Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Grzegorz-zabik (2197 niezalogowanych)
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
jest to gdzieś w necie dajcie link
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
maniek wyjaśnij to było w "Interwencji" czy "Informacjach" czy tak lużno poprostu w Polsat News?
Jestem strasznie ciekawy!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Sebastian napisał:
maniek wyjaśnij to było w "Interwencji" czy "Informacjach" czy tak lużno poprostu w Polsat News?
Jestem strasznie ciekawy!

polsat news......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Zdzisiek Kręcina
(KręcinaZeSzczecina)
Nowicjusz

Importowany "arsenał" Mańka spod samej granicy w Cieszynie. Zapewne już cały opróżniony.

Nawalony Maniek korzysta na całego z jedynego wolnego dnia od pracy. W telewizorze Polsat News (a może to był i TVN Style). Tak czy siak - "grzała" Maniek widział tam to co zawsze - "Jebane Polactwo".

Jak Maniek wytrzeźwieje to zmieni sobie kanał na ARD 1 bądź ZDF i ujrzy pewnie "Pierdolonych Szkopów".

A gdy przełączy przypadkiem na RTR Planieta, przed oczami pojawią mu się "Zasrane Kacapy".

Wniosek z tego jeden - trzeba się było bawić pilotem Maniek ? Nie mogłeś zostać przy Polo TV ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
No jeżeli ktoś używa takiego języka jak w temacie w życiu codziennym to nie dziwię się że zaczyna się martwic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
marcemil napisał:
No jeżeli ktoś używa takiego języka jak w temacie w życiu codziennym to nie dziwię się że zaczyna się martwic

Otoz to !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Marek Stephan
(marek_s)
Wiking
odsyłam www.interwencja.polsat.pl/Interwencja__O...i,1271045/index.html

Proszę bardzo. Podsumuję tylko, że do tego miejsca nie wiedziałem o co chodzi w tym temacie i kto nie oglądał też nie wiedział. To jest właśnie Wasz styl panowie, chcecie rzucać błotem? Biorę to na klatę , ale niech to będzie chociaż na jakiś temat a nie kopiuj wklej stek bzdur z tematu do tematu bez sensu. A skoro już mowa o oburzeniu tematem- w Polsce też odbiera się prawa rodzicielskie, ale myślę , że dzieje się to w bardziej uzasadnionych przypadkach. To co dzieje się tutaj to jest już paranoja, więc Bogu dzięki za instytucję pod tytułem Krzysztof Rutkowski . Jest na tyle szalony, że pomoże w porwaniu. A w Polsce no cóż, można odebrać dzieci rodzinie i przekazać do ośrodka w którym utrzymanie dziecka będzie kosztować np 2000zł, ale finansowej pomocy rodzinie tego dziecka się nie da w wysokości np 1000zł po to by ono mogło w niej pozostać. Nasz kraj też jest szalonym miejscem w niektórych aspektach.

Ps. Kolega zakładający ten temat tak się zdenerwował, że nie zauważył, że temat jest już założony, nawet są tam linki. Warto czasem spojrzeć czy ktoś już nie rozpoczął tej samej dyskusji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
Stephan1 napisał:
odsyłam Proszę bardzo. Podsumuję tylko, że do tego miejsca nie wiedziałem o co chodzi w tym temacie i kto nie oglądał też nie wiedział. To jest właśnie Wasz styl panowie, chcecie rzucać błotem?
I z tego co opisujesz , NADAL NIE WIESZ o co chodzi .

Temat Nicoli na tym forum , był wałkowany bez mała ROK ! / poszukaj i poczytaj to zobaczysz dlaczego BV zabrało dziecko

Ty znasz jedynie jedną stronę dramatu tego Dziecka , stronę medialną pokazaną w Polsce .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Avanti napisał:
jest to gdzieś w necie dajcie link

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
broom feie napisał:
Stephan1 napisał:
odsyłam Proszę bardzo. Podsumuję tylko, że do tego miejsca nie wiedziałem o co chodzi w tym temacie i kto nie oglądał też nie wiedział. To jest właśnie Wasz styl panowie, chcecie rzucać błotem?
I z tego co opisujesz , NADAL NIE WIESZ o co chodzi .

Temat Nicoli na tym forum , był wałkowany bez mała ROK ! / poszukaj i poczytaj to zobaczysz dlaczego BV zabrało dziecko

Ty znasz jedynie jedną stronę dramatu tego Dziecka , stronę medialną pokazaną w Polsce .

Wiec mama Nikoli odsyla cie do stron medialnych w no VG i wypowiedzi adwokata majacego dokumenty z BV..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok