ZdzislawJonczyk napisał: chyba musze się bardziej wysilić na spychaczu zamykam kabine wiem co mam robic z nikim nie gadam tylko radio mi buczy i silnik he he dialog ze spychaczem a tu do ludzi trza wyjść,
NEXT napisał: ZdzislawJonczyk napisał: chyba musze się bardziej wysilić na spychaczu zamykam kabine wiem co mam robic z nikim nie gadam tylko radio mi buczy i silnik he he dialog ze spychaczem a tu do ludzi trza wyjść,
ZdzislawJonczyk napisał: jak tak wiele do spychniecia to czemu ja nie widze ?chyba slepy jestem no nie do końca wiec się trzeba uwijac bo latka leca he he
na zdjeciu widze, ze nosisz ciemne okulary, pewnie za ciemne i dlatego nie widzisz co mozna spychnac
hmm nic mnie w tej zafajdanej Polsce nie trzyma wiec do dzieła ale chyba ten pośrednik polski czyli jakas agencja to będzie nieodzowna ba 20 lat temu do stanów miałem jechać i lipa he he no to tu może wypali ho wtedy to miałem zapał ha ha młodzieńca
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.