Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Marecki 55555555 55555555 Rafał klimek Jolanta Kubaszewska borys borys Mariola ... Wtf ? Nietak Rafał81 Grzybkiewicz Beata Pl alma78 Pippa Adrian Pranga Mateusz Pypno (5245 niezalogowanych)
25 Postów
Wiking
Hmm.... To z tego co piszesz to ja nie mam zadnych praw 50% ze mna i 50% z ojcem, 3 letnie dziecko ma miec dwa domy ? Moze mamusie tez ma miec dwie i nie wazne jakiego one sa wyznania ? Ja naprawde rozumiem ze dziecko potrzebuje ojca i jak najczestrzych kontaktow z nim ale nie zrozumiem jak dziecko 3 letnie ma mieszkac np. tydzien u ojca i tydzien u matki . Chyba wystarczy juz to ze tatus odszedl (i to jego byl wybor) to teraz dziecko ma tracic mame i kontakt z nia na tydzien bo jest z tata ? I to jest dobre dla dziecka tak malego
Skoro mamy z bylym partnerem takie same prawa to powiedzcie mi na jakie podstawie przemeldowalam dziecko pod nowy adres bez zgody ojca ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Beettii napisał:
Hmm.... To z tego co piszesz to ja nie mam zadnych praw 50% ze mna i 50% z ojcem, 3 letnie dziecko ma miec dwa domy ? Moze mamusie tez ma miec dwie i nie wazne jakiego one sa wyznania ? Ja naprawde rozumiem ze dziecko potrzebuje ojca i jak najczestrzych kontaktow z nim ale nie zrozumiem jak dziecko 3 letnie ma mieszkac np. tydzien u ojca i tydzien u matki . Chyba wystarczy juz to ze tatus odszedl (i to jego byl wybor) to teraz dziecko ma tracic mame i kontakt z nia na tydzien bo jest z tata ? I to jest dobre dla dziecka tak malego
Skoro mamy z bylym partnerem takie same prawa to powiedzcie mi na jakie podstawie przemeldowalam dziecko pod nowy adres bez zgody ojca ???

Twoj problem, to nie jest: co ja mam zrobic w nowej sytuacji dla mnie ?
Twoj problem jest: mialam MOJEGO faceta i mialam MOJE dziecko, a teraz nie mam ZADNEGO faceta i tylko "polowe" dziecka... "Okradli mnie", co ja mam zrobic, zeby wrocilo to co bylo !!! A najlepiej, to potrzebuje poparcia, ze ja jestem ta biedna i oszukana..... I co zrobic, zebym przynajmniej miala 100% dziecka !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Wiesz co Makaryna po twoim poscie nie chce mi sie juz kontynuowac tego tematu bo co poniektorzy wyciagaja mylne wnioski niestety Gdybys przeczytala dokladnie wszystkie moje posty i wypowiedzi innych to moze bys zrozumiala o co mi chodzi i jakie mam obawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
W Norwegii na pierwszym miejscu stawia sie dobro dziecka. Jezeli dziecko jest male, to nie jest zaraz tak, ze rodzice maja opieke 50-50%. Na ogol ustala sie wtedy glowneno opiekuna, najczesciej matke. Ojciec dostaje dni, czsami tylko godziny z jakimi moze widziec sie z dzieckiem. Reguly w jakich ma sie odbywac spotkanie ojca z dzieckiem tez sa ustalane.
Wiec nie przejmuj sie na zas, umow sie na to spotkanie z familiekontoret, przedstaw swoja sprawe jasno i spokojnie, powiedz czym sie martwisz. Na pewno sprawa sie ulozy. Wiec sie nie martw.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok