Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2270 niezalogowanych)
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
brzydal napisał:
niun napisał:
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ!
Wszystko znajdziesz tu:
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16549743 ZAPRASZAM!

nie no ten niun to jakis poliglota-fanatyk a machnij reklame na czole to wszyscy zobacza,a nie wstawiasz ja jak opentany ja pier....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
to jest po prostu dramat... zaczynam myśleć, że ludziom się po prostu nudzi i z nudów zaczynają wymyślać problemy..

Wystarczy iść do pierwszego lepszego centrum handlowego usiąść na ławeczce i posiedzieć...
.. podsłuchać kto Polak i pooglądać sobie te biedne zastraszone rodziny, chodzące oczywiście ze sztucznym uśmiechem na twarzy, a beztroska wypływająca z dobrego, spokojnego życia jest oczywiście na pokaz dla śledzących ich tajnych agentów BV!!
Serio!! Tak słyszałam..

Ja jak odbieram córę z przedszkola to boję się gdy jakiś norweg na nią spojrzy na ulicy, a nóż mu się spodoba i zapragnie mieć nową córę?? To jest prawdziwa trauma!!! Zresztą rozmawiałam ze znajomymi tutaj ( którzy są o wieeeele dłużej w NO) i oni oczywiście mają takie same odczucia!! Każdego dnia trzęsą się w trosce o swoje dzieci.. no ale wizja koron nie pozwala nam zabrać naszych dzieci w bezpieczne objęcia matki Ojczyzny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(martunka)
Wiking
Sebastian zródeł przez Ó !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(martunka)
Wiking
Jasta 102-mam na mysli Polaków z reportarzu wierze im,poprostu a nie Polakom na caaaaałym świecie!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(martunka)
Wiking
Makaryna posłuchaj grzecznie reportarzu a nie rzucaj się jak wesz na łańcuchu!!1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(martunka)
Wiking
LLLLuuudzie do Tuptusiowata szczególnie- ty masz dziecko i coś takiego matka matce pisze????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
No widac, ze wiare masz gleboka
Uwierzyc, ze w Norwegii BV juz zabralo 1000 polskich dzieci
I Ty oczekujesz, ze ktos po takiej wypowiedzi potrakyuje Cie powazne ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(martunka)
Wiking
Widać,że nie masz dzieci!!Więc się nie wypowiadaj!KONIEC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d