Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zwrot podatku. Pomocy :). - Norwegia

Czytali temat:
(750 niezalogowanych)
2 Posty
Klaudia Rudy
(KlaudiaRudy)
Wiking
Witam,
mam nadzieję, że piszę na odpowiednim forum,
po raz 2 przyszły mi dokumenty dotyczące podatku w Norwegii.
Pracowałam tam rok temu ok. miesiąca, po czym wróciłam do Polski, tym razem przyszło mi: Skatteoppgjør , co to konkretnie jest? I co należy z tym zrobić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
KlaudiaRudy napisał:
Witam,
Pracowałam tam rok temu ok. miesiąca, po czym wróciłam do Polski, tym razem przyszło mi: Skatteoppgjør , co to konkretnie jest?

I co należy z tym zrobić?

Najlepiej pójść do szklarza i poprosić by ten dokument oprawił w ramkę ze szkłem.
Następnie z gotowym elementem przyjść do domu i powiesić w swoim pokoju obok obrazka z pierwszej komunii i bierzmowania.

To
Wszystko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
do trzech razy sztuka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Klaudia Rudy
(KlaudiaRudy)
Wiking
I co należy z tym zrobić?[/quote]
Najlepiej pójść do szklarza i poprosić by ten dokument oprawił w ramkę ze szkłem.
Następnie z gotowym elementem przyjść do domu i powiesić w swoim pokoju obok obrazka z pierwszej komunii i bierzmowania.

To
Wszystko.[/quote]

O Matko, Jezu, Boże i wgl wszyscy jaki Ty bystry i zabawny, gwiazda internetów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
KlaudiaRudy napisał:
I co należy z tym zrobić?

To
Wszystko.

O Matko, Jezu, Boże i wgl wszyscy jaki Ty bystry i zabawny, gwiazda internetów.

Quo vadis Lingua Polonica?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
Doradca MultiNOR
(doradcamultinor)
Nowicjusz
KlaudiaRudy napisał:
Witam,
Pracowałam tam rok temu ok. miesiąca, po czym wróciłam do Polski, tym razem przyszło mi: Skatteoppgjør , co to konkretnie jest? I co należy z tym zrobić?

Skatteoppgjør to ostateczny wynik rozliczenia podatkowego. Dokument informuje m.in. o wysokości zwrotu podatku bądź dopłaty podatkowej. Jest to niezbędny dokument w kontekście ewentualnego złożenia odwołania od podatku / korekty zeznania podatkowego.

Informacje na temat odwołań od podatku można znaleźć tutaj: www.mojanorwegia.pl/odwolania_od_podatku.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok