Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Problem ze Spare Bank - Norwegia

Czytali temat:
Marek D. Jacek Koko Matbud91 (908 niezalogowanych)
6 Postów
Marcin Maldzis
(MarcinMaldzis)
Wiking
Mam problem z wypłaceniem większej ilości pieniędzy w kasie banku Spare Bank. Czy jest może ktoś zorientowany jakie zasady panują w tym banku i dla czego bank nie chce wypłacić pieniędzy...twierdzą że mogę wypłacić tylko 1 raz w tygodniu 9900kr i to wszystko nie udzielają więcej informacji...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
MarcinMaldzis napisał:
Mam problem z wypłaceniem większej ilości pieniędzy w kasie banku Spare Bank. Czy jest może ktoś zorientowany jakie zasady panują w tym banku i dla czego bank nie chce wypłacić pieniędzy...twierdzą że mogę wypłacić tylko 1 raz w tygodniu 9900kr i to wszystko nie udzielają więcej informacji...a ile chcesz wypłacic i po co ci tyle gotówki w garsci?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Marcin Maldzis
(MarcinMaldzis)
Wiking
Więcej niż w poście a po co? Po prostu potrzebuję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
MarcinMaldzis napisał:
Więcej niż w poście a po co? Po prostu potrzebuję.to idz i im to powiedz, nie mam konta w spare ale w moim banku kiedys moglem wyplacic nawet 25tys. teraz nie wiem bo wole zrobic przelew. z bankomatu mam lilit 9900
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Stefan Drabina
(Jurgenk)
Wiking
9900 to możesz z bankomatu wypłacić i potem przez 7 dni ani korony więcej, tak to działa w bankomatach .Jesli potrzebujesz więcej gotówki udajesz się do Pani w okienku i wypłacasz ile masz na koncie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Marcin Maldzis
(MarcinMaldzis)
Wiking
tyle to ja wiem że idę do okienka ale problem w tym że nie chcą wypłacić właśnie w tym okienku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok