Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Jozef Mozdzen polarisfit2 polaris (4046 niezalogowanych)
15 Postów
Krzysztof Zuba
(zubsterrro)
Wiking
podjales sie nic nie zrobiles I odpadles, slaby byles, ile jsiazek przeczytales, na ilu szkoleniach byles? I gdzie pracujesz teraz? pozdrawiam kolego z broda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
zubsterrro napisał:
a co ty masz za doswiadczenie? w czym ze kolezanka ci powiedziala? bo jest slaba tak jak I ty, posiesz w domu po pracy jak ja masz I pij piwo a nie krytykuj czegos jak nie masz pojecia piczytaj kilka ksiazek np. Roberta Kiyosaki albo t harv eker, oraz o biznesie XXI w.

A to tez sam guru, ktory pisuje ksiazki dla bezrobotnych? Ten co nie splaca wlasnych dlugow w kwocie 24 miliony$ ?
www.forbes.com/sites/helaineolen/2012/10...or-dad-bankrupt-dad/

Najlepszy sposob na zarobienie 1 milion$ - napisz ksiazke "jak zarobic milion $"

te ksiazki maja taka wartosc merytoryczna, jak rulon, ktory wisi u mnie w lazience na zaszczytnym miejscu obok kibla.

Coz...glupich nie sieja, a ludzka chec szybkiego wzbogacenia sie jest wieczna. Jakos ze 2 lata temu na MN nastapil wysyp osobnikow z podobnymi "zlotymi radami" oratorsko uroczo perorowali, pokazywali tabelki. Ja poprosilem tylko, by pojawili sie za rok i pokazali pelen trzos - niestety nigdy nie wrocili, a ich kosci bieleja na wszystkich kontynentach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Krzysztof Zuba
(zubsterrro)
Wiking
glupich? myslisz o mnie to sie mylisz koleszko, po 1 najslabsi odpadaja, po drugie wyjscie ze strefy komfortu nie jest dla wszystkich I nie w tym przypadku dla Ciebie, masz zamniety umysl, nie rozumiesz systemu, potrafisz byc bardzo dobrym pracownikiem, a ja skupiam sie by byc dobrym liderem I wraz ze swoja grupa tworzymy cos wielkiegi I kazdy ma swiadomosc tego ze 1 rok musisz poswiecic na nauke po 3 katach bedziesz oplacanym w pelni dystrybutorem niezaleznym po 5 latach zarobisz milion w rok po 7 latach world class to hak studia chlopaczku z budowlanki nikt ci nie da za darmo zarabiac milionow, nie vhcoal bym sie chwalic ale mysze na swoim przykladzie pokazac ze w zeszlym roku wydalem kolo 6tys euro na same szkolenia u M. Grzesiaka, K. Dunowskiego I innych trenerow rozwoju osobistego przesluchalem w huj szkolen o marketingu sieciowym I przeczytalem sporo ksiazek tematyce wzbogacania sie I moje zycue sie zmienilo o 180stopni, zarabiam bogace sie I mam cel a ty masz co? 20,000 kr. miesiecznie I 40 lat peacy przed soba, prosze cie nie komentuj bo nie masz pojecia chcesz byc madrzejszy od Tima Salesa? Wkurwilss mnie idioto! shut your mouth down
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
zubsterrro napisał:
glupich? myslisz o mnie to sie mylisz koleszko, po 1 najslabsi odpadaja, po drugie wyjscie ze strefy komfortu nie jest dla wszystkich I nie w tym przypadku dla Ciebie, masz zamniety umysl, nie rozumiesz systemu, potrafisz byc bardzo dobrym pracownikiem, a ja skupiam sie by byc dobrym liderem I wraz ze swoja grupa tworzymy cos wielkiegi I kazdy ma swiadomosc tego ze 1 rok musisz poswiecic na nauke po 3 katach bedziesz oplacanym w pelni dystrybutorem niezaleznym po 5 latach zarobisz milion w rok po 7 latach world class to hak studia chlopaczku z budowlanki nikt ci nie da za darmo zarabiac milionow, nie vhcoal bym sie chwalic ale mysze na swoim przykladzie pokazac ze w zeszlym roku wydalem kolo 6tys euro na same szkolenia u M. Grzesiaka, K. Dunowskiego I innych trenerow rozwoju osobistego przesluchalem w huj szkolen o marketingu sieciowym I przeczytalem sporo ksiazek tematyce wzbogacania sie I moje zycue sie zmienilo o 180stopni, zarabiam bogace sie I mam cel a ty masz co? 20,000 kr. miesiecznie I 40 lat peacy przed soba, prosze cie nie komentuj bo nie masz pojecia chcesz byc madrzejszy od Tima Salesa? Wkurwilss mnie idioto! shut your mouth down.
To na chu. tu piszesz?
kolejny co dostałam wyplate 30k i myśli ze milioner? Jedz na swym koniu i zobacz co będzie za pięć lat
Nie jest sztuką mieć kase, sztuka jest byc bogatym Ci z Ambergniot tez mysleli ze trafili żyle zlota
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
zubsterrro napisał:
podjales sie nic nie zrobiles I odpadles, slaby byles, ile jsiazek przeczytales, na ilu szkoleniach byles? I gdzie pracujesz teraz? pozdrawiam kolego z broda

gdzies to juz slyszalem o tych ksiazkach panie Zabka

Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
154 Posty
Asgota Okrutny
(Asgota)
Stały Bywalec
zubsterrro napisał:
...w zeszlym roku wydalem kolo 6tys euro na same szkolenia u M. Grzesiaka, K. Dunowskiego...
...przesluchalem w huj szkolen...
... I przeczytalem sporo ksiazek...

to teraz juz wiadomo skąd Grzesiaka stać na mercedesa
za szkolenia tez trzeba płacić ze juz nie wspomne o ksiazkach...

jezeli sie myle to zaprzecz ale z mojego doswiadczenia tak własnie wynika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
zubsterrro napisał:
glupich? myslisz o mnie to sie mylisz koleszko, po 1 najslabsi odpadaja, po drugie wyjscie ze strefy komfortu nie jest dla wszystkich I nie w tym przypadku dla Ciebie, masz zamniety umysl, nie rozumiesz systemu, potrafisz byc bardzo dobrym pracownikiem, a ja skupiam sie by byc dobrym liderem I wraz ze swoja grupa tworzymy cos wielkiegi I kazdy ma swiadomosc tego ze 1 rok musisz poswiecic na nauke po 3 katach bedziesz oplacanym w pelni dystrybutorem niezaleznym po 5 latach zarobisz milion w rok po 7 latach world class to hak studia chlopaczku z budowlanki nikt ci nie da za darmo zarabiac milionow, nie vhcoal bym sie chwalic ale mysze na swoim przykladzie pokazac ze w zeszlym roku wydalem kolo 6tys euro na same szkolenia u M. Grzesiaka, K. Dunowskiego I innych trenerow rozwoju osobistego przesluchalem w huj szkolen o marketingu sieciowym I przeczytalem sporo ksiazek tematyce wzbogacania sie I moje zycue sie zmienilo o 180stopni, zarabiam bogace sie I mam cel a ty masz co? 20,000 kr. miesiecznie I 40 lat peacy przed soba, prosze cie nie komentuj bo nie masz pojecia chcesz byc madrzejszy od Tima Salesa? Wkurwilss mnie idioto! shut your mouth down

Taaa,urzekajace. 6k€ to moze i widziales, ale w audiotele, a jezeli nawet je miales i wydales na szkolenia, to jestes glupszy niz myslalem i zadne argumenty do twojej glowy nie dotra.
Pewnie to Grzesiak z podwinietymi rekawami wyprezony probowal kotwiczyc w twojej glowce jakiez komunaly przy pomocy NLP. Tandetna perswazja wypacza sens tego co ci wpajali.

Moze gdybys zamiast wydawac tysiace na szkolenia poczytal Greenfielda, Perlsa za pare dolcow, twoj leb nabrałby odrobiny sceptycyzmy.

Nic nie piszesz jednak o wlasnych milionach, jedynie o dlugiej i wyboistej drodze do nich. Awans na zloto, brylanty...jak tak dalej pojdzie to zabraknie Ci kruszcu by nazwac wlasne osiagniecia.

Jednak najbardziej intryguje mnie w jaki sposob wyantycypowales w tej "madrej glowie" ze zarabiam 20k, a nie miliony? Myslenie stereotypami zle sie moze konczyc w twojej branzy.

Tymczasem to co "osiagniesz" za 7 lat, ja mam ty od dawna
Wyglada na to, ze wszystkie kursy ktore odbyles sa niewiele warte, proponuje kurs kontrolowania emocji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Krzysztof Zuba
(zubsterrro)
Wiking
ok no to zobaczymy, w takim razie co bedzie za piec lat kolego, ja zycze tobie wszystkiego dobrego, a tak na marginesie widze ze twoja swiadomosc transtendencyjna wplywa na twoje ego w takim stopni ze nie pozwala ci przeklnac starych przekonan ktore wpoili twoi znajomi I rodzina z wieku mlodosci, zmien sie a wszystko dla ciebie sie zmieni. ja pracuje dla ludzi nie dla pieniedzy, kasa to rzecz podzedna I wynagradza mnie za moje zaangaaowanie. all the best
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Krzysztof Zuba
(zubsterrro)
Wiking
masz racje akurat od Nlp sie wszystko zaczelo, a o kurs kontrolowania emocji tez sie z toba zgodze, ale chyba bardziej tobie by sie przydal skoro uwazasz ze ktos jest glupszy niz ty wcale z nim nie rozmawiajac, wydaje mi sie ze prubujesz udowodnic sobie swija racje bo jestes typem czlowieka ktory ma zawsze race, ja z doswiadczenia wiem ze tacy ludzie nie sa dobrzy w relacjach z ludzmi ani w bizesach w network marketingu, ja milionow nie zarabiam jak zapewne Ty, mam nadzieje ze kiedys dojde do twojego poziomu I zapewne mogl bym sie od ciebie wiele nauczyc w biznesie, ale nie sadze jednak po tym jak wypowiadasz sie na temat master trenerow o ksztaltowaniu swojej osobowosci. zycze ci wszystkiego dobrego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Krzysztof Zuba
(zubsterrro)
Wiking
tak trzeba wydac dobrze sadzisz, ale ja osobiscie uwazam ze sa one bardzo wartosciowe, ale jak wiadomo na swiecie nie kazdy lubi to samo, nie kazdy jest stworzony do tego samego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok