Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

praca - Norwegia

Czytali temat:
(1149 niezalogowanych)
14 Posty

(ZdzislawJonczyk)
Wiking
kurde jak znaleźć prace będąc jeszcze w Polsce hmm języka nie znam,szukałem ogłoszeń jestem operator spycharki i nic tylko koparki nawet byle co jak tu znalezdz????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
po pierwsze poszukaj słownika bo trzeba się napocić żeby Cię rozszyfrować, o pracę nie jest aż tak ciężko musisz iść do biedronki i popytać, poszukaj na google, kup sobie gazetę i bierz się chłopie za robotę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
ZdzislawJonczyk napisał:
kurde jak znaleźć prace będąc jeszcze w Polsce hmm języka nie znam,szukałem ogłoszeń jestem operator spycharki i nic tylko koparki nawet byle co jak tu znalezdz????

cienrzko bendzie cokolfiek ZNALEZDŹ bez jenzyka pszynajmniej angielzkiego albo norwezkiego....zpruboj pszez posrednikuf w Polzce....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ZdzislawJonczyk napisał:
?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(ZdzislawJonczyk)
Wiking
no to pozostaje mi kuć choć angielski hmm ale jak się 12 jebie godzin na spychaczu w Polsce za grosze to do nauki jezyka trochę brak inwencji twórczej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
co Ty chcesz w Norwegii robić ? papiery na norweski masz chociaż przetłumaczone? ucz się norweskiego bo jedziesz do Norwegii !!! czy to jest tak ciężko się zorientować że tu się po norwesku mówi ? Norwegia - norweski Anglia - angielski Polska - polski ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
ZdzislawJonczyk napisał:
no to pozostaje mi kuć choć angielski hmm ale jak się 12 jebie godzin na spychaczu w Polsce za grosze to do nauki jezyka trochę brak inwencji twórczej

lepiej norwezki...bendzie ci latfiej znalezdz prace....

....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
KonkoN napisał:
co Ty chcesz w Norwegii robić ? papiery na norweski masz chociaż przetłumaczone? ucz się norweskiego bo jedziesz do Norwegii !!! czy to jest tak ciężko się zorientować że tu się po norwesku mówi ? Norwegia - norweski Anglia - angielski Polska - polski ...

z tym to roznie bywa......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
oj źle się dzieje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(ZdzislawJonczyk)
Wiking
chyba musze się bardziej wysilić na spychaczu zamykam kabine wiem co mam robic z nikim nie gadam tylko radio mi buczy i silnik he he dialog ze spychaczem a tu do ludzi trza wyjść,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok