1 NOK
Sprzedam mojego niebieskiego mopeda Gamax Spillo.2007 rok przebieg 823km. Typowy moped dla dziewczyny, kobiety ktora lubi pomalu jezdzic max.predkosc ok 30km/h.Jazda po Oslo to sama przyjemnosc.Cena ...
Rok produkcji 1995 1,6 benzyna. Stan licznika 190000. Serwisowany co rok.Jestem wlascicielka od 2 lat i nie mialam zadnych problemow z autem kupilam je od starszej pani ktora tez dbala o niego. ...
Najpierw zapytałbym w Tolach czy na aucie nie wisi żaden bank, bo często i gęsto tak się zdarza. Po drugie skoro auto nie ma tablic to powinno Ci dać to do myślenia. Niech norek poda Ci wszystkie ...
robert x
24-08-2012 20:39
Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy takie kursy są organizowane w Norwegii? Czy wymagany jest język norweski podczas takiego szkolenia? I jaka jest cena takiego szkolenia oraz gdzie się odbywa? ...
witam.miałby ktoś sprzedać antene żebym mógł podłączyć cyfre?
.
Mam problem z moim noreskim nr lebara , przylecialam do polski i telefon z numerem dzialal przez tydzien , potem jednak wyswietlil sie komunikat '' nie dziala '', nie wiem co jest ...
Witam serdecznie, jestem zainteresowana kupnem opon zimowych 195 15" do Passata (Nokian, Continental). Nowe albo w bardzo dobrym stanie, najlepiej z felgami. Okolice Lillestrom, Strommen, Oslo. ...
Mam pewien problem. Wyjeżdżam niedługo do pracy do Norwegii i chciałabym oglądać tam polską TV. Kolega, który tam już jest ma cyfrowy polsat w abonamencie, ale niedługo wraca do Polski i dekoder ...
Poszukuje informatyka do pomocy z routerem !!!! Proszę o kontakt.
Michael S
13-08-2012 19:14
Hej poszukuje osoby , ktora potrafi ustawic antene satelitarna.
Michael S
13-08-2012 19:13
Witam szukam 2 części od tego silnika 1.9 DCi, pompe paliwową i stycznik swiec żarowych . Pozdrawiam
Poszukuję pomocy w ustawieniu anteny satelitarnej, cyfrowy polsat. Bergen. Zapłacę za pomoc w instalacji/instalację!!! Norweski nr tel 94480086
a kluczyk i dokumenty samochodu sa ???? jesli tak podaj typ ,benzyna,diesel, rocznik albo zadzwon 46388705
Witam! Czy ma ktoś taką taryfę? Jest dośc atrakcyjna ale? Nie znając norweskiego zmieniłem na nią ale nie wiem czy nie wpakowałem się w abonament. Doładowałem przez internet na tą taryfę z ...
sprxedam olej silnikowy MOBIL 10w40 1litr 80kr MOBIL 5w-40 1litr 100kr Olej na rozlewke
Szukam możliwości zrobienia przeglądu rocznego (wymiana oleju, filtry itp.)
Mieszkam w Stavanger. Jezeli masz mozliwosc poratowania,nie potrzebujesz,nie uzywasz badz masz dwie,to bardzo prosze o ladowarke do laptopa ASUS model F3U, moze byc tez kazda inna z pasujaca ...
Sprzedam 2 komputery stacjonarne za 200 NOK, nie wiem co jest w nich do zrobienia i z jakich części się składają, były używane, coś się zepsuło i stoją bezużyteczne. Mam też do sprzedania ...
Czesc! Jesli ktos orietuje sie gdzie moge oddac pralke do naprawy w Stavanger prosze o szczególy. Moze ktos jest fachowcem od takich rzeczy ?? Bede wdzieczna za namiary i z gory dziekuje!
witam wie ktos moze czy ktos tu w norwegi katalizatory skupuje
Sprzedam dwie oponki uzywane stan b. dobry firma REGAL PREMIUM CONTACT w rozmiarze 205/65/r16 cena 500nok tel 409 42 653
Witam, razem z kolega w przyszłym tygodniu udajemy się do Norwegii w okolice Oslo, jedziemy samochodem wiec możemy wziąć więcej rzeczy. Chciałem zapytać czy nie potrzebują Państwo czegoś z Polski ...
Witam. Oklejamy auta, bawimy się w stylizację. Wyklejamy reklamami. Wydruki na ploterze również wykonujemy, tu na miejscu w Norwegii. Wielu Polaków ma w Norwegii grube fury i chciałoby je ...
Witam! mam problem z ventelo.Otóż jakis czas temu zamówiłam droga elektroniczną usługi internetowe z ventelo.Czekałam dłuzszy czas i zero odezwu.W związku z tym że zależalo mi na czasie, ...
Dobry wieczór Przyszedł czas na nowe meble.. Zapoznałam się już z ofertą takich sklepów, jak: Ikea, Bohus, Living. Czy zna ktoś jakieś inne sklepy z meblami w Stavanger lub okolicach w ...
Witam wszystkich , poszukuję w w/w miastach serwisu który mógłby przeprowadzić test szczelności butli gazowej w instalacji LPG w aucie , potrzebny zabieg do legalizacji Instalacji Gazowej . ...
Czy ktoś mógłby mi w przybliżeniu określić jakiego typu jest instalacja elektryczna w Norwegii, chodzi mi o układ sieci. Pozdrawiam
Witam. Mamy w domy kominek ten ala koza w norweskim wydaniu i chciałbym wywalić go i pobudować na jego miejscu taki porządny typowy kominek . Ale rozmawiając z sąsiadem usłyszeliśmy nowinę że ...
witam.. pilnie szukam warsztatu w ktorym reguluja gaz w okolicach Oslo.. i 2 pytanie czy orientuje sie ktos, czy potrzeba jakies rekalibracji ustawien instalacjii na ktorej jezdzilem w polsce, ale ...
CAŁKIEM POWAŻNY TEMAT . --- Chciałbym uzyskać godne porady w Tym temacie , od Mechaników Samochodowych ... --- Którzy w Praktyce , mieli lub nadal mają , do czynienia z TĄ MARKĄ SAMOCHODÓW ... ...
witam , szukam dobrego warsztatu samochodowego w Drammen albo blisko mam Suzuki Baleno , ktore sypnelo sie po drodze na lotnisko Torp samochod jest blisko Drammen prawdopodobnie trzeba ...
a moze ma ktos do sprzedania 2 opony 14'' w jakimkolwiek stania zdatne do uzytkowania najlepiej na terenie oslo + wschodnie rejony? ;D
Witam Czy moze ktos podpowiedziec jak np.ogladac mecze Euro 2012 na kompie w Norwegii/moze oplacajac SMS w Polsce za mecz ? Na wiekszosci portali taka usluga wazna jest tylko jesli jestesmy na ...
Witam. Na sprzedaz kamper firmy Hymer mobile na podwoziu Peugeot 280l (J5). 1987, 2.5D, 290.000km. Auto zarejestrowane na 6 osob. Wymiary: dlugosc 6m, szer. 2.25m, wys 2,7m. Jak na rozmiary i wage ...
Fordi.pl to witryna ogłoszeniowa dla Polaków w Norwegii i w Polsce Serwis jest darmowy. Co oferuje Fordi.pl - Ogłoszenia z podziałem na kategorie i podkategorie - Zaawansowana ...
Ma tutaj ktoś quada? w PL sprawa rejestracji i uprawnień do kierowanie jest cały czas w toku ( nieustanne zmiany prawa). Jak to wygląda w No ?
Witam Wszystkich! No to potrzebuje samochód na miesiąc od 25 czerwca w Stavanger. Koleżanka koleżanki podobno wynajeła samochód za jakieś 2000-3000 NOK/mieś gdzieś na Forus/Sandnes. Nie mogła ...
hej Czy ma ktos z Was doswiadczenie z budowa domu z bali w Norwegii..? Czy istnieje mozliwosc budowy przez polska firme domu z bali w Norwegii ?? Czy bedzie problem z pozwoleniem na budowe?? ...
sss
Szukam mechanika z Halden lub okolic...do wymiany polosi w Fordzie Focusie I..
Jon Doe
15-05-2012 18:46
Witam, mam do sprzedanie Ipod 4G, 8 GB , stan bardzo dobry, kupiony w Norwegii, posiada gwarancję, cena 800nok.
Dorota A
13-05-2012 16:41
Kupiłem właśnie na allegro starter lebary. Mam pytanie jeżeli nie mam numeru personalnego to żeby numer zarejestrować muszę wysłać tej osobie skan dowodu osobistego bądź paszportu.Czy tak ma byc ...
SPRZEDAM VW CARAVELLE 2.4 diesel, 1993 r., zarejestrowany w Norwegii, EU kontroll do czerwca 2013, 9-osobowy, przebieg 250 tys. km, 2 komplety kół z oponami, wszystko sprawne. Zainteresowanym przesle ...
...
Witam wszystkich sprzedam nową antenę satelitarną z nowym konwerterem dwukanałowym antenę kupiłem za 360 nok a konwerter w Polsce za 70 pln niestety nie złapałem sygnału i sprzedam kpl. za 300 nok ...
Czy jest tu ktos z Oslo lub okolic, majacy do dyspozycji sprzet do piaskowania, a najlepiej posiadajacy i zajmujacy sie piaskowaniem??.. Obilo mi sie o oczy ogloszenie kilka miesiecy temu, ale jak to ...
Mam do sprzedania tel. Samsung, jest w bdb.stanie. Wszystko co widać na zdjęciu jest z zestawie oraz orginalny zestaw bluetooth którego nie było. Cena za komplet to 1200nok zainteresowanych proszę o ...
Witam Jeśli masz problem z komputerem, zastanawiasz się jaki kupić lub odpowiednim odbiorem sygnału z anteny satelitarnej, daj znać a postaram się rozwiązać twoje problemy. Kristiansand i okolice
Witam, mam do sprzedania kamerkę internetową marki Creative. Nowa, oryginalnie zapakowana. Więcej szczegółów na stronie sklepu Elkjop : ...