Oslo. Proszę o pomoc.mój email: db306@wp.pl
Branzowy jezyk angielski przeznaczony dla SPAWACZY w formie tekstu: 26 stron slownictwa dotyczącego branży spawalniczej rodzaje drutow spawalniczych skroty spawalnicze (np. ss, ml, nb, P, V, RT ...
Witam, Szukam pracy w Bergen, przyjechałem miesiąc temu i do tej pory mimo moich wysiłków nie udało mi się nic znaleźć. Jeżeli ktoś może pomóc lub podpowiedzieć gdzie szukać byłbym wdzięczny. ...
Witam. Poszukuje pracy w Norwegii, podejmę każdą.Posiadam uprawnienia wydane przez UDT na: -wózki widłowe IIWJO (wszystkie poza specjalizowanymi) -suwnice IIS -żurawie stacjonarne IIŻ Poza ...
Hey nie wiecie ile lat musza przepracowac służby mundurowe w norwegi , czy tak jak w polsce 15,wczesniej a teraz zwiekszyli do 25 , czy w Norwegi jest podobnie ;>> z gory dziekuje za odp // ...
witam czy może mi ktoś pomóc znaleść prace w budownictwie odwdzięcze się moje namiary bacio 21@gmail.com,5160406614, pzdrawiam i dziękuję z góry za każdą pomoc Jaca210
Witam, mam firme jednoosobowa od 6 lat w zeszlym roku moj dochod nie przekroczyl 50 tys kr mam wiec w zwiazku z tym pytanie co powinnam wpisac w formularzu na altinnie kiedy bede rozliczac sie z ...
Magda Grzesko
12-02-2012 20:06
Witam jestem lekarzem, dostałem propozycję pracy w szpitalu w Stavanger. Poważnie rozważam tę ofertę. W Polsce pracuję 70 godzin tygodniowo i jestem tym zmęczony, nie mam oszczędności etc. Proszę ...
Witam. Potrzebuję pomocy w załatwieniu zasiłku na dzieci. Mój mąż od ponad pół roku pracuje w Norwegii ale nie bardzo radzi sobie z językiem i urzędami. Czy nie zna czasem ktoś z was kogoś kto ...
Witam serdecznie. Na wstępie bardzo proszę o wyrozumiałość Od pewnego czasu że tak się wyrażę "marzy" mi sie wyjaz do Norwegii w poszukiwaniu pracy w zwiazku z czym mam sporo pytań i ...
Witam Mam pytanko co mozna zwiedzic ciekawego na poludniu Norwegi ale zima?? Czy mozna pojsc na Preikestolen zima?
Witam mam takie pytanie.Czy jeżeli posiadam firmę jednoosobową i nie przekroczyłem jeszcze 50000 to muszę się rozliczać z podatku?
WITAM WYKONAM PRACE REMONTOWE MALOWANIE,SZPACHLOWANIE,TAPETY,MONTAŻ PŁYT K.GIPSOWYCH , DRZWI ,OKIEN ,UKŁADANIE GLAZURY I TERAKOTY,MONTAŻ KOMINKÓW, PODSTAWY ELEKTRYKI I HYDRAULIKI UKŁADANIE ...
Czy ktoś może pracował w Schrader Gartneri, chciałabym się dowiedzieć jak tam jest, ile płaca i jak z zakwaterowaniem?!