Patronas napisał:
Marianek .
Pełen szacunek za dla poświęcenia i wyrzeczeń które poniosłeś przez całe życie tułając się tym tirem.
Ja przy tych stawkach jakie są obecnie w większości firm spedycyjnych w Polsce mam ich daleko w poważaniu .Ogłoszeń w Polsce na kierownice na C+E nie brakuje więc i z doświadczeniem problemu by nie było.Tylko tułać się po świecie to wiedzieć za co . Za bardzo kocham swoja rodzinę żeby za psie pieniądze oglądać ich raz czy dwa razy w miesiącu .
Co się zaś tyczy umiejętności to z moich obserwacji wychodzi że niektórzy nie potrafią jeździć mając doświadczenie kilkudziesięcioletnie a inni zaraz po otrzymaniu prawka prowadzą bezpiecznie i doskonale .
A ... ostatnio na tirach widuje coraz więcej młodych kobiet .
Dewiza " Kobiety na traktory " znowu żywa
czemu "całe zycie" ?
całe zycie to przede mną : ))
Ja wiem, ze w polandii płaca mało, choc ostatnio nie jest zle i mozna przytulic 6-8 tys pln netto, bedąc w domu co drugi weekend, wiec szału nie ma, ale lepsze to niz siedzenie i narzekanie.....
Ja póki co za psie pieniadze nie pracuje, a prezes szanuje mnie i ceni, wiec nie mam wyjscia i ciułam noki
Najgorsze jest to, ze ciagle na cos mam za mało, bo pomysłów mam mase, ale na pewne rzeczy wciąz jestem za krótki
Na szczescie mam mase pokory i jakos to znosze, czekając cierpliwie na "mój" dzien : )
Co do doswiadczen, to jest tak jak mówisz,a najgorsi są ci, którzy robia to tylko dla pieniedzy...
wtedy nawet o auto nie dbają, ze o kulturze na drodze nie wspomne.....
są kierowcy i.......kierowcy
pzdr