Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jechać? Nie jechać? - Norwegia

Czytali temat:
(380 niezalogowanych)
10 Postów
Marek Marecki
(Mario855)
Wiking
Witam

Mam propozycje pracy i zastanawiam się nad wyjazdem. Jesli chodzi o stawke to będę negocjował. Jaka mniej więcej należy się stawka dla programisty maszyn? Chciałbym być zorientowany przed negocjowaniem.
Drugie pytanie: jakie widzicie minusy pracy w Norwegii? Plusy są oczywiste - moge odłożyć więcej niż zarabiam w Polsce i żyć normalnie Smile. Aha, i czy to prawda że norwegowie mają takie spokojne podejście do pracy? Dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
Mario855 napisał:
Witam

Mam propozycje pracy i zastanawiam się nad wyjazdem. Jesli chodzi o stawke to będę negocjował. Jaka mniej więcej należy się stawka dla programisty maszyn? Chciałbym być zorientowany przed negocjowaniem.
Drugie pytanie: jakie widzicie minusy pracy w Norwegii? Plusy są oczywiste - moge odłożyć więcej niż zarabiam w Polsce i żyć normalnie Smile. Aha, i czy to prawda że norwegowie mają takie spokojne podejście do pracy? Dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi.

Pozdrawiam

trudno powiedziec , musisz chyba sam sie przekonac na wlasnej skorze.

Zalezy gdzie trafisz. Zalezy jaka stawke dostaniesz, czy z norwegamibedziesz pracowal to nie wiadomo a jesli tak to zalezy na jakich trafisz

Wszystko zalezy od Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Mario855 napisał:
Witam

Pozdrawiam

Ciekawe jestem w jaki sposób i jakimi argumentami.
Nie podoba się to wypad ci powie i ....... będziesz potulny jak baranek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok