Witam! mam problem z ventelo.Otóż jakis czas temu zamówiłam droga elektroniczną usługi internetowe z ventelo.Czekałam dłuzszy czas i zero odezwu.W związku z tym że zależalo mi na czasie, skorzystałam z usługi innej firmy.Po jakimś czasie zadzwonił do mnie ktoś z ventelo (prawdopodobnie monter) odmówiłam wówczas bo miałam już inny internet.Myślałam że wszystko jest jasne, ale potem otrzymałam awizo aby odebrać ruter,nie zrobiłam tego bo już go nie potrzebowałam.
Niestety firma po jakimś czasie wysłala mi fakture,uwzgledniającą wszystkie usługi tak jakbym miała u nich internet.Dzwoniłam do nich, ale oni twierdzą że zamówienie było i reszta ich nie interesuje.Zaznaczam że nie podpisywałam żadnej umowy z nimi, co wydaje się dziwne.
Dziś pojechałam do nich na Fornebu, ale oczywiście nic sie nie dowiedziałam, bo tam twierdzą że oni nie obsługują klientów tylko Kristiansand i dali mi oczywiście kolejny numer tel.
Czy ktoś z was miał podobną sytuacje,co robić?
Niestety firma po jakimś czasie wysłala mi fakture,uwzgledniającą wszystkie usługi tak jakbym miała u nich internet.Dzwoniłam do nich, ale oni twierdzą że zamówienie było i reszta ich nie interesuje.Zaznaczam że nie podpisywałam żadnej umowy z nimi, co wydaje się dziwne.
Dziś pojechałam do nich na Fornebu, ale oczywiście nic sie nie dowiedziałam, bo tam twierdzą że oni nie obsługują klientów tylko Kristiansand i dali mi oczywiście kolejny numer tel.
Czy ktoś z was miał podobną sytuacje,co robić?