Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
kat ko Kamil . musialtomasz94 (1497 niezalogowanych)
57 Postów
kat ko
(dioniza01)
Nowicjusz
Kilka razy stewardesa kazala mi schowac torebke do schowka... dla bezpieczenstwa,corka nie mogla miec zdjetych bucikow...dla bezpieczenstwa....TERAZ DLA BEZPIECZENSTWA male bagaze beda lezaly pod nogami pasazerow.Czy ktos zwrocil uwage na fakt,ze osoby z wiekszym bagazem za ktory zaplaca wejda na pokalad samolotu zaraz po ludziach z wykupionya opcja pierwszenstwa na pokladzie????TU NIE CHODZI O KLIENTOW TYLKO O ZAROBEK!!!!!KOLEJNA SCIEMA!!!!Jesli masz male dzieci ale powyzej dwoch lat,nie wykupisz pierwszenstwa na pokladzie albowiekszego bagazu podrecznego bedziesz czakac do konca az laskawie was wpuszcza...GRATULUJE pomyslu nakolejny zarobek tanim liniom lotniczym....
I na koniec sami ustalili wymiary bagazu podrecznego,ludzie starali sie dostosowac ja specjalnie kupiam mala walizke z takimi wymiarami(nawet torebke do niech chowam...w jednej rece dziecko w drugiej torba) a tera za ten sam bagaz mam zaplacic.TO NIE FAIR!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja odkąd latam z dzieckiem zawsze wchodzę pierwsza na pokład samolotu czy lecę Norwegianem czy WizzAirem. Ludzie z dziećmi mają pierwszeństwo i zawsze ogłaszają to przed wejściem do samolotu zanim wpuszczają i wchodzą razem z ludzmi co mają wykupione pierwszeństwo a potem reszta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
kat ko
(dioniza01)
Nowicjusz
Pierwszeństwo na pokładzie mają rodzice z dziećmi do 2 lat.jeśli dziecko jest starsze trzeba czekać ze wszystkimi.Moja córka miała dokładnie 2 lata i 4 miesiące jak któregoś razu cofnęli nas z bramek i musiałyśmy iśc na sam koniec kolejki.... teraz po prostu wykupuję pierwszeństwo na pokładzie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Dokladnie, zgadzam sie z poprzedniczka bo podobna sytuacje mialam ja. Na dodatek nawet jak bylysmy w srodku kolejki to po przekroczeniu bramki ludzie szli jak jacys poparzeni do samolotu, potracali nas i nie bylo mowy zeby kto pomogl z glupia walizka.... nawet jak szlam z niemowlakiem w nosidelku, walizka w rece a za druga reke trzymalam starsza coreczke ktora tez miala walizeczke... umiesz liczyc-licz na siebie, tak zawsze sobie powtarzam i teraz jak widze ze ktos nas mija to stanowczym glosem prosze o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok