Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Troll Norweski - charakterystyka i metody walki - Norwegia

Czytali temat:
(4961 niezalogowanych)
16 Postów
Artur D.
(Deszcz Pierogów)
Wiking
Witam,

jestem na forum od kilku miesięcy, i dochodzę do wniosku że tutaj oprócz normalnych kulturalnych ludzi trolluje garstka sfrustrowanych ludzi o poziomie mentalnym gimnazjalistów, którzy swoimi wypowiedziami skutecznie zakłócają komunikację między normalnymi użytkownikami.

Ja cenię bardzo swój czas i nie chce mi się przewijać całej strony żeby zobaczyć chociaż jeden istotny argument do danego tematu. Skoro moderator uznaje wolność wypowiedzi do granic absurdu i zwykłego chamstwa, to proszę o dodanie opcji ukrywania zminusowanych odpowiedzi do danego tematu.

Nie karmiony troll ginie więc myślę że ta akcja mogła by przynieść jakieś efekty.

No ale do tego potrzebne mi jest wasze poparcie Forumowicze, co myślicie o tym pomyśle ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a dlaczego akurat tak kurczowo trzymasz się tego forum?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(Volda1)
Wiking
Deszcz Pierogów napisał:
Witam,

jestem na forum od kilku miesięcy, i dochodzę do wniosku że tutaj oprócz normalnych kulturalnych ludzi trolluje garstka sfrustrowanych ludzi o poziomie mentalnym gimnazjalistów, którzy swoimi wypowiedziami skutecznie zakłócają komunikację między normalnymi użytkownikami.

Ja cenię bardzo swój czas i nie chce mi się przewijać całej strony żeby zobaczyć chociaż jeden istotny argument do danego tematu. Skoro moderator uznaje wolność wypowiedzi do granic absurdu i zwykłego chamstwa, to proszę o dodanie opcji ukrywania zminusowanych odpowiedzi do danego tematu.

Nie karmiony troll ginie więc myślę że ta akcja mogła by przynieść jakieś efekty.

No ale do tego potrzebne mi jest wasze poparcie Forumowicze, co myślicie o tym pomyśle ?

Tak żeby nie było ci smutno to masz -1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jasta102 napisał:
a dlaczego akurat tak kurczowo trzymasz się tego forum?

janek > przyłączmy sie do kolegi, ja jestem za, a nawet przeciw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
marianek napisał:
przyłączmy sie do kolegi, ja jestem za, a nawet przeciw
Jak "siem" podnieca kolega "wnioskujacy"?

Ma "parcie" na POPARCIE!

Demokracji "muuuuuuuuuuuuuu" sie zachciewa.

a masz "majnus" 1

BTW
To do gledzacego o TROLACH.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
Deszcz Pierogów napisał:
Witam,

To nie Trolle, to kwiat Polskiej inteligencji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok