Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

piekarnia - Norwegia

14 Posty
pawel gorsiak
(grosik841)
Wiking
Witam, czy sa w Oslo lub okolicy jakieś duze piekarnie, czy ich rynek jest tylko nastawiony na kawiarenki piekarnicze których jest duzo w Oslo ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
grosik841 napisał:
Witam, czy sa w Oslo lub okolicy jakieś duze piekarnie, czy ich rynek jest tylko nastawiony na kawiarenki piekarnicze których jest duzo w Oslo ?

A dlaczego pytasz ? Chcesz wybadac rynek czy chcesz hurtowo chleb kupowac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
pawel gorsiak
(grosik841)
Wiking
Szukalem w google wyskakuja, ale same kawiarenki ktore oferuja pieczywo a duzych nie znalazlem i dlatego napisalem na forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
alexkawa napisał:
flink napisał:
grosik841 napisał:

A dlaczego pytasz ? Chcesz wybadac rynek czy chcesz hurtowo chleb kupowac?

off topic: o k# frontman RATM tez w Norwegii? D kryzys pelna geba

a tak se wpadlem na truskawki dawno temu i tak jakos zostalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Przyczłap Bulbulatora
(kissmydick)
Początkujący
I na chuj otwieracie paszcze? Koleszka pyta, to pyta. Znacie odpowiedź to jej użyczcie, a nie znacie, to nie leczcie swoich polaczkowych kompleksów na forum. Każdy, taki jak wy, cwel-hejter udowadnia, że nie ma innego życia poza tym forum, bo jest zasrańcem, bez znajomości języka i perspektyw na coś więcej niż bycie norkowskim sługusem. Więc mordy w kubeł cioty !!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
kissmydick napisał:
I na chuj otwieracie paszcze? Koleszka pyta, to pyta. Znacie odpowiedź to jej użyczcie, a nie znacie, to nie leczcie swoich polaczkowych kompleksów na forum. Każdy, taki jak wy, cwel-hejter udowadnia, że nie ma innego życia poza tym forum, bo jest zasrańcem, bez znajomości języka i perspektyw na coś więcej niż bycie norkowskim sługusem. Więc mordy w kubeł cioty !!!!!!!!
twoj post w huj wniosl w dyskusje pajacu....

skoro google tak Ci mowi to co chcesz wiedeziec wiecej???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Przyczłap Bulbulatora
(kissmydick)
Początkujący
Do wnoszenia chuja do dyskusji to powinieneś być już przyzwyczajony, bo swoją osobą poszerzasz zacne grono owych. Więc dołącz, dla dobra innych, do grona tych, którzy ryj powinni wystawiać tylko w NAV za zasłużonymi koronami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
kissmydick napisał:
Do wnoszenia chuja do dyskusji to powinieneś być już przyzwyczajony, bo swoją osobą poszerzasz zacne grono owych. Więc dołącz, dla dobra innych, do grona tych, którzy ryj powinni wystawiać tylko w NAV za zasłużonymi koronami.
no mnie sie naleza jak psu buda.... tak jak i inne dodatki z norweskiego panstwa... kolejny frajer co to wszystkiego zazdrosci tym co tu przyjechali przed nim.... dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Przyczłap Bulbulatora
(kissmydick)
Początkujący
Miłej nocy Yatsek A przed snem spójrz na swoje konto i zastanów się. A po zastanowieniu pomyśl, że ja tu przyjechałem z polskim kapitałem i od razu zacząłem od własnej firmy. Jestem tu 5 lat a NAV to znam wyłącznie z opowieści. "no mnie sie naleza jak psu buda.... tak jak i inne dodatki z norweskiego panstwa" czyli żresz ochłapy jakie, między innymi ja, zrzucam ci pod stół mizerniaku. Ale po tej, tandetnej z twojej strony, dyskusji czuję się wciąż dobrze. Wielu osobom tu pomogłem, ale poczucie, że moja praca żywi też śmiecia twojego pokroju mnie cieszy. Jak widać oboje idziemy spać z radosnymi minami Lubię cię polski pasożycie Fajnie że tu jesteś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Malgorzata Peszynska
(Margarett)
Wiking
Bakers AS, avd.Økern
Baker Hansen
Mesterbakeren AS
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1