Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

podejmiemy pracę w Norwegii. - Norwegia

Czytali temat:
(3448 niezalogowanych)
12 Posty
Michał Matulka
(misiekpp)
Wiking
(interesuje nas praca z zakwaterowaniem)
Witam.
wraz z moją dziewczyną szukamy pracy na terenie Norwegii. Anna jest młodą, inteligentną, elokwentną, rezolutną kobietą mająca doświadczenie w pracy z klientami. Jest miła, dobrze wychowana i ambitna. Lubi pracować i wykonywać swoje obowiązki na 110 %. Chętnie uczy się nowych rzeczy i zdobywać nowe doświadczenia. Ja również 26 latek Michał, mam spore doświadczenie w gastronomii, od 6 lat samodzielnie prowadzę kuchnię w przedszkolu na 180 dzieci, ponadto równocześnie pracuje we włoskiej pizzerii na stanowisku kucharz - pizzer. Nie boję się nowych wyzwań nie tylko w kuchni ale również w życiu. Jestem otwarty na zdobywanie doświadczenia w swoim fachu jak również w zupełnie innej gałęzi usług lub przemysłu. Jesteśmy nauczeni ciężkiej sumiennej pracy. Posługujemy się językiem angielskim na poziomie umożliwiającym porozumienie się, oraz jesteśmy w trakcie nauki języka norweskiego. Praca jaka nas interesuje to prowadzenie gospodarstwa, praca w hotelu, restauracji, praca przy produkcji. zaprasZam do kontaktu michallmatulka@gmail.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Czesc!

PS
Jaka bedzie wasza reakcja na to:

Witam, jestem mlodym inteligentnym facetem przed trzydziestka, posiadam duze doswiadczenie w pracy laboratoryjnej: szpital, uniwersytet., Wszystkie swoje obowiazki wykonuje na 120%. Chetnie podejme prace w Polsce, ale jezyka polskiego jeszcze nie znam, za to wyrazam chec nauki. 0
Mieszknie musi miec minimum 60 m2, najlepiej w centrum duzego miasta, abym nie musial marnowac czasu na dojazd do pracy. A zapomnialbym, moja zona tez potrzebuje pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Michał Matulka
(misiekpp)
Wiking
Jeśli chcesz udzielić jakiś rad lub wyciągnąć rękę w naszą stronę proszę o napisanie czegoś co może nam pomóc jeśli nie - proponuję nie zawracać głowy i nie pisanie tego typu wiadomości gdyż są one nie potrzebne i nie pomocne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
misiekpp napisał:

Witam.
wraz z moją dziewczyną zaprasZam do kontaktu michallmatulka@gmail.com[/quote]

...trojkat,czy jak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Ech,
Zastanow sie i odpowiedz na moj post.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Michał Matulka
(misiekpp)
Wiking
Ciagnij się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
...aha,to taki kontakt!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
misiekpp napisał:
Ciagnij się

Wiedz, ze twoj post wyglada rownie durnie jak moj.

Nikt, ot tak sobie nie da ci pracy i zakwaterowania w Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Michał Matulka
(misiekpp)
Wiking
Na początek: ciagnij się nie było do Ciebie, po drugie nie uważam tego postu za durny a ewentualnie durne mogą być odpowiedzi na niego tak jak Twoja. Ja jeśli by ktoś szukał pracy w Polsce na takich "zasadach" jak napisałem, a mógłbym pomóc to na pewno bym odpisał że tak mogę, jeśli nie darowalbym sobie pisanie czegokolwiek. Nie rozumiem po co się tym interesujesz skoro nie możesz lub nie chcesz pomóc...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
misiekpp napisał:
Jeśli chcesz udzielić jakiś rad lub wyciągnąć rękę w naszą stronę proszę o napisanie czegoś co może nam pomóc jeśli nie - proponuję nie zawracać głowy i nie pisanie tego typu wiadomości gdyż są one nie potrzebne i nie pomocne.
W norweskojezycznym kraju szukasz pracy bez znasjomosci norweskiego!
UK czeka na Was
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok