Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Karta Bankomatowa Id?? - Norwegia

Czytali temat:
Jerzy Ślusarczyk kubiszon1970@o2.pl DOMINIK2020 Sebastian26 (1574 niezalogowanych)
6 Postów
Przemek R...
(Przemek78)
Wiking
Witam ponownie.
Wczoraj poszedłem do swojego banku Dnb aby zamienić tymczasowy numer personalny na normalny i poprosiłem o zrobienie karty ze zdjęciem ale pan mi tłumaczył że od nowego roku weszła jakaś ustawa że Polakom nie będą wydawać w/w kart ze zdjęciem bo my się możemy posługiwać dowodami polskimi. Nie wiem jak to jest w praktyce może ktoś ma sprawdzone informacje na ten temat a jeśli to gdzie pójść wypytać o to. Może do skateetaten??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
sil36 napisał:
Witam ponownie.
Wczoraj poszedłem do swojego banku Dnb aby zamienić tymczasowy numer personalny na normalny i poprosiłem o zrobienie karty ze zdjęciem ale pan mi tłumaczył że od nowego roku weszła jakaś ustawa że Polakom nie będą wydawać w/w kart ze zdjęciem bo my się możemy posługiwać dowodami polskimi. Nie wiem jak to jest w praktyce może ktoś ma sprawdzone informacje na ten temat a jeśli to gdzie pójść wypytać o to. Może do skateetaten??

....że nie wydawane są nowe karty ze zdjęciem w banku tak jest.
Natomiast da się to ominąć, zamawiając karte przez neta jako np uszkodzoną na nową.
Ostatnio sobie tak zmieniłem i zdjęcie jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Przemek R...
(Przemek78)
Wiking
Ale Ty miałeś Taką kartę wcześniej i mieli Twoje zdjęcie Tak??? Czyli nie ma co liczyć teraz? I łazić wszędzie ze skatekortem gdy sie chce coś załatwić. Ciekawe czy tylko Polakom tak zrobili czy dla bułagrów i innnych tego typu też
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
sil36 napisał:
Ale Ty miałeś Taką kartę wcześniej i mieli Twoje zdjęcie Tak??? Czyli nie ma co liczyć teraz? I łazić wszędzie ze skatekortem gdy sie chce coś załatwić. Ciekawe czy tylko Polakom tak zrobili czy dla bułagrów i innnych tego typu też

Tak, zdjęcie było i jest to samo od początku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok