Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

co zrobić z popsutym samochodem??? - Norwegia

Czytali temat:
SŁAWOMIR MARIUSZ CYGA (681 niezalogowanych)
10 Postów
Marek Janocha
(Marek_Janocha)
Wiking
Cześć wszystkim. Może ktos przerabiał już taki temat i bylby w stanie napisac mi co nieco. Otóz mam samochodow, stara renoult lagunke ktora sie popsula. Kreci ale nie odpala. Prawdopodobnie cos z elektryka nawalilo. Na pewno nie oplaca sie go tu naprawiac i nie zrobie tego. Zna ktos moze jakies miejsce w stavanger gdzie mozna legalnie oddac taki pojazd? Myslalem o knoksie ale nie wiem czy pl samochod tam przyjma? Jakies propozycje. Nie chce zostawiac gdzies na parkingu wolalbym w miejscu do tego przeznaczonym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
może jest w okolicy wysoki fiord Stachu na pewno zna okolicę ....tzn jasta dla niewtajemniczonych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Marek_Janocha napisał:
knoksie ale nie wiem czy pl samochod tam przyjma?
jedz i zapytaj!!!!!
na zlomie odddasz bez problemu!!!! nawet blachy Ci oddadza zebys nie mial problemow z wyrejestrowaniem w polandii... zero jaj..... sukcesow w norge nie wroze ale oczywiscie powodzenia ku**a.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
poproś smarka z Bergen
on nie takie auta naprawiał po ciepłej polskiej wódce
będziesz jeszcze śmigał z 10 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Dariusz Kosztowniak
(Dariusz_Kosztowniak)
Nowicjusz
Na knoksie w Stavanger możesz oddać tylko norweski samochod i tylko wtedy kiedy posiadasz komplet dokumentow. ale tylko norweskie tablice. Yastek niestety nie masz racji, na zlom nie ma takiej mozliwosci zeby oddac samochod. moze w oslo ale na pewno nie w stavanger. w stavanger w sa dwa skupy zlomu w okregu przemyslowym tasta-randaberg ale tam nikt nie przyjmie Ci kompletnego samochodu. Wiem bo sprawdzalem. Ale taka moja sugestia bo przerabialem podobny problem. Jak jedzież z Madla(z 3 mieczy) w strone autostrady to zaraz przed rondem gdzie jest zjazd(stavanger,sola.e39) bo lewej stronie masz duza stadnine koni i ahmed kebab , a po prawej prywatne domy. na wysokosci tej stadniny zobaczysz posesje na ktorej stoi duzo zdezelowanych samochodow. Tam mieszka na taki gosc ktory sprzedaje czesci i on chetnie wezmie od Ciebie auto bez tablic. jak masz ladna karoserie to jeszcze Ci moze cos tam zaplacic ale to chyba nie wazne wazne zeby sie pozbyc. ja dowiedzialem sie od znajomego o tym miejscu bo wczesniej tez pol roku trzymalem popsuty samochod pod domem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Dariusz_Kosztowniak napisał:
Yastek niestety nie masz racji, na zlom nie ma takiej mozliwosci zeby oddac samochod. moze w oslo ale na pewno nie w stavanger. w stavanger w sa dwa skupy zlomu w okregu przemyslowym tasta-randaberg ale tam nikt nie przyjmie Ci kompletnego samochodu. Wiem bo sprawdzalem.
na kazdej zlomiarni oddasz PL samochod!!!!!! zapominasz tylko o kwocie 2k NOK!!!!! wiem bo pomgalem sierotce jako tlumacz... mozna bez zadnego problemu!!!!

a skoro Ty twierdzisz ze sie nie da... to z waznym ubezpieczeniem spychasz auto do fiordu!!!! dzownisz na policje ze Ci ukradli i po sprawie... sami Ci go zezlomuja....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Yatsek napisał:

na kazdej zlomiarni oddasz PL samochod!!!!!!

czy ja wiem
pewnie już wiedzą, że w takim to mało żelaza, a dużo szpachli i mogą marudzić
podobnie jak w polskiej wódce mało etanolu, a za to metanol i izopropanol
czy w polskim piwie zamiast chmielu, żółć bydlęca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok