Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam Pracy nie za darmo - Norwegia

Czytali temat:
(1040 niezalogowanych)
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
Witam
Jak w temacie szukam pracy na srtanowiskach Kierowca ciężarówki, operator wózka widłowego bądź cukiernik.
Mam doświadczenie w wymienionych zawodach.
Płacę 15000 tys koron za załatwienie pracy w podanych zawodach juz po przyjęciu do pracy wypłacam pieniądze.
Inne prace też wchodzą w grę ważne zeby załapać się do jakiejś pracy. Najlepiej w Akershus i Oslo.
Po prostu poszukuję pracy już od dłuższego czasu i nie moge znależć dlatego zdecydowałem się zapłacić za pomoc w znalezieniu. Z góry dziękuję
Proszę dzwonić na numer 46214414
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
SpikeMc2 napisał:
Witam
Jak w temacie szukam pracy na srtanowiskach Kierowca ciężarówki, operator wózka widłowego bądź cukiernik.
Mam doświadczenie w wymienionych zawodach.
Płacę 15000 tys koron za załatwienie pracy w podanych zawodach juz po przyjęciu do pracy wypłacam pieniądze.
Inne prace też wchodzą w grę ważne zeby załapać się do jakiejś pracy. Najlepiej w Akershus i Oslo.
Po prostu poszukuję pracy już od dłuższego czasu i nie moge znależć dlatego zdecydowałem się zapłacić za pomoc w znalezieniu. Z góry dziękuję
Proszę dzwonić na numer 46214414

masz całkiem niezłe zawody wiec dlaczego nie spróbujesz w jakims biurze posrednictwa...nic nie piszesz o znajomosci jezyka wiec wychodze z załozenia,ze jest znikomy wiec norweskie odpadaja ale sa polskie firmy rekrutacyjne....poskładaj dokumenty w róznych miejscach moze zacznij nauke jezyka...daj cos od siebie...tu juz nie te czasy same checi nie wystarcza...mozesz tez sledzic ogłoszenia tu na forum....czesto polscy przedsiebiorcy prowadzacy działalnosc w norge potrzebuja pracowników...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
Przepraszam zapomniałem dodać że dogaduję się w języku angielskim i troszkę po norwesku ale to i tak za mało bo wszędzie wymagane jest żeby dobrze po norwesku mówić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
SpikeMc2 napisał:
Przepraszam zapomniałem dodać że dogaduję się w języku angielskim i troszkę po norwesku ale to i tak za mało bo wszędzie wymagane jest żeby dobrze po norwesku mówić.

aaaaaaaaaaaaaaaaa taki był ładny, amerykanski.....

Wyjebali cie ze smieciarki mistrzu i po tobie (?)

ps: mało płacisz!

A to prawko to tylko "C" dobrze kumam?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
te 15k zainwestuj w kurs jezyka!!! i wtedy prace znajdziesz sobie sam....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
marianek nie bądź taki mądry bo ciebie tutaj nie zapraszałem do rozmowy. Jeżeli więc nie masz nic ciekawego do powiedzenia bądź zaoferowania to nie udzielaj się bo tytlko sobie opinię psujesz a innych wkurzasz swoimi durnymi textami. A poza tym to dla takich jak ty to i tak za dużo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
dla zainteresowanych pomocą dokładam 5 tys. razem 20 tys za załatwienie pracy.
Będe wdzięczny za jakiekolwiek informację
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
SpikeMc2 napisał:
marianek nie bądź taki mądry bo ciebie tutaj nie zapraszałem do rozmowy. Jeżeli więc nie masz nic ciekawego do powiedzenia bądź zaoferowania to nie udzielaj się bo tytlko sobie opinię psujesz a innych wkurzasz swoimi durnymi textami. A poza tym to dla takich jak ty to i tak za dużo.

mam dla ciebie dobrą rade > go home!
Miałes swoje 5 min na smieciarce, ale ze czas szybko leci, to juz mineło!
Wracaj na lubelszczyzne, bo tu nic po tobie

ps: cienki bolek jestes, jesli nie mozesz ogarnąc roboty w akershus z kat "C" , wiec spierdalaj do polandii burku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
marianek napisał:
SpikeMc2 napisał:

ps: cienki bolek jestes, jesli nie mozesz ogarnąc roboty w akershus z kat "C" , wiec spierdalaj do polandii burku

marianek co ty się tak podniecasz tym swoim E do C w polszy kurs około 1500 zł i nawet testów nie ma.
Piejesz nad tym E od zawsze co najmniej jakbyś habilitacje zrobił i członkiem PAN-u został .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Patronas napisał:
marianek napisał:
SpikeMc2 napisał:

marianek co ty się tak podniecasz tym swoim E do C w polszy kurs około 1500 zł i nawet testów nie ma.
Piejesz nad tym E od zawsze co najmniej jakbyś habilitacje zrobił i członkiem PAN-u został .

znajdz choc jeden mój post, w którym "pjałem" na kat.C ???

ps: skoro nie ma testów i cena przystepna, to czemu koles daje 10tys pln, kiedy moze zdac za 3tys nok ?
Potem juz tylko high life
Masz kompleks kierowcow z lepszymi papierami od ciebie ? > niepotrzebnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok