Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Witam mam problem - Norwegia

Czytali temat:
(929 niezalogowanych)
7 Postów
Ewelina Klimek
(ewelina.klimek)
Wiking
Mam problem z moim noreskim nr lebara , przylecialam do polski i telefon z numerem dzialal przez tydzien , potem jednak wyswietlil sie komunikat '' nie dziala '', nie wiem co jest grane , mam w sumie 2 numer ale on dzisla , wszystko bylo by ok gdyby nie to ze na tamtym numerze mam doladowane konto na ponad 300 kr i troche szkoda , moze ktos wie o co chodzi , probowalam wkladac ta karte do roznych tel i nic nie pomoglo , a bylam tesz nie tak dawno w norwey i tez ta karta wogole nie dzialala ;/ prosze o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ewelina.klimek napisał:
Mam problem z moim noreskim nr lebara , przylecialam do polski i telefon z numerem dzialal przez tydzien , potem jednak wyswietlil sie komunikat '' nie dziala '', nie wiem co jest grane , mam w sumie 2 numer ale on dzisla , wszystko bylo by ok gdyby nie to ze na tamtym numerze mam doladowane konto na ponad 300 kr i troche szkoda , moze ktos wie o co chodzi , probowalam wkladac ta karte do roznych tel i nic nie pomoglo , a bylam tesz nie tak dawno w norwey i tez ta karta wogole nie dzialala ;/ prosze o pomoc
jak ktos pisze NORWEY to nie dziwie sie ze nie potrafi znalesc:
pl.lebara.no/kundeservice/kontakt
numer telefonu i opis problemu: 2-3 dni odpowiedza i naprawia!!!! Norwey.... dzizasss... Norwej, nor£ej... czlowiek sie uczy jednak cale zycie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Michael S
(shumacher)
Wiking
Idziesz do lebary z kartą sim i kartą z bankomatu podajesz ten numer który nie działa i na miejscu dadzą Ci nową kartę sim i po sprawie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok