Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Pawel Przybyszewski mario071 (3384 niezalogowanych)
25 Postów
MMM XXX
(CarlaDonna)
Wiking
oficjalnie nie mogę się przyznać, że jestem rasistką, ale nie uznaję związków z takimi nacjami, więc spokojnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
to moje serce juz jest spokojne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
CarlaDonna napisał:
oficjalnie nie mogę się przyznać, że jestem rasistką, ale nie uznaję związków z takimi nacjami, więc spokojnie

wygląda na to że jak będziesz miała jakieś bilety plus wez zameldowanie przetłumaczone w pl to bedzie grało
z tego co inni ci napisali wynika że nie mieszkasz na stałe w NO więc nie ma problemu śmigać na PL blaszkach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
MMM XXX
(CarlaDonna)
Wiking
haha no ok. To skoro Twoje serce jest spokojne, to czy dostanę teraz odpowiedź? Norweg mi tego się nie dowie, bo jest leniwy. Boję się mimo tego, że angielski mam perfect złej interpretacji przepisów jak pójdę się dowiadywać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
MMM XXX
(CarlaDonna)
Wiking
bilety ze statku, czy z samolotu, to jest właśnie różnica o jaką mi chodzi. Bo taka droga do Lublina z Norwegii jest zbyt męcząca, aby właśnie używać samochodu do jazdy taki kawał drogi samemu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
jak twój norek jest leniwy,to juz w tej chwili mozesz go pogonic,a jak piszesz ze angielski perfekt,to z interpretacja nie bedziesz miala problemow.w kazdym biurze mowia po angielsku,moze nie perfekt.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
CarlaDonna napisał:
bilety ze statku, czy z samolotu, to jest właśnie różnica o jaką mi chodzi. Bo taka droga do Lublina z Norwegii jest zbyt męcząca, aby właśnie używać samochodu do jazdy taki kawał drogi samemu...

jestem w szoku,to po drodze jakis man sie nie trafia?czyzby polska sie wyludnila?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
MMM XXX
(CarlaDonna)
Wiking
Nie znam tutaj nikogo i nie chciałabym nikogo ze sobą zabierać ponieważ, to jest odpowiedzialność jakby coś się stało (typu wypadek, nie daj Boże) i kolejną rzeczą nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Więc wolę uważać w takich kwestiach, już mnie życie tego nauczyło. Zasada ograniczonego zaufania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
CarlaDonna napisał:

CarlaDonna o rzesz po co ci taki norek toż ja ci na dzień dobry nic dobrego nie wróżę powiedz mu ze tej nocy nie dostanie hehehe to z rana poleci się dowiedzieć oj laska laska bądz ostrożna bo za jakiś czas o rodzinne bedziesz pytać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
dziewczyno,zrób mu szlaban na tydzien,to zobaczysz jak bedzie skamlał.jak pies....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok