Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Jozef Mozdzen polarisfit2 polaris (4046 niezalogowanych)
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
zubsterrro napisał:
ja pracuje dla ludzi nie dla pieniedzy, kasa to rzecz podzedna I wynagradza mnie za moje zaangaaowanie. all the best

A dla mnie pracuja ludzie, a w biznesie kieruje sie tylko i wylacznie zyskiem. Moze dlatego ludzie maja prace caly rok.Moze kiedys, zamiast jakiegos szkolenia, poczytaj co mowia oponenci o waszych hipotezach. Zastosuj analize SWOT i wyjdzie gdzie tak naprawde sie znajdujesz.
Tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Krzysztof Zuba
(zubsterrro)
Wiking
analize swot przerabialismy ze swoja grupa nie raz na szkoleniach, nie chcialbym sie z toba sprzeczac poniewaz widze ze masz wieksze pojecie biznesowe niz ja, ale na produkty firmy z ktora ja wspolpracuje jest duze zapotrzebowanie na rynku, nie wiem czy by cie to przekonalo ze firma w przeciagu 3,5 roku od wydania pierwszego produktu na rynek miala obroty ok 1 miliarda dolarow z tego wyplacila swoim dystrybutorom 50% jest to branza wellness I zwazywszy na gmo I to co sporzywamy jest to temat jak najbardziej powazny I jest zapotrzebowanie rynku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a to już wymyślono jakiś produkt, co to go się nie da taniej sprzedać np w sieci
tylko lepiej się wyjdzie rozprowadzać to przez domokrążców
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Krzysztof Zuba
(zubsterrro)
Wiking
nie nazwal bym siebie domokrazca, a firma daje mozliwosc zarobku ludziom a nie bieze zywkimdla siebie, nie rozmumiesz systemu network marketingu kopego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
zubsterrro napisał:
nie nazwal bym siebie domokrazca, a firma daje mozliwosc zarobku ludziom a nie bieze zywkimdla siebie, nie rozmumiesz systemu network marketingu kopego

Kszysiu, nie ekscytuj sie tak. My sie na forum relaksujemy. Twoje sukcesy badz porazki sa mi obojetne, wiec zycze tytulu meteorytowego sprzedawcy, milionow za lat 7 i porzadnej igly, bys sposcil powietrze z tego balona.

Tymczasem na Krymie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
mimo wszystko w dalszym ciągu
w oczekiwaniu na Ranczo w TV1
możemy się zastanawiać
co to za produkt taniej firmie wyjdzie sprzedać przez domokrążców
czy jak inni wolą
naciągaczy, wpychaczy kitu, bajerantów itp
no co to może być teraz
kiedyś to pamiętam były odkurzacze firmy Rainbow , albo proszek do prania w Amwayu
ileż to pociechy miałem jak przyjąłem w domu takiego domokrążcę
bo żona namawiała, że za pokaz zestaw noży dają
a on pidolił i pidolił i za coś ponad 2 tysiące $ chciał mi okazyjnie odkurzacz wcisnąć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Krzysztof Zuba
(zubsterrro)
Wiking
nie jest to profesjonalne rozmawiac o biznesie na forum I bylo by to moim bledem gdybym napisal tobie nazew swojej firmy poniewaz zaraz wynalazl bys smieci na rozne tematy I powstala by sprzeeczka I niechciqna antyreklama pozdrawiam .... a puin na to? nobla mu dqjcie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tak i się domyślam, że
oferujesz wyśmienity towar
i to tylko dla osób wartych zaufania
bo dla plebsu to firma nie ma go czasu produkować
a zresztą to i wstyd dla firmy by był straszny, gdyby to jakiś cham nabył
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Krzysztof Zuba
(zubsterrro)
Wiking
nie zrozum mnie zle kolego nie uwazam cie za plebsa ani hama, chetnie byc cie zapoznal z produktem ale nie na forum portalu spolecznosciowego, a lubisz I interesujesz sie zdrowa zywnoscia?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
154 Posty
Asgota Okrutny
(Asgota)
Stały Bywalec
jasta interesuje się tylko zdrową zywnościa domowego pochodzenia

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok