Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
pozazycie napisał:
domiiina20 napisał:
witam czy mieszkajac w norwegi i jezdzac przez rok na polskich blachach placicie bramki ktore przychodza na polski adres zamieszkania?! i jeszcze jedno pytanie dlaczego jesli zaplace rachunak za bramki ktory przyszedl do polski przelew zostal zrealizowany oni ciagle wysylaja ten sam kwit iz barmki sa do zaplaty za ten sam termin za ktory zaplacilam.. czy ktos moze to kompetentni i skrupulatnie wytlumaczyc?

Z ciekawosci pytam ,po jakim czasie Tobie przyszlo?
Bo tez jezdzilam dlugo na pl rejest.i nic mi nie przyszlo.
Zas jak slysze u innych jednak przychodzi jak u ciebie.

Do mnie przyszło po roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
domiiina20 napisał:
z europarkingu właśnie i co zapłace któryś rachunek za bramki to i tak pzysylaja ciagle zeby placic ;/
pierwsze rachunki za bramki przyszy mi ok 4 miesiace po przyjezdzie do oslo.
Mam jeszcze jedno pytanie czy nie uwazacie ze dziwne jest to ze firma ktora zajmuje sie tymi bramkiami to euro parking a jego siedziba jest w uk moje pytanie mianowicie jest takie czy siedziba mieszczaca sie w uk moze sciagac oplataty za rachunki w norwegi z samochodow na polskich blachcach czy ktos sie orjetuje czy to aby normalne??
i czy jest tu jakas osoba ktora nie placila wogole tych bramek i czy cos przyszlo o jakims wezwaniu do sadu albo tym podobne i po jakim okrsie czasu?!

Norwegia jest stowazyszona z EU wiec ??? skad te głupie pytanie...sadu nie potrzeba ..sprzedadza Twoj dlug polskiej firmie windykacyjnej i zamiast 100zl...to bedzie 1000zl...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
dominika wychódzka
(domiiina20)
Wiking
tak poprostu chcialm zapytac sie co o tym sadza ludzie przeciez to forum a jesli rachunki przychodza do mieszkania w polsce w ktorym nikt nie mieszka (czyt ja) ale jestem tam zameldowana jednak ze nie jestem fizycznie w polsce niby jak mam to palcic przeciez to nie jest do udowodnienia..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Przemko napisał:

Z ciekawosci pytam ,po jakim czasie Tobie przyszlo?
Bo tez jezdzilam dlugo na pl rejest.i nic mi nie przyszlo.
Zas jak slysze u innych jednak przychodzi jak u ciebie.[/quote]

Do mnie przyszło po roku[/quote]

A do mnie od 2006 nic nie przychodzi i i ... z tad sie pytalam.
Bo auto po 3 latach pojechalo do pl.
I do dzis cisza,ale wiem ze ponoc po paru latach tez przychodzi.
A aaa mam tyciu tych bramek
I jak po mysle to moga przekroczyc wratosc mojego BRUMCUSIA
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
dominika wychódzka
(domiiina20)
Wiking
no wlasnie ja sie staram jakos"ominac" te bramki oczywiscie jak kazdy polak kombinuje dlatego tez pytam czy jest ktos komu przychodzily rachunki i nie placil i czy w pozniejszym okresie np rok dwa trzy mial z tym jakies problemy...jestem ciekawa jak to jest u innych mam zajomych ktorzy przyjezdzaja na sezon jezdza pl autem ile sie da nie placa chociaz do nich tez przychodza i jakos problemow z tym nie maja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Kolega napisał:

Norwegia jest stowazyszona z EU wiec ??? skad te głupie pytanie...sadu nie potrzeba ..sprzedadza Twoj dlug polskiej firmie windykacyjnej i zamiast 100zl...to bedzie 1000zl...[/quote]

a Kolega mogby to, tooo wypluc...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
pozazycie napisał:

I jak po mysle

nie wie rzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
domiiina20 napisał:
no wlasnie ja sie staram jakos"ominac" te bramki oczywiscie jak kazdy polak kombinuje dlatego tez pytam czy jest ktos komu przychodzily rachunki i nie placil i czy w pozniejszym okresie np rok dwa trzy mial z tym jakies problemy...jestem ciekawa jak to jest u innych mam zajomych ktorzy przyjezdzaja na sezon jezdza pl autem ile sie da nie placa chociaz do nich tez przychodza i jakos problemow z tym nie maja.

No co ty żadne problemy tylko w gratisie dostajesz firme windykacyjną a później komornika to tak na marginesie a tak serio to znam polaka co mieszkał w No teraz mieszka w Polsce i boryka się z zajebistym długiem za bramki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
najlepiej poczekac dluzej.....windykacja pewna... a dowod jest..zdjecie z przejazdu bramek....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
pozazycie napisał:

I jak po mysle

nie wie rzę

Zgłoś wpis