Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1041 niezalogowanych)
636 Postów
Wyjadacz
Marianek a to niby gdzie ten milion nakreciles?
Tak Cie czytam i szlak mnie trafia.
Przestan juz pier....c.
Milion km. po skandynawii?ile tu jestes?a gdzie tacho?
pozdrawiam.
Mariola.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
tropik napisał:
Przestan juz pier....c.
pozdrawiam.
Mariola.

hehe łatwo policzyc > 6 pełnych lat, a srednio robie 140tys km/rok!
Dodam tylko,ze jestem tu juz siódmy rok, wiec napisałem ca 1mln, tylko z powodu mojej wrodzonej skromnosci : )
ps: od 1993 r jezdze zwodowo, wiec jesli masz odrobine rozeznania w transporcie ciezkim, to powinnas wiedziec ile srednio km musi zrobic ciezarówka, zeby na siebie zarobiła.....(?)
A tacho ? jaki jest problem, zeby legalnie zrobic 150tys km/rok?
Zapewniam cie,ze 3mam sie przepisów i dbam o czas jazdy jak i czas pracy, poniewaz tu (norge) zbyt drogo kosztuje "naginanie"....
Wiec czemu moja droga "szlak cie trafia" ? moze masz na mysli szlag ?
równiez pozdrawiam > Mariusz : )
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
sasanka napisał:
ale nie da się ukryć ,że marianek zachowuje się na tym forum jak rumuńskie dziecię ,które zabawkę dostało jedyne co mnie zastanawia to większości dzieci zabawki się nudzą ,tylko nie jemu stąd ten rumun i jedyna jego zabawka

nieprawda > czesto bawie sie tez wackiem : )))
takie tam niegozne zabawy > wywijam golf, marszcze freda, etc.......

ps: jacy wy curwa w2szyswcy biedni i nieszczesliwi jestescie.....
najlepiej was głsakc, dac prace, mieszkanie,pomoc z papierami,ogarnąc jeszcze jakis zwrot (duzy najlepiej) ze skatt-u i w ogóle słodko byc powinno, bo wam sie przeciez.... nalezy
a marianek ma na niedojdy poprostu wyjebane > pzdr czesio : )
pozdrawiam równiez normalnych, czyt.ciemna strone mocy, loze szyderców,oraz moja wierna przyjaciółke rudą z hanysowa/sandviki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
tropik napisał:
Przestan juz pier....c.
pozdrawiam.
Mariola.

Mariola???
Tropik, zmieniłeś płeć?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
Marianek .
Pełen szacunek za dla poświęcenia i wyrzeczeń które poniosłeś przez całe życie tułając się tym tirem.
Ja przy tych stawkach jakie są obecnie w większości firm spedycyjnych w Polsce mam ich daleko w poważaniu .Ogłoszeń w Polsce na kierownice na C+E nie brakuje więc i z doświadczeniem problemu by nie było.Tylko tułać się po świecie to wiedzieć za co . Za bardzo kocham swoja rodzinę żeby za psie pieniądze oglądać ich raz czy dwa razy w miesiącu .
Co się zaś tyczy umiejętności to z moich obserwacji wychodzi że niektórzy nie potrafią jeździć mając doświadczenie kilkudziesięcioletnie a inni zaraz po otrzymaniu prawka prowadzą bezpiecznie i doskonale .

A ... ostatnio na tirach widuje coraz więcej młodych kobiet .
Dewiza " Kobiety na traktory " znowu żywa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Patronas napisał:
Marianek .
Pełen szacunek za dla poświęcenia i wyrzeczeń które poniosłeś przez całe życie tułając się tym tirem.
Ja przy tych stawkach jakie są obecnie w większości firm spedycyjnych w Polsce mam ich daleko w poważaniu .Ogłoszeń w Polsce na kierownice na C+E nie brakuje więc i z doświadczeniem problemu by nie było.Tylko tułać się po świecie to wiedzieć za co . Za bardzo kocham swoja rodzinę żeby za psie pieniądze oglądać ich raz czy dwa razy w miesiącu .
Co się zaś tyczy umiejętności to z moich obserwacji wychodzi że niektórzy nie potrafią jeździć mając doświadczenie kilkudziesięcioletnie a inni zaraz po otrzymaniu prawka prowadzą bezpiecznie i doskonale .

A ... ostatnio na tirach widuje coraz więcej młodych kobiet .
Dewiza " Kobiety na traktory " znowu żywa

czemu "całe zycie" ?
całe zycie to przede mną : ))
Ja wiem, ze w polandii płaca mało, choc ostatnio nie jest zle i mozna przytulic 6-8 tys pln netto, bedąc w domu co drugi weekend, wiec szału nie ma, ale lepsze to niz siedzenie i narzekanie.....
Ja póki co za psie pieniadze nie pracuje, a prezes szanuje mnie i ceni, wiec nie mam wyjscia i ciułam noki
Najgorsze jest to, ze ciagle na cos mam za mało, bo pomysłów mam mase, ale na pewne rzeczy wciąz jestem za krótki
Na szczescie mam mase pokory i jakos to znosze, czekając cierpliwie na "mój" dzien : )
Co do doswiadczen, to jest tak jak mówisz,a najgorsi są ci, którzy robia to tylko dla pieniedzy...
wtedy nawet o auto nie dbają, ze o kulturze na drodze nie wspomne.....
są kierowcy i.......kierowcy
pzdr
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok