Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz rrrrrrr Prz Jar Łukasz KLN Przemek eR Natalia Nata Patrycja Kurdziel Betty Mykonos Kasia1993 Den Is dorota.z (5593 niezalogowanych)
59 Postów

(Kamień Jedenasty)
Nowicjusz
KręcinaZeSzczecina napisał:Kamień Jedenasty napisał:
I nadal będziesz kołtunem , garkotłukiem i darmową ciepłą dupą w łóżku , po lekkiej pracy faceta .Oho... Pojeb reaktywacja. Po raz jedenasty zresztą.

Ciapek , siedzisz sobie w tej bramborowni koło Hluboka Nad Vltavou to siedź i licz kurunki .
Wiem , że krew zalewa ciebie iż nie są one Norweskie a jedynie czeskie , jednak nic straconego .
Przyjedź Tu do Nas i będziesz piał po roku tak samo jak My .
Pozdrawiam.

P.s.

Proszę nie obrażać Optimusa , gdzie Mi do Niego .
Mniej śliwowicy proszę pić w pracy to i umysł będziesz miał jaśniejszy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
monabp napisał:
wyjadacz a gdzie Ty widzisz zebym zadawala te same pytanai.naucz cie czytac ze zrozumieniem tekstu a pozniej komentuj cokolwiek! w Polsce sobie nie radziles i tu na forum tez gafy popelniasz!baran!
wyjadacz dobre nie masz fioletowego pojecia o zasadach forum

no własnie jak to jest z tym czytaniem ze zrozumieniem???

jesli masz zamiar zadawac po raz dwu setny takie same pytania jak co niektorzy, ktorym sie nie chce poszukac potrzebnych informacji.
napisałam,ze zadałas jakiekolwiek pytanie?????wiesz co znaczy czas przyszły?to znaczy,ze istnieje jakies prawdobodobienstwo,ze dana rzecz sie wydarzy...to była tylko moja sugestia..

radziłam sobie w polsce i to całkiem nieźle ale takiej kasy jak tutaj nigdzie nie zarobie...i wyobraż sobie,ze zaczęłam sie uczyc tutaj..podniose kwalifikacje i bede zarabiac jeszcze wiecej....
ale co ja ci bede mowic przed toba jeszcze długa droga...niemniej zycze powodzenia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Monika Bp
(monabp)
Wiking
B.K rozumiem ze podpisujesz sie pod moja wypowiedzia. Nie napisalam do kogo kieruje wypowiedz,ale jesli czujesz sie baranem to rozumiem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Krew mnie zalewa, jak czytam hasla typu BARAN, lub podobne wychodzace spod klawiatury osoby proszacej o pomoc.
Krew mnie zalewa jak czytam takie cwaniackie teksty.
Wychodzi na to, ze wejscie w szyszukiwarke, np. w Google i wpisanie np. "pierwsze kroki w Norwegii", lub chociazby "nowy w Norwegii", albo jakies pokrewne hasla jest zajebiscie trudnym zadaniem, wrecz awykonalnym.
Lepiej nie przyjezdzaj do Norwegii, bo tu juz jest i tak za duzo ciemniakow, ktorzy nie potrafia korzystac z internetu w XXI wieku, nie potrafia wymyslic, ze mozna zadzwonic np. do ambasady i zapytac w ostatecznosci.
Istne pastwisko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
monabp napisał:
B.K rozumiem ze podpisujesz sie pod moja wypowiedzia. Nie napisalam do kogo kieruje wypowiedz,ale jesli czujesz sie baranem to rozumiem.

jestem kobieta wieć troche trudno mi się czuć....baranem
nie musisz pisac magisterki ale tą zawodówke radzę skonczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Monika Bp
(monabp)
Wiking
B K zamiast kobiety widze palme kokosowa,wiec pozwol ze bede nazywac Cie jak zechce a B K malo mowi o Twojej plci.

...a mnie krew zalewa jak czytam wypowiedzi innych jest tutaj duzo tematow zalozonych ,podobnych do moich ale co z tego jak nie ma konkretnych odpowiedzii. Zazwyczaj ludzie odpowiadaja :jak czegos nie wiesz to zostan w kraju itd albo poszukaj sobie w google!

halo ludzie?! co sie z Wami stalo? w Polsce nie ma takich Polakow jak tutaj no forum! Od zawsze tacy byliscie czy w tej Norwegii czlowiek sie tak zmienia? Mieszkacie w Norwegii, macie doswiadczenie! Wiec co w tym dziwnego ze Was pytamy ?jezeli ja o cos pytam (a pytanie przez inna osobe juz padlo) to znaczy ze nie padla na nie wczesniej odpowiedz! w kazdym temacie znajdzie sie i tu znowu na nerwach Ci zagram,ale napisze jeszcze raz "chamski baran"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
palme kokosową
tak porażającej inteligencji dawno to forum nie gościło...to jest palma daktylowa,widac gołym okiem...aj szkoda na Ciebie czasu...

acha..ja mam profil gdzie widac z kim masz do czynienia..nie ukrywam danych,potrafie bronic swoich racji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
monabp napisał:
wyjezdzam z mężem i z dzieckiem do Norwegii na pare lat. Mąż juz jest zatrudniony i odrazu podejmie prace a ja za praca bede sie rozgladac. Jakie muszę miec papiery zeby legalnie tam siedziec bez pracy, co powinnam zalatwic?
lmgtfy.com/?q=jak+mog%C4%99+prze%C5%BCy%...d%C4%85c+nierobem%3F
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Monika Bp
(monabp)
Wiking
na forum jestem od 2 dni. i nie widze sensu ujawniania moich danych w profilu. a co do daktyli to zdjecie jest za male zeby stwierdzic

ps "acha" piszemy przez samo "h"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
monabp napisał:
na forum jestem od 2 dni. i nie widze sensu ujawniania moich danych w profilu. a co do daktyli to zdjecie jest za male zeby stwierdzic

ps "acha" piszemy przez samo "h"

Zdania rozpoczynamy duza litera, uzywamy rowniez znakow przestankowych.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok