Ja to juz naprawde nie wiem, co sie dzieje.Do tej pory wszystko bylo dla mnie jasne.Ale od kilku dni zupelnie stracilem orientacje.A zaczelo sie od slynnej deklaracji frankfurckiej europosla PO J.Protasiewicza ,ktory ,jak wiadomo uznal za stosowne ,aby na najwiekszym lotnisku w Niemczech wyznac prosto w oczy celnikowi niemieckiemu Credo kaczofaszystowskich antysemitow-"Heil Hitler"
Zaraz po tym wydarzeniu nasz ukochany donaldu oraz rownie ukochany radku ostro zabrali sie za,do tej pory uznawanego przez nich za porzadnego,poprawnego i demokratycznego, bylego oficera KGB wladimira i oskarzyli o miedzynarodowy rozboj i terroryzm.Jak by tego wszystkiego bylo jeszcze malo nasza ulochana partia milosci,poprawnosci ,wyznajaca wartosci europejskie,wciagnela na swoja liste wyborcza znanego chuligana pisowskiego,zatwardzialego homofoba,antysemite,rasiste,wielbiciela Pinocheta –Michla Kaminskiego.Jesli mi nie wierzycie, to przeczytajcie ,co gazeta wyborcza pisala o nim w 2009 roku:

wyborcza.pl/1,76842,6837893,Kaminski_ciazy_torysom.html

Jesli sprawy beda szly w takim tepie ,to donaldu niedlugo wciagnie Macierewicza do rzadu.

I co wy na to kochane bezmozgowe lemingi?

A na oslode, szef kampani wyborczej PO do Parlamentu EU Tadeusz Zwiefka :

Czasy sie zmieniaja i tylko kandydaci na zjazd pozostaja ci sami.