zubsterrro napisał:
glupich? myslisz o mnie to sie mylisz koleszko, po 1 najslabsi odpadaja, po drugie wyjscie ze strefy komfortu nie jest dla wszystkich I nie w tym przypadku dla Ciebie, masz zamniety umysl, nie rozumiesz systemu, potrafisz byc bardzo dobrym pracownikiem, a ja skupiam sie by byc dobrym liderem I wraz ze swoja grupa tworzymy cos wielkiegi I kazdy ma swiadomosc tego ze 1 rok musisz poswiecic na nauke po 3 katach bedziesz oplacanym w pelni dystrybutorem niezaleznym po 5 latach zarobisz milion w rok po 7 latach world class to hak studia chlopaczku z budowlanki nikt ci nie da za darmo zarabiac milionow, nie vhcoal bym sie chwalic ale mysze na swoim przykladzie pokazac ze w zeszlym roku wydalem kolo 6tys euro na same szkolenia u M. Grzesiaka, K. Dunowskiego I innych trenerow rozwoju osobistego przesluchalem w huj szkolen o marketingu sieciowym I przeczytalem sporo ksiazek tematyce wzbogacania sie I moje zycue sie zmienilo o 180stopni, zarabiam bogace sie I mam cel a ty masz co? 20,000 kr. miesiecznie I 40 lat peacy przed soba, prosze cie nie komentuj bo nie masz pojecia chcesz byc madrzejszy od Tima Salesa? Wkurwilss mnie idioto! shut your mouth down
Taaa,urzekajace. 6k€ to moze i widziales, ale w audiotele, a jezeli nawet je miales i wydales na szkolenia, to jestes glupszy niz myslalem i zadne argumenty do twojej glowy nie dotra.
Pewnie to Grzesiak z podwinietymi rekawami wyprezony probowal kotwiczyc w twojej glowce jakiez komunaly przy pomocy NLP. Tandetna perswazja wypacza sens tego co ci wpajali.
Moze gdybys zamiast wydawac tysiace na szkolenia poczytal Greenfielda, Perlsa za pare dolcow, twoj leb nabrałby odrobiny sceptycyzmy.
Nic nie piszesz jednak o wlasnych milionach, jedynie o dlugiej i wyboistej drodze do nich. Awans na zloto, brylanty...jak tak dalej pojdzie to zabraknie Ci kruszcu by nazwac wlasne osiagniecia.
Jednak najbardziej intryguje mnie w jaki sposob wyantycypowales w tej "madrej glowie" ze zarabiam 20k, a nie miliony? Myslenie stereotypami zle sie moze konczyc w twojej branzy.
Tymczasem to co "osiagniesz" za 7 lat, ja mam ty od dawna
Wyglada na to, ze wszystkie kursy ktore odbyles sa niewiele warte, proponuje kurs kontrolowania emocji.