Kilka razy stewardesa kazala mi schowac torebke do schowka... dla bezpieczenstwa,corka nie mogla miec zdjetych bucikow...dla bezpieczenstwa....TERAZ DLA BEZPIECZENSTWA male bagaze beda lezaly pod nogami pasazerow.Czy ktos zwrocil uwage na fakt,ze osoby z wiekszym bagazem za ktory zaplaca wejda na pokalad samolotu zaraz po ludziach z wykupionya opcja pierwszenstwa na pokladzie????TU NIE CHODZI O KLIENTOW TYLKO O ZAROBEK!!!!!KOLEJNA SCIEMA!!!!Jesli masz male dzieci ale powyzej dwoch lat,nie wykupisz pierwszenstwa na pokladzie albowiekszego bagazu podrecznego bedziesz czakac do konca az laskawie was wpuszcza...GRATULUJE pomyslu nakolejny zarobek tanim liniom lotniczym....
I na koniec sami ustalili wymiary bagazu podrecznego,ludzie starali sie dostosowac ja specjalnie kupiam mala walizke z takimi wymiarami(nawet torebke do niech chowam...w jednej rece dziecko w drugiej torba) a tera za ten sam bagaz mam zaplacic.TO NIE FAIR!!!!
I na koniec sami ustalili wymiary bagazu podrecznego,ludzie starali sie dostosowac ja specjalnie kupiam mala walizke z takimi wymiarami(nawet torebke do niech chowam...w jednej rece dziecko w drugiej torba) a tera za ten sam bagaz mam zaplacic.TO NIE FAIR!!!!