Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

mam glupia tesciowa czy ktos ma podobnie? - Norwegia

Czytali temat:
(2119 niezalogowanych)
11 Postów

(godejrowa)
Wiking
Mam glupia tesciowa i trudno mi to zaakceptowac. Staram sie nie przejmowac i nie zwracac uwagi na jej glupote ale czasami sie nie da.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Jak to czytam to widzę ze teściowa sama nie jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
twoja synowa jeszcze gorzej trafi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
godejrowa napisał:
Mam glupia tesciowa i trudno mi to zaakceptowac. Staram sie nie przejmowac i nie zwracac uwagi na jej glupote ale czasami sie nie da.
Nie ty pierwsza i nie ostatnia. Chyba w koncu nie bez powodu jest tyle kawalow o tesciowych

Moja rada - zawsze odpowiadac tesciowej tak lub masz racje, a robic co uwaza sie samemeu za stosowne.

Ale tesciowa z wami w Norwegii nie mieszka?

Osobiscie mam bardzo mila tesciowa, jednak troche egoisyczna. Wnuki na przyklad nigdy jej nie obchodza i nigdy nie ma checi ich zobaczyc (no moze te kilka godzin w Boze Narodzenie). Zawsze gdzies gania, zawsze zajeta i na odwiedziny nigdy nie ma czasu.
Tak, ze widzisz, nie ma ludzi perfekcyjnych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
godejrowa napisał:
Mam glupia tesciowa i trudno mi to zaakceptowac. Staram sie nie przejmowac i nie zwracac uwagi na jej glupote ale czasami sie nie da.zmień faceta na takiego co ma mądrą matke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok