Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

ginekolog - buskerud - Norwegia

178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
Witam, prosze pomózcie mi co mam robic.

Potzebuję kontaktu do ginekologa prywatnie najlepiej polskiego ale moze byc norweski, obojętnie, staramy się o dziecko od roku, jeżdzę do Polski robic badania i do swojej ginekolog ale nie da rady robic tego czesto ani robic monitorowania cyklu itp.

Czy ktos mi moze pomóc powiedziec co ja mam robic tu w Norwegii? gdzie się zgłsic by byc na bieżąco z lekarzem i robicj akies badania dostawac leki itp.

teraz na przykład mam pzepisany Clostilbegyt i powinnam zrobic po 5 dniach brania usg i zobaczyc jak wyglada pecherzyk a jak mam to zrobic tu ?? gdzie do zwyklego lekarza czekam dwa tygodnie na wizyte....

Poradzcie cos, co zaczynam sie zalamywac, bo nie mogę w pełni kontrolwac się w Polsce a tu to jakas masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Anna _
(anja_k)
Wiking
Polecam polskiego ginekologa Witold Szczęsny
adres: Sinsenklinikken, Lørenveien 55, 0580 Oslo
telefon: 23 37 47 57
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
dzięki, co prawda mam dwie godziny do oslo ale zawsze to jakas opcja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Witam, ja wlasnie bylam na wizycie u polskiego ginekologa w Nesbrukliniken - dr Piotr Wolos. Zrobil mi wszystkie potrzebne badania-zdjecia, pomierzyl malenstwo . ma dopiero 25mm bo to dopiero poczatek. Takze polecam , poniewaz jest blizej niz w Oslo i lekarz tez jest konkretny

www.nesbruplastikkirurgi.no/velkommen/1-news/9-gynekologi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Joanna S
(niuska1985)
Wiking
Zdecydowanie nie polecam dr Szczesnego w takich sprawach.Pol roku czekalam az napisze podanie do kliniki leczenia nieplodnosci. jeszcze klamal,ze to zrobil.potem nawet nie odbieral ode mnie telefonu. wkoncu zglosilam sie do fastlege i w ciagu 3tygodni mialam odpowiedz. w oslo leczeniem nieplodnosci zajmuja sie w rikshospitalet. Dostac sie tam mozna na wniosek lekarza, bo to on wszystko zalatwia. najpierw robi wszystkie mozliwe badania.niestety my dostalismy odmowe poniewaz maz jest nosicielem wzwb. w polsce nie jest to zadnym przeciwskazaniem do leczenia,dlatego moj fastlege skierowal nas na planowe leczenie do polski. ja jestem caly czas w pl,a maz przylatuje tylko na moment owulacji.niestety u nas naturalna metoda poczecie prawie jest niemozliwe (slabe nasienie) wiec co miesiac podchodzimy do inseminacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok