nelli pisała na innych tematach,że ma dziecko z porażeniem mózgowym,żyje jej się super,jest 3 lata i też 5 lat,sama juz nie wie ile chyba, dostali dom i czeka na samochód,bo dziecko jest na wózku inwalidzkim,poszukuje adwokata polskiego mówiacego po norwesku,szuka pracy przy sprzataniu lub jako opiekunka do dziecka,szuka mam albo ludzi z Larvik a dziś boi się o dzieci i były partner wyrzuca ja z mieszkania na dodatek robi mase błedów ort.
Po takich chaosach jak dla mnie cóż można wywnioskować

jak dla mnie to ma prawo bać się o dzieci bo rózowo jej zycia nie widzę...mało tego na rozgarnięta kobiętę nie wyglada z tego co mozna wyczytac...ja mogę jej tylko współczuć...myslę też,że będzie jej potrzebny adwokat jak nie dzis to niebawem
Jesli przeczytasz ten post to adwokat Polski jest w Oslo reklama jego miesci się na boku tego forum,jeśli dalej porzebujesz adwokata lub jesli bedziesz potrzebowała to dzwoń do niego mimo,że mieszkasz w Larvik,tutejsi mecenasi jezdżą po całej Norwegii...moja rada lepiej abys do niego dzwoniła już w poniedziałek...masz dzieci,mieszkanie z komuny i problemy w rodzinie,jesteś całkowicie na państwowym więc nie ignoruj tych problemów...pozdrawiam